Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Μπράβο στον Υπουργό Παναγιωτόπουλο: να χαίρεται το ΚΕΤΘ Αυλώνα με τα κόπρανα στο εστιατόριο!

Αλήθεια, πόσες καταγγελίες έχει δημοσιεύσει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για την αθλιότητα που επικρατεί στο ΚΕΤΘ Αυλώνα;
Πρόσφατα δημοσιοποιήσαμε τις καταγγελίες των εκπαιδευόμενων ΕΠ.ΟΠ. για το άθλιο και εξίσου λιγοστό φαγητό που τους έδιναν.
Τότε αναγκάστηκαν να λάβουν μέτρα και προκειμένου να περισώσουν το λαβωμένο γόητρο του Στρατού έβαλαν το γνωστό μιλιταριστικό σαιτ να απαντήσει κάνοντας χρήση τι άλλο των FACE NEWS.
Μας είπαν για τις καλές συνθήκες που επικρατούν, τους φοβερούς και τρομερούς Αξιωματικούς του ΚΕΤΘ Αυλώνα.
Και τότε τι είναι όλα αυτά που αποκαλύπτει η Επιστολή συνφάνταρου στο alt.gr;
ΚΕΤΘ Αυλώνα: Κόπρανα ποντικών στο εστιατόριο!
Σε επιστολή που λάβαμε από στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΘ στον Αυλώνα, αναφέρονται τα εξής:
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση υπερηφανεύεται για την πρωτιά στην χρηματοδότηση του ΝΑΤΟ, έχοντας ξεπεράσει η χώρα μας, ακόμη και τις ΗΠΑ, στο ποσοστό του ΑΕΠ που δίνουμε στους δολοφόνους των λαών, οι φαντάροι του ΚΕΤΘ στον Αυλώνα πρέπει να προσέχουμε για ποντίκια στα μαγειρεία μας! Ενώ έχουν γίνει παράπονα εδώ και 3 βδομάδες στα αρμόδια όργανα, η διοίκηση του ΚΕΤΘ τηρεί σιγή ασυρμάτου για την κατάσταση, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία των στρατευμένων.
Είναι ανεπίτρεπτο στην εποχή μας με τον τόσο μεγάλο επιστημονικό πλούτο, ειδικά πόσο μάλλον στο πεδίο της υγείας, να μην τηρούνται επακριβώς, έστω με κάποιες παραλείψεις, υγειονομικές οδηγίες και να μην γίνεται καν προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ειδικά στον χώρο όπου συγκεντρώνονται οι στρατιώτες για φαγητό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρει κόπρανα ποντικών δίπλα από τους δίσκους φαγητού. 
Γνωρίζουμε ωστόσο, από συναδέλφους που υπηρετούσαν στην Αλεξανδρούπολη κατά την διάρκεια της “απόβασης” χιλιάδων αμερικανικών δυνάμεων φέτος, πως προτεραιότητα των μονάδων των συναδέλφων ήταν να κρατούν ικανοποιημένο τον Αμερικάνικο στρατό. Θα ήταν ανεπίτρεπτο να αντικρύσουν ποντίκι την ώρα του φαγητού στα μαγειρεία των ελληνικών στρατοπέδων. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας σαφώς και δεν αποτελούν τέτοια προτεραιότητα.


Είναι δυνατόν η κυβέρνηση της ΝΔ να ξοδεύει 10 δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και να υπογράφει πολεμικές συμφωνίες για αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό, να ανεχόμαστε δηλαδή τόσες θυσίες σε χρήμα και σε αίμα για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και ιμπεριαλιστικά συμφέροντα;
Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε να Ξεφτιλίζουν τους φαντάρους, ακόμη και για ένα πιάτο φαγητό που συνήθως είναι ανεπαρκές και άθλιο;
Να εκμεταλλεύονται τους συφάνταρους και τις οικογένειες τους με αυτόν τον απροκάλυπτο τρόπο; Να βιώνουμε συνθήκες επικίνδυνες για την Υγεία μας;
 Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας Αξιοπρεπή σίτιση των συναδέλφων.
Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής, τήρηση των μέτρων για τον Κορονοιό.
Το ΥΠΕΘΑ πρέπει να αναλάβει το συνολικό κόστος της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας και την νεολαία να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στις Πολεμικές συμφωνίες μεταξύ της Ελλάδας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ.
Να παλέψουμε μαζί ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς, το ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τις ΗΠΑ, ενάντια στις αποστολές ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό.
Συνάδελφοι, μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου