Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Η Γεννηματά κυνήγησε ΝΑΖΙ Χρυσαυγίτες στον Στρατό όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το στρατιωτικό κατεστημένο Αδιαφορούσαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ-Αστυνομικοί με ναζιστικά σύμβολα στη δίκη του ναζισμού
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της Φώτης Γεννηματά.
Και θυμόμαστε ότι αυτή και μόνο αυτή υπήρξε η αστή πολιτικός που πέρασε από το Υπουργείο Άμυνας και τα έβαλε με τους ΝΑΖΙ Χρυσαυγίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ενώ ο πρώην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο τότε ΓΕΕΑΘΑ Κωσταράκος έβγαζαν πορίσματα με "λευκές σελίδες" για την διείσδυση των ΝΑΖΙ Δολοφόνων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στάθηκε και στέκεται τόσο ενάντια στην άθλια καθεστωτική προπαγάνδα του πολέμου των άκρων", όσο και στα λεγόμενα "δημοκρατικά τόξα" που συσκοτίζουν την αστική πολιτική και τα ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά που λαμβάνει.
Δεν ξεχνούμε όμως!!!
Και θυμίζουμε....
O Λιποτάκτης Ι5 Χρυσαυγίτης στο στόχαστρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Έπρεπε να υπάρξουν δύο ανακοινώσεις της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για να πράξει το ΥΠΕΘΑ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Δείτε τις δικαιολογίες του ΓΕΣ στη πρώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, που φυσικά πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ONALERT.GR: 
Άμεση και πλήρη διερεύνηση του θέματος διέταξε η Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Φώφη Γεννηματά για την περίπτωση του φερόμενου ως οπαδού της Χρυσής Αυγής που φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία οργάνωσης νεολαίας, να επιδίωξε να μην εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις απαιτώντας ”εδώ και τώρα” απαλλαγή.και απειλώντας στρατιώτες και στελέχη του Κέντρου Εκπαίδευσης στην Σπάρτη!
Το θέμα ανέδειξε το OnAlert μετά από ανακοίνωση του ”ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ” για υπόθεση ”απαράδεκτης μεθόδευσης απαλλαγής στράτευσης μέσω του Ι-5 και της μη αντιμετώπισης της Λιποταξίας γνωστού στελέχους της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, που παρουσιάστηκε το Μάιο στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, (και) ο οποίος τραμπούκισε και απείλησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στην Σπάρτη «ώστε να τα καταφέρει»”. Από την πρώτη εξήγηση που δόθηκε στην κ Γεννηματά από το ΓΕΣ είναι ότι το περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο – και όχι τον Μάιο- και ότι ο εν λόγω νέος δεν πήρε απαλλαγή αλλά 6μηνη αναβολή. Η αναπληρωτής Υπουργός , δίνοντας εντολές για τήρηση της νομιμότητας και της ισοπολιτείας για όλους, ζήτησε να εξετασθεί σε βάθος η καταγγελία και να της δοθεί γραπτό πόρισμα μέχρι την Δευτέρα.

Με την κίνησή της η κ. Γεννηματά καθιστά σαφές ότι στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα υπάρξει ανοχή για “τσαμπουκάδες” στο όνομα ή στην λογική της Χρυσής Αυγής αλλά και όποιου άλλου αμφισβητεί την νομιμότητα και την ισονομία..”

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ι5 ΣΤΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΗΤΕΙΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑ 18, ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ι5. ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!
ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ Ι5…
Με αφορμή τη νέα ΕΣΣΟ που παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να καταγγείλουμε ένα γεγονός που συνέβη στην προηγούμενη κατάταξη το Μάη (2013 Β) στο κέντρο κατάταξης στη Σπάρτη (ΚΕΕΜ). Συγκεκριμένα, την ώρα που εκατοντάδες άτομα παρουσιάζονταν στο κέντρο (και χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα) για να υπηρετήσουν ως ίσοι ανάμεσα σε ίσους, παρουσιάστηκε το φαινόμενο πολλών που επιδίωξαν να πάρουν αναβολή ή και απαλλαγή, το γνωστό Ι5. Αυτό από μόνο του δεν είναι πρωτόγνωρο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν τόσο η πληθώρα ατόμων που προσήλθαν επικαλούμενα ιατρικούς λόγους, υπαρκτούς ή όχι, αλλά το ότι συνέβη από κάποιους που σίγουρα ξενίζουν με την απόφασή τους αυτή καθώς προβάλλονται ως Εθνικιστές και υποστηρίζουν ότι «ο Στρατός σε κάνει Άνδρα».Συγκεκριμένα, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, παρουσιάστηκε εκπρόθεσμα για να ζητήσει την απαλλαγή του από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή “εφευρίσκοντας” οποιαδήποτε ασθένεια ήταν δυνατόν, από τις ψυχιατρικές που χρησιμοποιούνται συνήθως ως άλλοθι, ακόμη και ορθοπαιδικές). Σαν να μην ήταν αρκετή η έκπληξή μας από το γεγονός καθαυτό, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα όταν στην εκπρόθεσμη αυτή διαδικασία, ο Χρυσαυγίτης ζήτησε να πάρει την απαλλαγή “εδώ και τώρα”, απειλώντας με οποιοδήποτε τρόπο στρατιώτες και στελέχη του ΚΕΕΜ αλλά και του στρατιωτικού νοσοκομείου της Τρίπολης (411) αν δεν την έπαιρνε. Κάποιος θα πίστευε ότι σε αυτό το σημείο θα παρέμβαινε η στρατονομία, θα εξεταζόταν κάποια στιγμή ο Χρυσαυγίτης για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του και θα αποφαινόταν η αρμόδια επιτροπή απαλλαγών για το αν είναι ικανός να υπηρετήσει ή όχι. Αντίθετα, αυτό που έγινε ήταν ότι έφυγε από το στρατόπεδο (αν και ουσιαστικά λιποτάκτης!), και με αντίστοιχες σωματικές απειλές κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο Ι5 από το νοσοκομείο, απειλώντας τόσο το ιατρικό όσο και το στρατιωτικό προσωπικό με προσωπικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας την εντοπιότητά του!

Τα παραπάνω γεγονότα μας δημιουργούν εύλογα τα αντίστοιχα ερωτήματα:
Πώς γίνεται γνωστοί Χρυσαυγίτες να ζητούν την παράνομη και προκλητική απαλλαγή τους από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις τη στιγμή που οι υπόλοιποι νέοι κατατάσσονται για να “υπηρετήσουν την πατρίδα”, φυλάνε την παραμεθόριο σε ακραίες συνθήκες σωματικά και ψυχολογικά από τα στελέχη – ομοϊδεάτες του Χρυσαυγίτη; Οι κραυγές των νεοναζί για αύξηση της θητείας, ένταση του πολεμικού κλίματος με την Τουρκία και περισσότερες ασκήσεις, στράτευση των γυναικών και στα 18 δεν ισχύουν για τα δικά τους παιδιά; Είναι τυχαίο που σε κάθε θάλαμο οι Χρυσαυγίτες γίνονται περίγελος ανάμεσα στους υπόλοιπους φαντάρους, τόσο στα κέντρα εκπαίδευσης όσο και στις μονάδες, με αποτέλεσμα την κοινωνική απομόνωσή τους;

Πώς γίνεται άτομα σαν το φασιστοειδές να παίρνουν προκλητικά Ι5, χωρίς κανέναν στρατιωτικό ή ιατρικό έλεγχο, τη στιγμή που πραγματικά ασθενείς, ακόμα και εξαθλιωμένοι τοξικομανείς, υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς και εξευτελιστικούς ελέγχους, αρνητές στράτευσης κυνηγιούνται με επανειλημμένα στρατοδικεία και εξοντωτικές ποινές;

Πώς γίνεται τα στελέχη του ελληνικού στρατού που βγάζουν το άχτι τους στους φαντάρους καθημερινά να γίνονται ξαφνικά “γατάκια” μπροστά σε υμνητές του ναζισμού και να εξυπηρετούν κάθε τους απαίτηση, ακόμα και ο διοικητής του ΚΕΕΜ που ουσιαστικά αποφάσισε την παράτυπη αντιμετώπιση του χρυσαυγίτη; Φυσικά, αυτό ισχύει και για κάθε λογής celebrity που κατατάσσεται, από ηθοποιούς και αθλητές μέχρι επιχειρηματίες και βύσματα, αλλά από πότε είναι λογικό να τιμωρείται ο μέσος στρατιώτης που υπηρετεί για ψύλλου πήδημα και να αντιμετωπίζεται ευνοϊκά ο τραμπούκος “για να μη χαλάσει η αρμονία της μονάδας”; Για κορόιδα μας έχουν;

Από μεριάς μας, θεωρούμε απαράδεκτο το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και κάθε αντίστοιχο περιστατικό που συμβαίνει κατά συρροή σε όλα τα κέντρα κατάταξης. Όχι μόνο δείχνει τη σαπίλα αυτών που διοικούν τον Ελληνικό Στρατό, αλλά και πολύ περισσότερο δείχνει την υποκρισία της συμμορίας της Χρυσής Αυγής, που από τη μία πυροδοτούν ένα πολεμοχαρές κλίμα απέναντι σε όποιον δεν είναι ομοαίματος (και στα φτωχά και αδύναμα κοινωνικά στρώματα, να προσθέσουμε εμείς), αλλά από την άλλη τάσσεται με τη λογική της λούφας και το φορτώματος της θητείας στο φαντάρο που κατατάσσεται υποχρεωτικά, μακρυά από τη δουλειά του, τις σπουδές του και την οικογένειά του.

Για μας, ο μόνος τρόπος ήταν και θα είναι πάντα η θητεία με όλα τα δικαιώματα που μας ανήκουν, διεκδικώντας μια ανθρώπινη θητεία με πραγματικό μισθό για την εργασία που προσφέρει ο οπλίτης, κατάργηση των παράνομων υπηρεσιών και καψωνιών που αποφασίζουν διοικητές και στελέχη, τη μη συμμετοχή μας σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και ασκήσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-Ισραήλ, τη δυνατότητα για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό όπως και στην πολιτική μας ζωή, αφού δεν είμαστε παρά πολίτες με στολή.

Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την αντίθεση μας στην υποχρεωτική στράτευση και στο Μισθοφορικό Στρατό, την άρνηση συμμετοχή μας σε Αποστολές Καταστολής Πλήθους.
Αισθάνεται άραγε την ανάγκη ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο Αθ.Τσέλιος να διερευνήσουν αυτή την καταγγελία και να αποδώσουν δικαιοσύνη;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου