Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 160 “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ”

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε μία πρώτη εκτίμηση για το κείμενο των 160 με αφορμή της αντίθεσή τους στην αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων στα ΛΟΑΤ άτομα.
Οι 160 “προωπικότητες” επιτίθενται στους “δικαιωματιστές” από μία “σοβαρή” - “τεχνοκρατική” σχεδόν σκοπιά. 
Μια σκοπιά Εθνοκεντρική!
Πολλοί δεν είναι γνωστοί της ακροδεξιάς αλλά υψηλόβαθμοι τεχνοκράτες καθηγητές Πανεπιστημίου, αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, πρέσβεις με συνεχή παρουσία στα μεγάλα ΜΜΕ. 
Είναι αυτοί τους οποίους ακούει και εμπιστεύεται η κοινή γνώμη με την προσπάθεια βέβαια των ΜΜΕ που όπως αναφέραμε τους φιλοξενούν συνεχώς προκειμένου να μας διδάξουν τις απόψεις τους ως τη μόνη “επιστημονική” αλήθεια, τη μόνη οδό προς τη εξυπηρέτηση του εθνικού που ταυτόχρονα μας το παρουσιάζουν και ως γενικό συμφέρον. 
Δεν λείπει βέβαια η προγονολαγνεία από το κείμενο. 
ΜΜΕ όπως το Πρώτο Θέμα παρουσιάζουν το κείμενο δίχως την παραμικρή κριτική και με εντελώς ουδέτερο τίτλο.
Ορισμένοι από τους 160 πρόσκεινται πολιτικά μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι επικίνδυνοι διότι παρουσιάζουν τον ακροδεξιό κατήφορο, τον παραγκωνισμό των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ και των προσφύγων-μεταναστών ως κάτι φυσιολογικό, ως κάτι αναγκαίο για την επιβίωση του έθνους, σχεδόν ως κάτι τεχνοκρατικά ορθό, χρησιμοποιώντας μάλιστα επιχειρήματα που φαντάζουν να στηρίζονται σε νομικές διατάξεις και συνθήκες, ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς αίολα και δεν μπορούν να στηριχθούν νομικά.

Αποκορύφωμα της αδυναμίας και επικινδυνότητας των επιχειρημάτων τους η φράση:
'Η κοινωνική αποδοχή ομοφύλων προτιμήσεων είναι δεδομένη «εν ελευθερία βουλήσεως» του ατόμου και όχι θέμα πολιτικής ή διαπαιδαγώγησης΄”

Σύμφωνα λοιπόν με την αδιανόητη αυτή παρατήρηση, η πολιτική και η διαπαιδαγώγηση δεν μπορούν να αφορούν ζητήματα που άπτονται της ελευθερίας βούλησης του καθενός.

Είμαστε λοιπόν ελεύθεροι να επιλέξουμε αν θα “αποδεχθούμε κοινωνικά” τα άτομα με ειδικές ανάγκες; Τους ηλικιωμένους; Την ισότητα ανδρών και γυναικών; Το σεβασμό στα μέλη της οικογένειάς μας; Την αγάπη για την πατρίδα, την ορθοδοξία ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία; 
Τι απαντούν για όλα αυτά; 
Φανταζόμαστε πως ο πατριωτισμός και η ορθοδοξία θέλουν να διδάσκονται, αν και είμαστε ελεύθεροι να μην τα ακολουθούμε. 
Συνεπώς οφείλουν να αποδεχθούν ότι βλέπουν και την ίδια την κοινωνική αποδοχή των ομοφυλόφιλων και όχι μόνο τη νομική ισότητα ως κάτι διαφορετικό από την αποδοχή όλων των προηγούμενων και συνεπώς ότι είναι ομοφοβικοί, ότι θεωρούν τους ομοφυλόφιλους ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας αλλά και ότι αδιαφορούν πλήρως (αν δεν εγκρίνουν) αυτό ακριβώς που γεννά τη βία, τον εκφοβισμό, το χλευασμό, την κοινωνική απομόνωση, τη βαρβαρότητα που έχουν ζήσει αυτοί οι άνθρωποι. 
Αν τους προβληματίζουν όλα αυτά τότε τι προτείνουν να γίνει εκτός από την “πολιτική” και τη “διαπαιδαγώγηση”; 
Τι προτείνουν για να σταματήσει η βαναυσότητα;
Δεν πρέπει δε να ξεχνάμε όμως και ότι τα περί δημογραφικού αποτελούν συχνά επιχείρημα και των αντιπάλων της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος.

Η ομάδα αυτή δεν είναι διατεθειμένη ακόμα να δημιουργήσει πολιτικό κόμμα. Η ΝΔ και τα κόμματα που κυβέρνησαν πριν, ικανοποιούν την εθνική στρατηγική. Δεν θα τα χαλάσουν μαζί της αν περάσει πχ ο ομόφυλος γάμος, είναι μικρό το κακό για αυτούς. 
Δηλώνουν όμως παρόντες, πιέζουν το κόμμα της εξουσίας να ακολουθεί συντηρητική/ ακροδεξιά ατζέντα, να προωθεί τους πιο ακραίους σε θέσεις κλειδιά (πρώτη φορά υπουργοποίηση Βορίδη – Γεωργιάδη- Πλεύρη), δηλητηριάζουν την κοινωνία βάζοντάς τα με τα πιο αδύναμα μέλη της. Ανασαίνουν καυτά στα αυτιά της Κυβέρνησης. 
Πηγαίνετε όλο δεξιά κι εμείς σας στηρίζουμε, αν όχι, σας εκθέτουμε”


Πορτραίτο της Λίνας Μενδώνη που φιλοτέχνησε και δώρισε στο Υπ.Πολιτισμού ο γνωστός ζωγράφος του νεο-ελληνορθόδοξου κυβισμού, Παύλος Πίκατσου Anestis Anestis
Στους 160 (που μειώνονται γιατί κάποιοι δηλώνουν ότι δεν υπέγραψαν χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι όντως έτσι, ή αυτό συνέβη μετά τις αντιδράσεις) δεν θα μπορούσαν να μην έχουν περίοπτη θέση οι απόστρατοι Ανώτατοι Στρατιωτικοί. 
Αποτελούν το 20% του συνόλου, ενώ υπάρχουν επιπλέον και υπογραφές καθηγητών σε στρατιωτικές σχολές και άλλων καθηγητάδων που μας ενημερώνουν συχνά για το πόσο δίκαιο έχει η Ελλάδα σε όλα τα “εθνικά θέματα”. 
Δεν απέκτησαν οι απόστρατοι βέβαια ξαφνικά τέτοιες απόψεις. 
Τις είχαν κι όταν ήταν εν ενεργεία. 
Και τις έχουν πολλοί εν ενεργεία που όμως δεν τις εκδηλώνουν εξαιτίας των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που οδήγησε το ΓΕΣ στο να μαζέψει τον ακροδεξιό δημόσιο λόγο των στελεχών. 
Τις είχαν διότι τις καλλιεργεί ο στρατός όχι μόνο προκειμένου να διαμορφώσει “λεβέντες” αλλά και για να δημιουργήσει τους μελλοντικούς σκληρούς και βάρβαρους κυνηγούς μεταναστών, απεργών, μειονοτήτων, έτοιμων να πολεμήσουν για οτιδήποτε προστάξουν τα αφεντικά τους!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου