Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Χρυσοπληρώνουν τους Στρατιωτικούς που στέλνουν στην Σαουδική Αραβία-Φοβούνται ότι θα επιστρέψουν Φέρετρα;

Χρυσοπληρώνουν πραγματικά τους Στρατιωτικούς που στέλνουν στην Σαουδική Αραβία συνοδεύοντας τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα PATRIOT! 
Ο Υπουργός Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος παρέστη την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, στην 114 Πτέρυγα Μάχης,  στην τελετή αναχωρήσεως της Ελληνικής Δυνάμεως Σαουδικής Αραβίας. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε:

"Μην παραλείψω να αναφέρω ότι σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευθετηθεί η εκκρεμότητα και τα μέλη που θα συμμετάσχουν σε αυτή την αποστολή να αμειφθούν όπως πρέπει, όσοι  συμμετέχουν σε αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων στο εξωτερικό. Επομένως διπλασιάστηκε το ποσοστό που είχε αρχικά προβλεφθεί της αμοιβής σε σχέση με το 100%".

Γιατί όμως η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ χρυσοπληρώνει τα Μισθοφορικά τμήματα της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ειδικών Δυνάμεων που στέλνει στην Σαουδική Αραβία;

Η κυβέρνηση υλοποιεί το σχέδιο της για μεγαλύτερη πολεμική εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο εξωτερικό και μάλιστα στη Μέση Ανατολή γιατί εκτιμά ότι έτσι αναβαθμίζεται ως περιφερειακός ιμπεριαλιστικός ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους και εξυπηρετούνται τα στρατηγικά συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Είναι πολεμικές κινήσεις που εντάσσονται στο αμερικανικό ιμπεριαλιστικό σχέδιο για την περιοχή και αλληλοσυνδέονται με την έξαρση του ανταγωνισμού ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας και τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό. 
Η Σαουδική Αραβία είναι ένα συγκεκριμένο κράτος ανεξάρτητα τα ψέματα της κυβερνητικής προπαγάνδας. Έχει επέμβει ενάντια στον λαό της Υεμένης και δέχεται συνεχώς εκδικητικές επιθέσεις κυρίως με drone. 
Άρα η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία εμπλέκεται σε ένα βρώμικο πόλεμο, στην πλευρά του Επιτιθέμενου και σκοταδιστικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας και γίνεται Μισθοφόρος πετρελαϊκών συμφερόντων καθώς θα προστατεύουν τις εγκαταστάσεις της ARAMCO. Μιας εταιρείας που συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μεγάλο Έλληνα επιχειρηματία.

Επομένως υπάρχει ο Φόβος Απώλειας της ζωής Έλληνα Στρατιωτικού.
Η κυβέρνηση της ΝΔ λοιπόν παίζει το εξής άθλιο παιχνίδι εις βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών και του λαού μας.
Αφενός για να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις και να ξεπεράσει τις ανησυχίες τους, καταβάλλει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως εξαγοράζοντας τους!
Αφετέρου, για να περιορίσει το πολιτικό κόστος και τις όποιες αντιδράσεις σε περίπτωση Απώλειας τους παρουσιάζει ως Μισθοφόρους που μάλιστα εξαγοράστηκαν σε πολύ καλή Τιμή!

Αυτό που πρέπει να σταθμίσει ο λαός μας και οι στρατιωτικοί είναι κυρίως το εξής: τι πάνε να κάνουν στην Σαουδική Αραβία!
Στην ανακοίνωση μας  Στη Σαουδική Αραβία η πυροβολαρχία των ελληνικών Patriot για να φυλάει τα διυλιστήρια της Aramco! απαντώντας στον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο, γράφαμε:
Δηλαδή οι Έλληνες Στρατιωτικοί και PATRIOT διαφυλάσσουν την παγκόσμια ασφάλεια προστατεύοντας την Παγκόσμια Ασφάλεια στην Σαουδική Αραβία των σκοταδιστών εμίρηδων που ενισχύουν τους φονταμενταλιστές Τρομοκράτες του ISIS σε Ιράκ και Συρία για να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις και να επιβάλλουν το Χαλιφάτο του σκοταδισμού, στήριξαν την Αλ Κάιντα για να ανατρέψουν το καθεστώς Καντάφι, ενώ Σαουδάραβες ήταν και οι περισσότεροι Τρομοκράτες που προκάλεσαν τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Που ακολούθως έδωσαν το πρόσχημα στις ΗΠΑ να εξαπολύσουν τον τρομοκρατικό τους πόλεμο, να εισβάλλουν σε Ιράκ-Αφγανιστάν και να επιβάλλουν τους τρομονόμους τους εναντίον των λαών στις καπιταλιστικές μητροπόλεις.
Κυρίως όμως τα ελληνικά στρατεύματα στην Σαουδική Αραβία εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο που διεξάγει εναντίον του λαού της Υεμένης οδηγώντας τον στην Γενοκτονία, λαμβάνουν μέρος στην σύγκρουση δια Αντιπροσώπων μεταξύ Σαουδικής Αραβία-Ιράν. 

Ο Ελληνικός Στρατός είναι Εχθρός των λαών. Παίρνει θέση στο πλευρό δυνάμεων που επεμβαίνουν ενάντια στους λαούς προκαλώντας ποτάμια προσφυγικής δυστυχίας και συμμετέχει στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Εμείς καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία σε Αντίσταση. Να Μπλοκάρουμε την Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και αυτό να διαλυθεί. Καταδικάζουμε όλους τους Ιμπεριαλιστές και τους ανταγωνισμούς που απειλούν τους λαούς. Λέμε όχι στους νέους Ψυχρούς Πολέμους και την κούρσα των Εξοπλισμών. Να μην υπογραφεί η νέα 5χρονη ελληνο-αμερικανική Πολεμική Συμμαχία. Να κλείσουν όλες οι βάσεις και να σταματήσουν οι συνεκπαιδεύσεις. Κανένας στρατιώτης και πολεμικό μέσο εκτός συνόρων. Να επιστρέψουν άμεσα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που δρουν στο εξωτερικό. Λέμε όχι στους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ και στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο των θαλάσσιων ροών σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο. Αναγνώριση των δικαιωμάτων Προσφύγων-Μεταναστών.

Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία πρέπει να αντισταθούν στην κυβέρνηση της βίαιης αντεργατικής επίθεσης, των αυταρχικών μέτρων και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών. Η πρόταση για την συγκρότηση Αντιπολεμικού Συντονισμού απαντά ακριβώς σε αυτή την ανάγκη.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου