Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ορκίστηκαν οι Επαγγελματίες Οπλίτες που θα σταλούν στην Αφρική για να Σκοτώσουν και Σκοτωθούν για τον Μακρόν και ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα

Σε μερικούς μήνες ελπίζουμε να μην κλαίει και οδύρεται κανείς!
Την Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021 παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού – Διοικητή Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστρατήγου Άγγελου Ιλαρίδη πραγματοποιήθηκαν, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα Αττικής, οι τελετές ορκωμοσίας των νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) του Στρατού Ξηράς και του Κοινού Νομικού Σώματος. Συνολικά ορκίστηκαν 788 Επαγγελματίες Οπλίτες Όπλων – Σωμάτων και 20 του Κοινού Νομικού Σώματος.
Την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθη στην τελετή ορκωμοσίας των νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στο Μεγάλο Πεύκο.
Στο ερώτημα σε τι πρόκειται να συμβάλλει η πρόσληψη των Επαγγελματιών Οπλιτών απάντησε καταρχήν ο Κ.Βελόπουλος, πρόεδρος της εθνικιστικής και λαϊκιστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης για την επικύρωση της ελληνο-γαλλικής πολεμικής συμφωνίας. 
Όπου δήλωσε την συμφωνία του κόμματος του στην αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο Σάλεχ και τόνισε ότι εκεί δεν πρόκειται να σταλούν έφεδροι στρατιώτες αλλά Επαγγελματίες Οπλίτες.
Για μια ακόμη φορά Στρατολογούν τους Φτωχούς για να Σκοτώσουν και να Σκοτωθούν για τα Συμφέροντα των πλουσίων.

Εμείς σαν ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καλούμε την νεολαία να μην απογοητεύεται και να μην ψάχνει οικονομική διέξοδο στον στρατό. 
Να οργανωθούμε στα σωματεία μας, στις εργατικές λέσχες, στις συνελεύσεις γειτονίας , στους φοιτητικούς συλλόγους, στις κινήσεις πόλεων κ.λ.π. Συλλογικά , διεθνιστικά και ταξικά να διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες ζωής. 
Γιατί μόνο η ταξική πάλη θα μας οδηγήσει να έχουμε μια καλύτερη ζωή και θα συνεχίζουμε μέχρι να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 
- Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου