Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Συνάδελφοι Νεοσύλλεκτοι της Α ΕΣΣΟ 2022: Δεν ψαρώνουμε, αγωνιζόμαστε συλλογικά με το Δίκτυο «Σπάρτακος

Δίκτυο «Σπάρτακος»: Δεν ψαρώνουμε, αγωνιζόμαστε συλλογικά
Πάμε στρατό με τη δύναμη των Νικών των εργαζομένων σε COSCO και E-FOOD
Προς τους συναδέλφους νεοσυλλέκτους της Α ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2022

Συνάδελφοι, λίγες μέρες πριν την κατάταξή μας στα στρατόπεδα της χώρας και ενώ αποχαιρετούμε συγγενείς και φίλους, στέλνουμε το παρόν αγωνιστικό κάλεσμα.

Η ΕΣΣΟ μας αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται από τη νέα όξυνση της πανδημίας. Σαν νεοσύλλεκτοι, καλούμαστε να υπηρετήσουμε την θητεία μας σε μια περίοδο που ο λαός μας ασφυκτιά στα νοσοκομεία και αγανακτεί από τις νέες απαγορεύσεις εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας για τις πραγματικές υγειονομικές ανάγκες της κοινωνίας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να αγωνιστούμε τους επόμενους μήνες μέσα από τα στρατόπεδα, πλάι στο πλευρό όσων αγωνίζονται εδώ και δύο χρόνια έξω από αυτά για καθολική δημόσια υγεία για όλους/ες.

Η επαρκής υγειονομική προστασία και περίθαλψη τόσο των φαντάρων όσο και των κατοίκων που ζουν πλησίον στρατοπέδων, αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα.

Με οδηγό τις νίκες του προηγούμενου διαστήματος που κατάφεραν την αποσυμφόρηση μονάδων, την χορήγηση όλων των νόμιμων και προβλεπόμενων αδειών/εξόδων και την υποχρεωτική αλλά δωρεάν διενέργεια PCR για όλους τους νεοσύλλεκτους, η ΕΣΣΟ μας καλείται να παραλάβει τη σκυτάλη και να κατακτήσει νέες μεγάλες νίκες.

Καλούμε τους συναδέλφους νεοσύλλεκτους να απαιτήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας ήδη από τις πρώτες μέρες της κατάταξης μας, αρχής γενομένης από τη χορήγηση ημερήσιας εξόδου το πρώτο σαββατοκύριακο της θητείας μας.
Με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό Υπερασπίζουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Γυρνάμε την πλάτη σε όσους μας θέλουν Υποταγμένους και Πειθαρχημένους, κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους, να εργαζόμαστε ατελείωτες ώρες και να πληρώνουμε για όσα είναι Υποχρέωση του Στρατού να μας παρέχει, να κυνηγάμε και να συλλαμβάνουμε Πρόσφυγες που προκαλούν οι βρώμικοι πόλεμοι των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και του Ελληνικού Στρατού. 

Πέραν της πανδημίας, η χρονική συγκυρία της κατάταξης μας χαρακτηρίζεται και από τις (συνεχώς τα τελευταία χρόνια) οξυμένες σχέσεις ανάμεσα στην ελληνική και τουρκική αστική τάξη.

Απέναντι στην πολεμοκαπηλεία, τους άδικους γεωστρατηγικούς ανταγωνισμούς και τα εθνικιστικά/ρατσιστικά ιδεώδη καλούμε τους συναδέλφους μας να πάρουν αποστάσεις και να καταγγέλλουν κάθε παράνομη εντολή ή άσκηση που δεν συμπίπτει με τα καθήκοντά μας ή βρίσκεται ενάντια στα συμφέροντα του λαού μας.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ -ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ- ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες.
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΜΑΣΤΕ για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών, των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως, παρά την «παγωμάρα» που διαπερνά και μας τους ίδιους για την επικείμενη κατάταξη μας, δεν ξεχνάμε πως οι φαντάροι δεν είναι τίποτα λιγότερο από πολίτες με στολή.

Πιστοί στις πεποιθήσεις μας ότι η συλλογική διεκδίκηση και η μεταξύ μας αλληλεγγύη είναι πιο δυνατές από τη χρήση οποιαδήποτε «βύσματος», παλεύουμε συλλογικά και αρνούμαστε να δεχθούμε κάθε απόπειρα εξευτελισμού ή κακομεταχείρισης, ενώ ταυτόχρονα (όπως κάναμε και στην πολιτική μας ζωή), υπερασπιζόμαστε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά όλων μας.
Αγωνιζόμαστε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Καλούμε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Η Δημοσίευση των καταγγελιών είναι Δύναμη των συνφάνταρων.  

Προς όλους τους συναδέλφους νεοσυλλέκτους της Α ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2022 ευχόμαστε καλή θητεία με περηφάνια και αξιοπρέπεια.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου