Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΕΤΘ Αυλώνα: Για μια ακόμη φορά στρατιωτικό σάιτ απαντά σε καταγγελίες αντικαθιστώντας το ΓΕΣ

Οι καταγγελίες από το ΚΕΤΘ Αυλώνα που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες εμπεριέχονται σε επιστολή εκπαιδευόμενου ΕΠ.ΟΠ. είναι πολύ σοβαρές.
Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, έχει δημιουργηθεί  Σχολή ΕΠΟΠ, για να εκπαιδευτεί η πρώτη φουρνιά των επιτυχόντων στον πρόσφατο Διαγωνισμό πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών.
Η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θορύβησε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας καθώς αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει στο ΚΕΤΘ.
Καταγγέλλονται:
Περιστατικά βίας.
Κλίμα τρομοκρατίας και υβριστικές επιθέσεις.
Λιγοστό φαγητό και το γεγονός ότι οι ΕΠ.ΟΠ. ωθούνται να αγοράζουν προϊόντα από το ΚΨΜ που πουλιούνται σε ακριβότερες τιμές από αυτές που συνηθίζεται. 
Θέτουν ζήτημα για την αντιμετώπιση τους από τις Υγειονομικές Αρχές και για την τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό.

Η καταγγελία αυτή τσάκισε την εικόνα που οικοδομούσε το Υπουργείο Άμυνας περί μιας Καριέρας στον Στρατό χωρίς τις αμαρτίες του παρελθόντος. 
Αντί για την εικόνα ενός στρατού σύγχρονου που σέβεται τον Άνθρωπο, όπως προπαγανδίζει το ΥΠΕΘΑ προκειμένου να προσελκύσει την νεολαία,  αποκαλύφθηκε ο λελογισμένος Παραλογισμός, η σαδιστική εκπαίδευση που αποσκοπεί την Πειθάρχηση και Υποταγή , η αυθαιρεσία και η οικονομική εκμετάλλευση.
Το ΓΕΣ δεν απάντησε με ανακοίνωση του.
Για μια ακόμη φορά "απάντησε" μιλιταριστικό σαιτ όπως το συνηθίζει ολοένα συχνότερα.
Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο συγκεκριμένο σαιτ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει δημόσια τα όσα συμβαίνουν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας και απαιτεί να σταματήσουν Άμεσα.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σταματήσουν!
Σε κάθε περίπτωση η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καλεί τους ΕΠ.ΟΠ. να μας καλέσουν άμεσα, να στείλουν τάχιστα τις επιστολές με τις καταγγελίες τους σε κάθε περίπτωση   που εκδηλωθεί περιστατικό βαρβαρότητας, αυθαιρεσίας, παραβίασης των δικαιωμάτων και του Στρατιωτικού Κανονισμού.
Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Υπουργείου Άμυνας είναι ανάλογης ποιότητας του Στρατού που τσακίζει Ανθρώπους, ταπεινώνει συνειδήσεις προκειμένου να εκπαιδεύσει Πραιτοριανούς και Αναλώσιμους.
Ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν οι άθλιες εκπαιδευτικές διαδικασίες που ακολουθούνται για να προετοιμάσουν τους Επαγγελματίες Οπλίτες της νέας εποχής των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών πολέμων, τους κυνηγούς προσφύγων-μεταναστών και τους Αναλώσιμους για τα συμφέροντα των πλουσίων στο βωμό του εντεινόμενου ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού. 
Θυμίζουμε την την πρόσφατη καταγγελία από το ΚΕΤΘ Αυλώνας:

http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/09/blog-post_232.html
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων
Δίκτυο Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος
Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου