Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΚΕΕΔ Μεγάλο Πεύκο: Άθλιο φαγητό ενώ δίνουν τη δυνατότητα σε Φωτογράφο να Παραπλανά και να Υποχρεώνει σε αγορά Φωτογραφιών 15 ευρώ!

Σε μια ακόμη Επιστολή καταγγελίας, αυτή τη φορά από Νεοσύλλεκτο  φαντάρο που  υπηρετεί στο ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο, αποκαλύπτεται όχι μόνο η οικονομική εκμετάλλευση από τον Στρατό που μας φορτώνει το οικονομικό κόστος που πράγματα που έπρεπε να μας παρέχει δωρεάν -φωτογραφίες στρατιωτικής ταυτότητας, καρτελάκια κλπ-, αλλά επιτρέπουν την Ασύδοτη και Αυθαίρετη δράση ιδιωτών όπως οι φωτογράφοι, οι οποίοι Παραπλανούν τους Νεοσύλλεκτους και τους Υποχρεώνουν να αγοράζουν Αναμνηστικές Φωτογραφίες που κοστίζουν πολύ ακριβά!
Όλα αυτά καταγράφονται σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στο alt.gr
Εμείς Απαιτούμε ο Στρατός να αναλάβει όλο το Κόστος της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας.
Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση της ΝΔ ξοδεύει ΔΙΣ Ευρω σε πολεμικούς εξοπλισμούς και δεκάδες χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ., οι φαντάροι πρέπει να πληρώνουν όλα και η λαϊκή οικογένεια να υφίσταται μια μεγάλη έμμεση φορολόγηση!
Το φαγητό είναι και εδώ άθλιο και λιγοστό.
Τι ξεφτίλα πια για τον Ελληνικό Στρατό...
Επιστολή  
«Στους στρατιώτες που ξεκινήσαμε τη θητεία μας στο ΚΕΕΔ στο Μ. Πεύκο, μας λένε πως οτιδήποτε αφορά την παραμικρή ανάγκη του καταδρομέα, είναι μη αποδεκτό κόστος, ούτως ή άλλως και μέσο σκληραγώγησης. 
Σίγουρα το φαΐ που είναι χάλια είναι σκληραγώγηση …για όποιον έχει λεφτά, παίζει και ΚΨΜ. 
Όταν παραπονιόμαστε για την ωμή ομελέτα ή τα καμένα μακαρόνια, συνεχίζουν να μας λένε ότι στην Προκεχωρημένη Εκπαίδευση Νεοσυλλέκτων (ΠΕΝ) θα είναι ακόμα χειρότερα. 
Επίσης όμως έχουμε και ακόμα ένα πρόβλημα, καθώς μας επέβαλαν για τις φωτογραφίες της στρατιωτικής ταυτότητας να αγοράσουμε μαζί και αναμνηστική φωτογραφία στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ… 
Είναι ο ορισμός της αθλιότητας, το ίδιο και το 50λεπτο για τα καρτελάκια με το όνομα στη στολή. 
Αλλά δεν πειράζει, μπορεί να μην έχουμε λεφτά ούτε για φαΐ, αλλά για φωτογραφίες σίγουρα… 
Έτσι κι αλλιώς μας λένε εδώ και 3-4 μέρες πως θα βγούμε από το στρατόπεδο για να βγάλουμε λεφτά από το ΑΤΜ, λες και οι γονείς μας σίγουρα θα έχουν να μας δώσουν

Στρατιώτης ΄Ε’ ΕΣΣΟ 2021, ΚΕΕΔ Μεγάλο Πεύκο»

Επαναλαμβάνουμε:
Είναι δυνατόν η κυβέρνηση της ΝΔ να ξοδεύει 10 δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και να υπογράφει πολεμικές συμφωνίες για αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό, να ανεχόμαστε δηλαδή τόσες θυσίες σε χρήμα και σε αίμα για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα;
Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να Ξεφτιλίζουν τους φαντάρους, ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό που συνήθως είναι ανεπαρκές και άθλιο;
 Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας Αξιοπρεπή σίτιση των συναδέλφων.
Το ΥΠΕΘΑ πρέπει να αναλάβει το συνολικό κόστος της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στις Πολεμικές συμφωνίες μεταξύ της Ελλάδας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ.
Να παλέψουμε μαζί ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς, το ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τις ΗΠΑ, ενάντια στις αποστολές ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό.
Συνάδελφοι, μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου