Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ουρές καρκινοπαθών στο Νοσοκομείο «Μεταξά» αλλά η κυβέρνηση προσλαμβάνει ακόμη 1700 Επαγγελματίες Στρατιώτες!

Ο Κορονοιός και η άθλια αντιμετώπιση του από την κυβέρνηση της ΝΔ δημιούργησαν ένα πέπλο προκειμένου να κρυφτούν όλα τα υπόλοιπα τρομερά προβλήματα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας να ανοίγουν το δρόμο της Ιδιωτικοποίησης.Όμως τα προβλήματα είναι εδώ, οι συνάνθρωποι μας καθημερινά αντιμετωπίζουν τις δραματικές συνέπειες των πολύ σοβαρών ασθενειών.
Σε απάνθρωπες συνθήκες, παρά τις ηρωικές προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών. 
Εικόνες ντροπής διαδραματίζονται καθημερινά στο νοσοκομείο «Μεταξά», όπου δεκάδες ασθενείς, ανάμεσα τους καρκινοπαθείς, συνωστίζονται με τις ώρες στην είσοδο του νοσοκομείου ώστε να κάνουν rapid test για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο 
ή για να πάνε στην κλινική μιας μέρας (εκεί που γίνονται οι χημειοθεραπείες).
Η διαδικασία διαρκεί περίπου δύο ώρες, όπου οι ασθενείς παραμένουν όρθιοι, νηστικοί (λόγω των εξετάσεων), σε άσχημες καιρικές συνθήκες.
Η επόμενη δοκιμασία τους είναι στην κλινική, όπου ασθενείς στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον στον θάλαμο, όπου δεν έχει ούτε καρέκλες, περιμένοντας να δουν τον γιατρό τους και να κάνουν τη χημειοθεραπεία τους.
Σε αυτές τις συνθήκες δίνουν τον υπέροχο τους αγώνα.
Είναι οι συνθήκες που δημιουργούνται καθώς η κυβέρνηση απαντά στο δίλημμα "βούτυρο ή κανόνια" με περικοπές συντάξεων και μισθών, ιδιωτικοποιήσεις Νοσοκομείων και του συστήματος Ασφάλισης, με Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών και των σχολείων που μεταφέρουν το κόστος συντήρησης στους γονείς, αλλά και με κλείσιμο σχολείων!
Είναι οι ασφυκτικές συνθήκες που δημιουργούνται γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά πάνω από 65 δις ευρώ για εξοπλισμούς και την πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου να φτιάξει το Ισραήλ των Βαλκανίων ώστε να γίνει ο Χωροφύλακας επιχειρηματικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων από τα Βαλκάνια μέχρι την Αφρική, γιατί έτσι απαιτεί ο ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός για τις ΑΟΖ-τα ενεργειακά κοιτάσματα-τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, το κυνήγι των προσφύγων σε Έβρο και νησιά.
Έτσι λοιπόν επιπλέον 1700 Επαγγελματίες Οπλίτες περιλαμβάνονται στον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού και τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό προσλήψεων συμβασιούχων στο Δημόσιο για το 2022, που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο.
Ήδη μέχρι τώρα έχουν γίνει πάνω από 3.000 προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ με συνολικό «ταβάνι» τις 15.500 προσλήψεις σε βάθος πενταετίας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τον εργαζόμενο λαό μας να αντιταχθεί σε όλους αυτούς τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
Κανένας νέος δεν έχει θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Πραιτοριανός των πλουσίων.
Πλέον η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο δεν κρύβονται:
θα έρθουν δεκάδες φέρετρα ντυμένα την ελληνική σημαία από το Σαχέλ της  Αφρικής που θα στείλουν τους νέους που στρατολόγησαν από την Ανεργία και την εργασιακή ανασφάλεια για να τους στείλουν να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για ξένα συμφέροντα.
 Καλούμε την νεολαία και τον εργαζόμενο λαό μας να Αντισταθεί στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου