Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Κατηχητικό ο Ελληνικός Στρατός

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Νέα επέλαση της μεταφυσικής και του θρησκευτικού φανατισμού δρομολογείται στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Διευθυντής Β´ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχος Δημήτριος Μήλας ΠΝ, υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας πενταετούς διάρκειας μεταξύ του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (ΙΠΕ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
Η υπογραφή του Συμφώνου αποσκοπεί στη συμμετοχή των Στρατιωτικών Ιερέων σε εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και στην από κοινού διοργάνωση επιμορφωτικών δραστηριοτήτων, όπως σεμινάρια, διαλέξεις, συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις, επιβεβαιώνοντας.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα συμβάλει αποφασιστικά στην κατάρτιση, στην επιμόρφωση, στην ποιμαντική εξειδίκευση και στην δια βίου εκπαίδευση των Αξιωματικών Ιερέων, ώστε να είναι σε θέση να καλύπτουν με επαρκείς γνώσεις τις ανάγκες της θρησκευτικής αγωγής τόσο των στελεχών, όσο και των στρατευμένων νέων της Πατρίδας.

Ο ακόμη μεγαλύτερος εναγκαλισμός της Εκκλησίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μια διαδικασία που εντάθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένο.
Συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΝΔ καθώς συνδέεται με τον νέο ρόλο του Ελληνικού Στρατού.
Ενός στρατού διώκτη προσφύγων-μεταναστών, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, και επίσης εισβολέα σε χώρες της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπου οι ΕΠ.ΟΠ. θα βρεθούν αντιμέτωποι με αλλόθρησκους πληθυσμούς.
Ο σκοταδισμός, η συντήρηση και η αντίδραση πάνε χέρι χέρι με τον Εθνικισμό και μισαλλοδοξία που στρέφεται τόσο ενάντια τις ασύμμετρες απειλές -μειονότητες, κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες κλπ-, όσο και εναντίον των λαών που στοχοποιούνται από τον ελληνικό στρατό που επιδιώκει την εξυπηρέτηση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.
Πρόκειται για μια συνολική επίθεση του σύγχρονου κράτους άμυνας/ασφάλειας που πρέπει να απαντηθεί από τους ταξικούς και διαθνιστικούς αγώνες που απαιτεί η εποχή μας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό στέκουν απέναντι σε αυτούς τους πολεμοκάπηλους και αντιδραστικούς σχεδιασμούς.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου