Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό μαστροπό της Ηλιούπολης

Η 27χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε ότι υπέστη επανειλημμένα βιασμό και ξυλοδαρμό από τον ίδιο άνδρα κατά τη διάρκεια εβδομάδων εκμετάλλευσης
Φρικιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για την κατάθεση κοπέλας που φέρεται να βίωνε Γολγοθά από επίορκο αστυνομικό, ο οποίος τον Ιούλιο προφυλακίστηκε για την κακοποίηση και εμπορία της 18χρονης, στο πλαίσιο της υπόθεσης πίσω από την οποία κρύβεται κύκλωμα trafficking και ναρκωτικών.

Η 27χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε ότι υπέστη επανειλημμένα βιασμό και ξυλοδαρμό από τον ίδιο άνδρα κατά τη διάρκεια εβδομάδων εκμετάλλευσης, σύμφωνα με το News 24/7.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια μίλησε ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα έζησε από τα τέλη του 2016 έως το 2017 λέγοντας πως ο 39χρονος επίορκος αστυνομικός της έδινε χάπια, που είχαν παρενέργειες, και πως την βίαζε έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του.

«Μου είπε ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλιώς θα σκοτώσει τους γονείς μου. Εγώ του είπα ότι θα ψάξω να βρω τα λεφτά και θα του τα επιστρέψω για να με αφήσει ήσυχη, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν πλέον για τα χρήματα. Εκείνη τη μέρα για πρώτη φορά μου είπε να γυρίσω ταινία» εξηγεί προσθέτοντας ότι ήταν η δεύτερη φορά που της είχε επιτεθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που επικαλείται το δημοσίευμα, αρχικά συμφωνήθηκε η κοπέλα να συμμετέχει σε τρεις ταινίες της «Sirina Entertainment», ωστόσο ο κατηγορούμενος της είχε ζητήσει τα χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή, και στη συνέχεια ξεκίνησε να την ωθεί προς την πορνεία.

Η 27χρονη κατόρθωσε να γλιτώσει ζητώντας βοήθεια με συνεργάτες του Σειρηνάκη, οι οποίοι φέρονται να συνέβαλαν στο να την απομακρύνουν από τον 39χρονο.

Σημειώνεται ότι και η πρώην σύζυγος του αστυνομικού είχε υποστηρίξει πως την κακοποιούσε και πως ήταν το πρωταρχικό θύμα.

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του. Μάλιστα, το 2016 είχε συλληφθεί με ακόμη πέντε αστυνομικούς -ήταν κατηγορούμενοι ότι παρείχαν προστασία ως «φουσκωτοί» σε ομάδα της Θεσσαλονίκης- αλλά επανήλθε στην υπηρεσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου