Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – Ουκρανίας: μια ακόμη επιθετική κίνηση ενάντια στην Ρωσία για λογαριασμό του ΝΑΤΟ


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ελληνικός στρατός αναλαμβάνει να κάνει τη βρώμικη δουλειά για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Αυτή τη φορά ήταν η Συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – Ουκρανίας.
Μιας χώρας που επιθυμεί διακαώς να μπει στο ΝΑΤΟ, μια κίνηση που θα φέρει τις δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις δίπλα στα ρωσικά σύνορα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην περικύκλωση.
Μια επιθετική στρατηγική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που έφερε τον πόλεμο στον Καύκασο ξανά και ξανά.
Το ελληνικό κράτος έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο στο πλαίσιο αυτών των σχεδιασμών.
Δεν είναι μόνο το πιο σημαντικό πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ στην περιοχή, Χωροφύλακας των λαών από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Έχει αναλάβει τον έλεγχο του εναέριου χώρου όλων σχεδόν των βαλκανικών κρατών για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και εκπαιδεύει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις.  
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αποκαλύπτεται ότι ετοιμάζει τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας για να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Ουκρανίας στο ΝΑΤΟικό «Σχολείο Σχεδίασης Ειδικών Επιχειρήσεων» (Special Operations Task Groups Staff/ Planning Course – SOTG/Planning Course).
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη» στη Νέα Πέραμο Αττικής, από τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη έως την Παρασκευή 5 Νοέμβρη. Το «Σχολείο» πραγματοποιήθηκε υπό τη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, με τη συμμετοχή 15 στελεχών της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ «η εν λόγω εκπαίδευση αφορά στη διαδικασία λήψης απόφασης κατά την σχεδίαση Ειδικών Επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, και αποσκοπεί στην επαύξηση του επιπέδου της συνεργασίας και της συναντίληψης των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας με αυτές φίλων, εταίρων και συμμάχων καθώς και στην προβολή των διαρκώς αναβαθμισμένων δυνατοτήτων τους».

Πρέπει όμως να ξέρουμε ότι όποιος γίνεται η αιχμή του Δόρατος εναντίον τη Ρωσίας, αυτόματα γίνεται και Στόχος.
Ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει να αντιδράσει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου