Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νεκρή από Κορονοϊό η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου-Ήταν Ανεμβολίαστη!

Έχασε τη μάχη με τον Covid-19 η δημοτική σύμβουλος Καβάλας εκλεγμένη με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου, Μαρία Φραντζεσκάκη η οποία νοσηλεύονταν διασωληνωμένη από τις 21 Αυγούστου, στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, μετά από διακομιδή από το νοσοκομείο Καβάλας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους φίλους της εκπλιπούσας.
Υπάρχει όμως μια διάσταση της δραματικής είδησης που κρύβουν τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ όσο και τα ΜΜΕ που χρυσοπληρώνει.
Ότι ήταν Ανεμβολίαστη.
Είναι ένα ακόμη τραγικό στιγμιότυπο της επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση του Κορονοιού που ήδη έχει στοιχίσει στον λαό μας περισσότερους από 14.500 νεκρούς.
Και είναι ακόμη πιο χυδαία η κυβερνητική πολιτική που εκμεταλλεύεται τον Κορονοιό για να επιβάλλει την αντεργατική πολιτική και την Ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, ενώ με άθλιους επικοινωνιακούς χειρισμούς αποκρύπτει ότι οι Ανεμβολίαστοι βρίσκονται και στο κυβερνητικό κόμμα και μάλιστα δίπλα σε Υπουργούς.
Είναι δυνατόν να Απολύεις εργαζόμενους, να εφαρμόζεις σκληρά αυταρχικά μέτρα ακόμη και μέσα στον Στρατό αλλά να χάνει την ζωή της η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Άμυνας καθώς ήταν Αναμβολίαστη;
Είναι ή δεν είναι αυτό Υποκρισία και Καιροσκοπισμός;
Εμείς αφήνουμε στην κρίση σας τους κυβερνητικούς χειρισμούς και δημοσιοποιούμε το τραγικό μήνυμα του αδελφού της που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ COVID. H AΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ!!! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να δοθεί η δυνατότητα Εθελοντικού Εμβολιασμού.
Είμαστε ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό. 

Θυμίζουμε την σχετική μας ανακοίνωση:
Πως σχολιάζει ο Ν.Παναγιωτόπουλος ότι Διασωληνώθηκε στο 424 ΓΣΝΕΘ η Διευθύντρια του ΥΕΘΑ στην Καβάλα Μ.Φραντζεσκάκη;

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στους ανεμβολίαστους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».
Όπως τόνισε ο Γεωργιάδης «είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα».
Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά συγκαλύπτει τις δραματικές εγκληματικές ευθύνες της ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες.
Χωρίς κανένα σχεδιασμό και με ημίμετρα "άνοιξε" τον Τουρισμό και τώρα φταίνε όλοι οι άλλοι για την αύξηση των κρουσμάτων....
Και ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει αυταρχικά-ρατσιστικά μέτρα εναντίον των Ανεμβολίαστων, που τροφοδοτούν τον κοινωνικό αυτοματισμό και ενδυναμώνουν τον κοινωνικό φασισμό....
Καλούμε τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να μας σχολιάσει την είδηση ότι:
Διασωληνώθηκε στο 424 ΓΣΝΕΘ η Διευθύντρια του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα Μαρία Φραντζεσκάκη
Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021 οι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έκριναν ότι η Μαρία Φραντζεσκάκη, η οποία νοσηλεύονταν από την περασμένη Τρίτη σε κλινική covid-19, θα πρέπει άμεσα να διασωληνωθεί καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το αναπνευστικό της επιδεινώθηκε.

Η δημοτική σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Καβάλας, η οποία είναι αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Καβάλα, είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό αρκετές μέρες νωρίτερα, ωστόσο παρέμενε στο σπίτι μέχρι και την Τρίτη 17 Αυγούστου οπότε και έγινε η εισαγωγή της σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Καβάλας. 
Επίσης, δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου.

Λόγω του ότι όλες οι κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας [4 στο σύνολο] είναι αυτήν τη στιγμή «κατειλημμένες» , η Μ.Φραντζεσκάκη διακομίστηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά.
Επίσης, θεωρούμε δεδομένο ότι κάθε πολίτης θα τύχει αυτής της αντιμετώπισης αν χωρίς να έχει να κάνει εμβόλιο νοσήσει.
Γιατί άλλα διαρρέει η κυβέρνηση!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com


ΠΗΓΗ
https://www.kranosgr.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-424-%CE%B3%CF%83%CE%BD%CE%B5%CE%B8-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου