Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ο Βορίδης επιμένει για τις Παρελάσεις αδιαφορώντας για τον Κορονοιό!


Φωτογραφία αρχείουINTIME NEWS/ ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δεν τους νοιάζει η Δημόσια Υγεία...
Το θέμα τους είναι μόνο πως θα ικανοποιήσουν το εθνικιστικό ακροατήριο και θα μαζέψουν ψήφους, πως θα πραγματοποιήσουν τις εθνικιστικές, μιλιταριστικές και πολεμοκάπηλες επιδείξεις τους...
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ξεκαθαρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, διαψεύδοντας δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο ότι στη Θεσσαλονίκη θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Προς τούτο παραπέμπουν στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου, η οποία προβλέπει ότι στη συμπρωτεύουσα θα παρελάσουν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος κτλ.
Το πρωί της Παρασκευής, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενη τον τεράστιο κίνδυνο διάδοσης του Κορονοιού, εξέδωσε  ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής όσον αφορά τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου:
«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, που κοινοποιήθηκε σήμερα, επισημαίνεται ότι: 
«είναι απαραίτητο λόγω των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη, να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση, η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά».

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά μέσα ενημέρωσης από τη Θεσσαλονίκη εξηγούσαν, μάλιστα, ότι βάσει του αρχικού προγραμματισμού στην παρέλαση είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 40 μη στρατιωτικά τμήματα και η διάρκεια της παρέλασης θα ξεπερνούσε τις δύο (2) ώρες.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, όμως, κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, διέρρεαν ότι οι μαθητικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δημοσιεύματα για παρέλαση μόνο τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το τμήμα της εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Εμείς Απαιτούμε την Ακύρωση των Παρελάσεων και την πιστή τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό.
Πάνω απ΄όλα είναι η Ανθρώπινη Υγεία και Ζωή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου