Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Tεράστια οργή φαντάρων ΣΤ ΕΣΣΟ 2020: έταξαν 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσία, τους τις κόβουν στις τέσσερις (4) αυξάνοντας τη θητεία!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θα ήθελα να πω και να εκφράσω την οργή που πιστεύω ότι αισθάνεται όλη η Σειρά μου.
Είναι δυνατόν οι στρατιώτες της ΣΤ ΕΣΣΟ 2020 να μην πήραν άδεια ορκωμοσίας να δουν τις οικογένειες τους και έλαβαν κατευθείαν φύλλο πορείας για μετάθεση στην μόνιμη τους μονάδα, να μην λάβουν αυτό που δικαιούνται και το οποίο τους είχαν τάξει; 
Δηλαδή τις 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας στο τέλος της θητείας τους; 
Το οποίο το δικαιούνται στο κάτω κάτω.... 
Και αντί για 10 μέρες δίνουν 4;
Για ποιον λόγο; 
Με το έτσι θέλω; 
Απαράδεκτο και αυταρχικό!

Οι συνάδελφοι στον Στρατό Ξηράς είναι εξαγριωμένοι.
Γιατί καταλαβαίνουν ότι πέρα από τα μεγάλα "εθνικά" κρύβεται η Κοροϊδία, η Αδικία, η Ανισότητα, η Εκμετάλλευση, η Βυσματοκρατεία...
Η κυβέρνηση της ΝΔ αύξησε την στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς υποστηρίζοντας ότι φέρνει την ισότητα.
Στην πραγματικότητα μεγαλώνει την Ανισότητα και βολεύει τα γαλάζια βύσματα.
Ταυτόχρονα, κόβοντας τις άδειες Ορκωμοσίας αυξάνει τη θητεία και σε όσους υπηρετούν ήδη, ενώ επίσημα η αύξηση αρχίζει τον Μάιο του 2021.
Θυμίζουμε:  
Γιατί στους σμηνίτες έδωσαν δέκα (10) μέρες Άδεια Ορκωμοσίας και στους φαντάρους μόνο τέσσερις (4);
Μια μεγάλη Αδικία σημειώθηκε στην Ορκωμοσία της ΕΣΣΟ Μαρτίου ανάμεσα στους σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας και στους φαντάρους του Στρατού Ξηράς.
Στην ίδια ΕΣΣΟ, το Υπουργείο Άμυνας της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κινήθηκε Άδικα και Άνισα, Διαιρώντας τους στρατευμένους και με διάθεση να ευνοήσει τα κομματικά της βύσματα που συσσωρεύονται στην Πολεμική Αεροπορία.
Πως είναι δυνατόν να δίνονται δέκα (10) μέρες Άδεια Ορκωμοσίας στους σμηνίτες στην 124 ΠΒΕ...
Αλλά στους φαντάρους του Στρατού Ξηράς να δώσουν μόνο τέσσερις μέρες Άδεια Ορκωμοσίας.
Μάλιστα, η κυβέρνηση της ΝΔ που προπαγανδίζει ότι με την αύξηση της θητείας κατά τρεις (3) μήνες στον Στρατό Ξηράς επιβάλλει την Ισότητα ανάμεσα στους στρατευμένους ανατρέπει τη διαταγή που όριζε ότι όλοι οι Νεοσύλλεκτοι, ανεξάρτητοι το Όπλο που θα υπηρετήσουν, στην Ορκωμοσία θα λάβουν δέκα (10) μέρες Άδεια Ορκωμοσίας.
Όλες αυτές οι ενέργειες αποκαλύπτουν ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ συγκροτεί τον αστικό στρατό της νέας εποχής με ταξικό τρόπο, με διάθεση να στείλει τους φτωχούς στην Πρώτη Γραμμή είτε ως εφέδρους είτε ως στρατολογημένους Μισθοφόρους Στρατιώτες να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τα συμφέροντα των πλουσίων.
Τα κομματικά βύσματα, οι γόνοι των πλουσίων, τα βύσματα των αθλητικών σωματείων, του κόσμου της δημοσιογραφία και του θεάματος θα καταλαμβάνουν τις πιο προνομιούχες θέσεις όπως τις λαμβάνουν μέχρι τώρα.    
Την ώρα επομένως που αυξάνουν την Στρατιωτική θητεία από την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου περικόπτοντας τις Άδειες Ορκωμοσίας, αυξάνουν τα προνόμια των βυσμάτων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τι απολαμβάνουν τα βύσματα αυτά;
Όλα τα κόμματα εξουσίας -ΠΑΣΟΚ=ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- έχουν χαρακτηρίσει όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας ως Παραμεθόριο.
Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε μήνα που υπηρετεί ένας Σμηνίτης αναλογούν 7 ή 10 ή ακόμη και 15 μέρες Άγραφη Άδεια, τα γνωστά OFF!
Χώρια τις εξόδους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Βυσματοκρατείας αποτελεί το ίδιο το Αρχηγείο της Πολεμικής Αεροπορίας, η γνωστή ΑΤΑ.
Ο κάθε σμηνίτης που θα υπηρετήσει εκεί λαμβάνει από την πρώτη στιγμή τέσσερις (4) μέρες Έξοδο για κάθε μέρα υπηρεσίας!
Αλήθεια, ποιος μπορεί να συγκρίνει τα όσα απολαμβάνει η πλειοψηφία των σμηνιτών με τα όσα τραβάνε οι φαντάροι στις βραχονησίδες, στην Σάμο, στην Χίο, στο Καστελόριζο, σε μονάδες του Έβρου;
Αυτές τις Ανισότητες και τις Αδικίες καταγγέλλουν πρώτα απ' όλα σμηνίτες με συνείδηση που απαιτούν ίσους όρους Στράτευσης σε όλους τους στρατευμένους.
Εμείς καλούμε όλους τους φαντάρους, σμηνίτες, ναύτες να στηρίξουν την αγωνιστική προσπάθεια τους ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που ήδη συναντά τεράστια αποδοχή.

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/04/o-89-12-15.html

Συνάδελφοι, ο Στρατός που συγκροτούν είναι ένας στρατός βυσμάτων, βαρβαρότητας, αδικίας, ανισότητας, εκμετάλλευσης και καταπίεσης.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται απέναντι σε όλα αυτά. 
Το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό είναι ο μόνος δρόμος για να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό, τον Ιμπεριαλισμό, τις βάσεις και το ΝΑΤΟ.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν και να σταθούν στο πλευρό της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Περιφρονούμε την Ατομική Τάση Φυγής του "Τρελόχαρτου" και την Ατομική καβάτζα του βύσματος, για το ατομικό βόλεμα εις βάρος των συλλογικών διεκδικήσεων και δικαιωμάτων της νεολαίας.
Αγωνιζόμαστε και Συλλογικά Διεκδικούμε.
Δεν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας στα χακί!
Λαός και νεολαία στην πρώτη γραμμή για μια ζωή ελεύθερη.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου