Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

O ΓΕΕΘΑ Φλώρος στη Γαλλία: με πρόσχημα την άμυνα ετοιμάζουν τις άθλιες εκστρατείες τους σε Αφρική και Μεσόγειο

Θαυμάστε τους: είναι αυτοί που στέλνουν την νεολαία κρέας στα κανόνια
Ενώ ένα σωρό καραβανάδες και διαπλεκόμενοι καθηγητάδες έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα για να προπαγανδίσουν "ότι μερικές δεκάδες νεκροί στρατιώτες είναι απαραίτητοι για να αναβαθμίσει τον ιμπεριαλιστικό του ρόλο το ελληνικό κράτος και να αποκτήσει πολεμική εμπειρία ο Ελληνικός Στρατός..."
Ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ είχε επαφές με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στο πλαίσιο επομένως της Ελληνο-Γαλλικής Πολεμικής συμφωνίας προωθείται η  ανάπτυξη κοινής στρατηγικής κουλτούρας και η βελτίωση της διαλειτουργικότητας. 
Που εκφράζεται σε κοινές πολεμικές πρωτοβουλίες -ενάντια στους πρόσφυγες, τους λαούς του Σάχελ και τους ανταγωνιστές τους στην περιοχή Ρωσία και Τουρκία, καθώς Ελλάδα και Γαλλία έχουν αναβαθμισμένο ρόλο στην Δυτική Αρχιτεκτονική Ασφάλειας, συνεκπαιδεύσεις και αμοιβαίες διευκολύνσεις επ’ αυτών, όπως και παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής πληροφοριών.
Στο αυτό πλαίσιο, συζητήθηκε η εντατικοποίηση των συνεκπαιδεύσεων των Ελληνικών και των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ https://geetha.mil.gr/symmetochi-tis-f-g-salamis-stin-epicheirisi-clemenceau-21/ ) με διεύρυνσή τους στον τομέα των Ειδικών Επιχειρήσεων, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις επιχειρήσεις και στα διμερή και πολυμερή σχήματα στρατιωτικής συνεργασίας που συμμετέχουν οι δύο χώρες (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ https://geetha.mil.gr/oloklirosi-tetrameroys-aeronaytikis-askisis-eunomia-2-2021/ ) και στις προοπτικές ενίσχυσης και διεύρυνσής τους».
 
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι συγκεκριμένες επαφές φέρνουν ακόμη πιο κοντά την αποστολή Ελληνικών Στρατιωτικών Δυνάμεων στα Σαχέλ.
Πολλοί από τους νέους εκπαιδευόμενους Επαγγελματίες Οπλίτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ΚΕΤΘ Αυλώνας και στο ΚΕΕΜ είναι οι μελλοθάνατοι των νέων βρόμικων εκστρατειών του Ελληνικού Στρατού, και αποδεικνύουν ότι το ελληνικό αστικό κράτος επενδύει στο πόλεμο και στο αίμα της νεολαίας για να αναβαθμίσει τον ιμπεριαλιστικό του ρόλο, να κλείσει συμβόλαια για τους επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες.
Για αυτό η τόσο μεγάλη προσπάθεια του Ελληνικού Στρατού να στρατολογήσει Επαγγελματίες Οπλίτες για τις Ειδικές Δυνάμεις. Την αισχρή δράση των Ειδικών Δυνάμεων την είδαμε πρόσφατα ενάντια στους πρόσφυγες στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα. Βιάζονται να τους στείλουν στο Σαλέχ να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τα συμφέροντα του γαλλικού ιμπεριαλισμού και των Ελλήνων επιχειρηματιών.
Άλλωστε, τα δύο κράτη είχαν συζητήσει και συμφωνήσει να σταλούν ελληνικά στρατεύματα στο Σαλέχ πολύ πριν υπογράψουν την ελληνο-γαλλική πολεμική συμφωνία, γεγονός που αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία δεν έχει καμιά σχέση με την Άμυνα. 
Μάλιστα το ΓΕΕΘΑ είχε κάνει κάποιους σχεδιασμούς που περιελάμβαναν ακόμη και αποστολή τμήματος των Ειδικών Δυνάμεων. Οι συζητήσεις και τα σχέδια δεν υλοποιήθηκαν τότε. Τώρα όμως αισθάνονται ότι μπορούν να τρέξουν όλους αυτούς τους πολεμοκάπηλους και αιματοβαμμένους σχεδιασμούς, για αυτό η προπαγάνδα απο την κυβέρνηση, τους καραβανάδες και τα ΜΜΕ.
Α και να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι όλα αυτά γίνονται με σκοπό την διασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια και την Υποσαχάρια Αφρική".
Έτσι λέγεται ο ανταγωνισμός ΗΠΑ, χωρών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής με τη Ρωσία και την Κίνα σε Μ.Ανατολή, Αφρική, Μεσόγειο, Βαλκάνια, όπου βυθίζουν τους λαούς στο αίμα για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, το ουράνιο και τα στρατηγικά μέταλλα, τις Ζώνες Επιρροής και τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων παγκόσμιου ενδιαφέροντος! 
Είναι οι ίδιοι που τροφοδοτούν την Τρομοκρατία, τους Εμφύλιους Πολέμους και μετατρέπουν τους λαούς σε θύματα των πολέμων δια αντιπροσώπων.
Και μετά έρχονται, με τους μισθοφορικούς στρατούς ή τους ίδιους τους στρατούς τους, να επιβάλλουν την Ειρήνη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.  



Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία, το μαζικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, πρέπει να πρωτοστατήσουν στην πάλη ενάντια στον πόλεμο και την πολεμική προετοιμασία, με βασικούς στόχους:
  • Όχι στις πολεμικές συμφωνίες με Γαλλία και ΗΠΑ.
  • Έξω οι βάσεις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, καμία νέα διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών.
  • Όχι στο παρανοϊκό κυνήγι των εξοπλισμών – λεφτά για την υγεία, την παιδεία, το περιβάλλον, τις λαϊκές ανάγκες.
  • Όχι στα ματωμένα τείχη της ΕΕ στους πρόσφυγες που γεννούν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και η λεηλασία από τις πολυεθνικές.
  • Κάτω η κυβερνητική πολιτική της υποταγής των πάντων στα συμφέροντα της ολιγαρχίας, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ – καμιά συναίνεση, καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική.
  • Ειρήνη και φιλία των λαών, όχι στους ανταγωνισμούς του κεφαλαίου και τα πολεμικά σχέδια κρατών και ιμπεριαλιστικών κέντρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου