Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Στους καταδρομείς της Ρεντίνας "θαυματουργή" εικόνα: Δεν είναι Ιράν, δεν είναι Σαουδική Αραβία είναι ο Στρατός των Π.Καμμένου και Κ.Μητσοτάκη

Καταδρομείς της Ρεντίνας προσκυνούν Σταυρό με Τίμιο Ξύλο και τη Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου
Μα τι ζούμε τέλος πάντων...
Τι Σκοταδισμός, τι Αντίδραση, τι Μεσαίωνας έχει περικυκλώσει την ζωή μας το 2021;
Θαυματουργές εικόνες στα στρατόπεδα!!!
Όπως θα περιγράψουμε αυτό το επικίνδυνο οπισθοδρομικό καθεστώς, όπου η πολεμική προετοιμασία των πιο επικίνδυνων μονάδων του Ελληνικού Στρατού   συνδυάζεται με τα ρεσιτάλ της Μεταφυσικής και του Ανορθολογισμού αποτελεί κατεύθυνση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων...
Και μάλιστα κοινό έργο των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΝΛ και ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Διαβάζουμε:
Σταυρό με τίμιο ξύλο καθώς και τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν χθες στελέχη και οπλίτες της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών και του ΚΕΑΠ. Σύμφωνα με το έθιμο που τηρείται κάθε χρόνο, την παραμονή της εορτής του Γενέσιου της Θεοτόκου η Θαυματουργή Εικόνα μεταφέρετε από το Άγιον Όρος στην στο γυναικείο μετόχι της μονής την Ι.Μ. Παναγίας Θεοσκεπάστου Σοχού Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Για μία εβδομάδα χιλιάδες πιστοί επώνυμοι και ανώνυμοι από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου η οποία προθύμως υπακούει και ελεεί όλους όσους την ευλαβούνται και την επικαλούνται με πίστη.
Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Φέτος για πέμπτη χρονιά, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ενεργά και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα την ημέρα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, αντιπροσωπεία της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών από τη Ρεντίνα, υποδέχθηκε όπως ορίζει πλέον το έθιμο, στην είσοδο της Ταξιαρχίας, τη θαυματουργή εικόνα. Με πρώτο τον Υποδιοικητή της Ταξιαρχίας και τον Συνταγματάρχη εκπρόσωπο του Διοικητή του Γ’ΣΣ-NRDC-GR, πραγματοποιήθηκε προσκύνημα οπλιτών και στελεχών τόσο στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου καθώς και σε Σταυρό με τεμάχιο τιμίου ξύλου, που φυλάσσεται στην Αγιορείτικη Ιερά Μονή Δοχειαρίου, η οποία αποκαλείται και Μοναστήρι των στρατιωτικών. Ταυτόχρονα ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους, Γέροντας Αμφιλόχιος, πλαισιούμενος από το Στρατιωτικό Ιερέα του Γ’ΣΣ, Π. Ιωάννη Καραγιάννη και πατέρες της μονής, απέπεμψαν δέηση υπέρ των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Το μεσαιωνικό αυτό έθιμο το επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με Υπουργό Άμυνας τον Πάνο Καμμένο. Επιστρέφουμε στο 2017:
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ: Δεν είναι Ιράν, δεν είναι Σαουδική Αραβία είναι ο Στρατός του Πάνου Καμμένου
Στους καταδρομείς της Ρεντίνας η "θαυματουργή" εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου
από την Ιερά Μονή Δοχειραρίου του Αγίου Όρους, με πομπή αυτοκινήτων!
Για μία εβδομάδα χιλιάδες πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου η οποία προθύμως υπακούει και ελεεί όλους όσους την ευλαβούνται και την επικαλούνται με πίστη.
Με την παρουσία του σεπτού Ποιμενάρχη της περιοχής Λαγκαδά κ. Ιωάννη, του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Γέροντα Γρηγορίου, πλήθος πιστών με τα αυτοκίνητά τους και λεωφορεία συνόδευσαν με πομπή την εικόνα έως την Ουρανούπολη. Από εκεί δύο πλοία ένα με την Θαυματουργή εικόνα, τους πατέρες της μονής και τους άνδρες μετέβησαν στο Δοχειάρι ενώ το δεύτερο που παρέλαβε τις γυναίκες, τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους ακολούθησε και παρέμεινε στην προκαθορισμένη απόσταση από τον αρσανά της μονής.
Αυτά που συμβαίνουν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον ελληνικό στρατό είναι πρωτοφανή.
Ποια Χούντα των Συνταγματαρχών..
Η στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας που επιχειρεί η κυβέρνηση προχωρά ταυτόχρονα με την ταύτιση του Στρατού με τον Ορθόδοξο Φονταμενταλισμό, ώστε να γίνει κατορθωτό να επιβληθούν όλα τα αντιδραστικά στερεότυπα και τα θέσφατα:

ΛΑΟΣ=ΣΤΡΑΤΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Αυτό είναι το κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Είναι μια απόπειρα που άρχισε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με επικεφαλή στις Ένοπλες Δυνάμεις τον ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωσταράκο, με την επιβολή θρησκευτικών σημάτων στις στρατιωτικές σχόλες και την αναβάθμιση μιλιταριστικών και εθνικιστικών επιδείξεων. Ταυτόχρονα όμως είχαμε του πρώην ΥΕΘΑ Μπεγλίτη να υποστηρίζει ότι ¨η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είναι εθνική ανάγκη", ενώ ο Στρατός σε τρεις (3) τουλάχιστον περιπτώσεις διατάχθηκε να αναλάβει καθήκοντα Καταστολής Πλήθους απέναντι στις μεγάλες εργατικές κινητοποιήσεις κατά των Μνημονίων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνέχει όχι μόνο την αστική Μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και την οικοδόμηση του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης με τα πλέον αντιδραστικά χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικό επεισόδιο του Σκοταδισμού και της Αντιδραστικής επίθεσης που συντελείται είναι τα όσα σημειώθηκαν στο στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων - Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα.

Διαβάζουμε λοιπόν: 
"Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης ο οποίος ευλαβείται ιδιαίτερα την Παναγία Γοργοϋπήκοο και στηρίζει το γυναικείο μετόχι, συνοδεύει ο ίδιος την πομπή με την εικόνα της Παναγίας μέχρι το στρατόπεδο της Ρεντίνας όπου είναι και τα όρια της Μητροπολιτικής του περιφέρειας και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ευλογεί όλη την αυτοκινητοπομπή που οδεύει προς την Ουρανούπολη.
Η πομπή σταμάτησε μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου όπου ήταν παραταγμένα όλα τα στελέχη με τον Ταξίαρχο κο Παπαδημητρίου και με ευλάβεια απέδωσαν τιμές στην Παναγία. 

Μάλιστα το αυτοκίνητο με την ιερά εικόνα οδηγήθηκε εντός της Ταξιαρχίας και του ΚΕΑΠ, όπου όλα τα στελέχη, οι οπλίτες και μαθητές της Σχολής Ευελπίδων που βρισκόταν στην περιοχή για εκπαίδευση, προσκύνησαν την Γοργοϋπήκοο και έλαβαν την ευλογία του σεπτού ποιμενάρχη, ο οποίος με Σταυρό της Ι.Μ. Δοχειαρίου που περιέχει Τίμιο Ξύλο ευλόγησε τους πάντες.
Η χαρά και η συγκίνησή του Μητροπολίτη ήταν τόσο μεγάλη που το έθιμο θα καθιερωθεί από τον Μητροπολίτη, τη Μονή και το ΓΕΣ και κάθε χρόνο η εικόνα θα οδηγείται εντός του στρατοπέδου! 
Μάλιστα μαζί με τον Δήμαρχο Λαγκαδά και την αστυνομία, θα υπάρχει και στρατιωτική αντιπροσωπεία που θα συνοδεύει την εικόνα μέχρι τον αρσανά της μονής.
Απαιτείται η δημιουργία ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού αντιπολεμικού κινήματος που θα γυρίσει στους εθνικούς τους στόχους, θα απαιτήσει την ικανοποίηση των αναγκών και δικαιωμάτων των εργαζομένων, βάζοντας φραγμό σε πόλεμο-εθνικισμό και φασισμό, παλεύοντας ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Πρέπει τώρα η Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα να καταγγείλουν και αντιπαλέψουν τη γενικευμένη στρατιωτικοπόιηση του εργαζόμενου λαού μας που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε φωτό:
 πηγή: kranosgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου