Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Παρελάσεις 28ης Οκτωβρίου: το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κυβέρνηση που άλλα λέει την Πέμπτη, άλλα την Παρασκευή ενώ ο Κορονοιός μας Απειλεί!

Χθες, Πέμπτη 21/10/2021 η κυβέρνηση και η επιστημονική Επιτροπής της δήλωναν ότι "Κανονικά θα γίνουν οι παρελάσεις παρά την αύξηση 28% του επιδημιολογικού φορτίου"
Ειδικότερα, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταγράφεται αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου κατά 28% σε όλη των επικράτεια και ότι το ποσοστό θετικότητας είναι στο 1,35%, παρά το γεγονός ότι είναι σταθερός ο αριθμός των ελέγχων.
Αναφερόμενη στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ότι το επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και πρόσθεσε ότι ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 30% οι νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται αυξανόμενη πίεση στο σύστημα υγείας, με την κάλυψη των ΜΕΘ να είναι στο 90%.
Σήμερα, Παρασκευή 22/10/2021 ανακοινώνουν Έκτακτα μέτρα για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Θα διαρκέσει 60 λεπτά και θα συμμετέχει μόνο ο στρατός
Έκτακτη λήψη μέτρων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη έλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως μετέδωσε το OPEN η παρέλαση θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και σε αυτή θα συμμετέχουν μόνο στρατιωτικοί.
Δεν θα παρελάσουν σωματεία και θεατές, ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών με χρήση μάσκας.
Προσέξτε τώρα υπεύθυνη κυβερνητική τοποθέτηση:
Οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν με όλα τα προστατευτικά μέτρα που απαιτούνται, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας ότι «είναι σημαντικό να μην γίνονται πισωγυρίσματα στην εικόνα που εκπέμπεται».

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσιοποιώντας την αγωνία των συνφάνταρων και του χαμηλόβαθμου προσωπικού, αυτών που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες των εντατικών προετοιμασιών των Στρατιωτικών Παρελάσεων που έρχονται να εξυπηρετήσουν τις εθνικιστικές, μιλιταριστικές και Πολεμοκάπηλες επιδείξεις, απαιτεί την Ακύρωση των Παρελάσεων. Και στέκει απέναντι σε όλα τα αστικά κόμματα εξουσίας:
Μούφα η αντιπολίτευση του Τσίπρα για τον Κορονοιό: Ναι στις Στρατιωτικές Παρελάσεις
Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα εθνικιστικά και μιλιταριστικά μεγαλεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Μούφα... Πολύ μούφα η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κορονοιό...
Για μια ακόμη φορά το αστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρει τεράστια ευθύνη για την Υπογραφή των Πολεμικών Συμφωνιών με τη Γαλλία και τη Γαλλία, ενώ συνεχώς σηκώνει τους εθνικιστικούς τόνους στα ζητήματα που αφορούν τον οξυμένο ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό...
Έρχεται να αποδείξει ότι η αντιπολίτευση του γίνεται με επικοινωνιακούς όρους και υπάρχει βασική συμφωνία στην ασκούμενη κυβερνητική αστική πολιτική, παρά τις επιμέρους διαφοροποιήσεις. Διαφορετική διαχείριση της ίδιας αστικής πολιτικής προτείνει ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρας.  
Μάλιστα, στο ζήτημα της πραγματοποίησης των Στρατιωτικών Παρελάσεων βλέπουμε να έχει πεταχτεί στον κάλαθο της ιστορίας η αντιμιλιταριστική αντίληψη που πρόσκαιρα είχε υιοθετήσει, όταν η νεολαία του εναντιώνονταν στην τέλεση παρελάσεων.
Και ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι αποτελεί βασικό συντελεστή του εθνικού άρματος, ενώ παράλληλα κλείνει το μάτι στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό για μια ακόμη φορά.
Διαβάζουμε:   
Ερωτηθείς για το ζήτημα των παρελάσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και κατά πόσο αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν εν μέσω πανδημίας όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι είναι θετικός στην πραγματοποίηση των παρελάσεων, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να γίνουν με αυστηρά μέτρα προστασίας.
Θυμίζουμε τις ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Οι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν κατά δεκάδες αλλά ο Κ.Μητσοτάκης και η Ακροδεξιά ΝΔ θα κάνουν Παρελάσεις μαζί με τις Εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων

Οι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν κατά δεκάδες αλλά ο Κ.Μητσοτάκης και η Ακροδεξιά ΝΔ θα κάνουν Παρελάσεις
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 46, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.289 θάνατοι.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 347 (63,7% άνδρες).
Και το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι οι Παρελάσεις θα γίνουν κανονικά.
Μάλιστα μας ενημερώνει ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις θα πάρουν οργανικά μέρος και οι Ακροδεξιές συλλογικότητες των Λεσχών Εφέδρων κλπ.
Την 28η Οκτωβρίου 2021
– Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων μετά το πέρας της
δοξολογίας.
Σημειώνεται ότι στις πόλεις – έδρες των Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων θα καταθέσουν στεφάνι, επίσης, οι εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης, εκπρόσωποι όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στην Περιφέρεια ή στην Περιφερειακή Ενότητα.
Στις λοιπές πόλεις, έδρες δήμων το πρόγραμμα κατάθεσης στεφάνων θα καταρτισθεί από την οικεία δημοτική αρχή, τηρούμενης της ισχύουσας υπουργικής απόφασης καθορισμού της σειράς προβαδίσματος.
– Κοινή παρέλαση των αναπήρων πολέμου, μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών μετά τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, διάρκειας 40-60 λεπτών. 
Θυμίζουμε τις σχετικές ανακοινώσεις μας:
Οι Παρελάσεις είναι ένα Υγειονομικό Έγκλημα
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αν υλοποιηθούν οι παρελάσεις όπως επιθυμούν η ακροδεξιά, οι αντιεμβολιαστες και η εκκλησία, τότε ποιος θα σταματήσει τον κόσμο που θα βγει να τις παρακολουθήσεις
Γιατί μιλάμε για τον απόλυτο συγχρωτισμό. 
Γιατί θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις έδρες των νόμων και των πόλεων. Δηλαδή θα χαθεί εντελώς ο έλεγχος. 
Γιατί εκτός από αυτούς που θα παρελάσουν θα υπάρχουν και θεατές και μετά θα γεμίσουν οι καφετέριες, δηλαδή πανικός. 
Αν βάλουμε και τον κόσμο στις εκκλησίες. 
Θα αυξηθεί η πιθανότητα τα στρατόπεδα να γίνει υπερμετάδοση covid αφού για να κινηθούν τόσα οχήματα και τόσοι στρατιώτες θα μεταφερθούν με υπηρεσιακά οχήματα που συνήθως θα είναι γεμάτα με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μαζί. 
Όλα για να καμαρώσουν οι στρατηγοί του γλυκού νερού. 
Ετοιμαστείτε για άγριο lockdown αν γίνουν παρελάσεις.
Θα είναι δυστυχώς ένα υγειονομικο έγκλημα.

Η επικίνδυνη πολιτική στο ζήτημα του Κορονοιού που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί εκατοντάδες νεκρούς μηνιαίως.
Η κυβερνητική απόφαση να πραγματοποιηθούν οι Παρελάσεις για να δοξαστεί ο μεγάλος Πολέμαρχος του Έθνους Κ.Μητσοτάκης που είναι αποφασισμένος να στείλει στρατεύματα εναντίον λαών για να υπερασπίσει επιχειρηματικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα...
Για να προβληθεί ο "εθνικό μεγαλείο" την ώρα που ο εργαζόμενος λαός στενάζει από την Ανεργία και την Ακρίβεια, απειλείται με θερμό επεισόδιο εξαιτίας της όξυνσης του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο των θαλάσσιων ροών σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο, αλλά επίσης τον κίνδυνο Εκδίκησης καθώς η ΝΔ ακολουθώντας τον ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει τη χώρα σε απέραντο Πολεμικό Ορμητήριο 
Και σέρνει τον λαό μας σε ράλλυ εξοπλισμών που απαιτούν τεράστιες θυσίες  από τον λαό μας...
Βρίσκει την συνέχεια της στην απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να πραγματοποιήσει τις Παρελάσεις, αυτές τις Εθνικιστικές και Μιλιταριστικές Επιδείξεις που έπρεπε να έχουν Καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Η Επιστολή Καταγγελίας απηχεί ανησυχίες που πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη.

Θυμίζουμε:
Εθνικισμός-Μιλιταρισμός-Ακροδεξιά και Γιατροί-Κορονοιός σημειώσατε 1-0: Κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λέει ο Μάκης Βορίδης
Μπορεί η Θεσσαλονίκη να βρίσκεται σε mini Lock down...
Μπορεί οι γιατροί να ζητούν να Μην γίνουν Παρελάσεις...
Μπορεί η κυβέρνηση να γνωρίζει ότι η έξαρση του Κορονοιού πέρσι στη Θεσσαλονίκη συνδέθηκε ευθέως με τον Εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, όπου όλοι έμειναν άναυδοι από τις ουρές στις εκκλησίες και την πλήρη αδιαφορία τήρησης των μέτρων για τον κορονοιό... 
Αλλά, κανονικά θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.
Ειδικότερα, ο υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ, πως θα γίνουν κανονικά οι εορτασμοί του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου, προσθέτοντας πως η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.
Όπως ανέφερε, η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας».

Οι ανακοινώσεις του Υπουργού πρώην μέλους του ΛΑΟΣ είναι σαφές ότι ικανοποιούν το αντιδραστικό κατεστημένο της Εκκλησίας και κυρίως ένα Ακροδεξιό κομματικό ακροατήριο!
Αποδεικνύοντας ότι οι διάφορες επιτροπές "σοφών επιστημόνων" δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κομματική αυλή επιστρατευμένη να δικαιολογεί τις κυβερνητικές επιλογές  που φέρει τεράστια ευθύνη για τους χιλιάδες νεκρούς συμπατριώτες μας από τον Κορονοιό.
Η κυβέρνηση που θέλει να πανηγυρίσει εκ νέου για τους κολοσσιαίους εξοπλισμούς, την πρόσδεση της στους πιο επιθετικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και της Γαλλίας, στέλνοντας στρατεύματα σε Σαουδική Αραβία, Μάλι και όπου αλλού επιβάλλουν οι πολεμικές συμμαχίες της, κλείνει το μάτι στους Αντι-Εμβολιαστές και στο Ακροδεξιό ακροατήριο διεκδικώντας ψήφους και αποκατάσταση των πολιτικών σχέσεων που έχουν διαρραγεί εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοιό.
Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του Υπουργού Βορίδη "με την πολύ χαλαρή εφαρμογή των μέτρων" εν όψει των Εορτασμών στη Θεσσαλονίκη. 
Η κυβέρνηση αδιαφορεί για την Δημόσια Υγεία.
Αδιαφορεί για την Υγεία των φαντάρων και των χαμηλόβαθμων στελεχών που θα πρέπει για μέρες να συνωστιστούν και να εκπαιδευτούν εν όψει της παρέλασης.
Η Πολεμοκαπηλεία, ο Μιλιταρισμός και ο Κυβερνητικός Καιροσκοπισμός μας Απειλεί.
Εμείς Απαιτούμε την Ακύρωση των Παρελάσεων και την πιστή τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό.
Πάνω απ΄όλα είναι η Ανθρώπινη Υγεία και Ζωή.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου