Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Και μερικά εκατομμύρια ευρώ στην INTRACOM DEFENSE (IDE) για την αναβάθμιση των ελληνικών αντιαεροπορικών Patriot


Και μερικά εκατομμύρια ευρώ στην INTRACOM DEFENSE (IDE) για την αναβάθμιση των των ελληνικών αντιαεροπορικών Patriot....
Δεν έχει τελειωμό η ενίσχυση του κράτους Πολέμου Καταστολής
Χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων στρατιωτών ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ, εκατοντάδες μέλη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, δισεκατομμύρια ευρώ σε νέα αγορές νέων οπλικών συστημάτων από αμερικανικές και γαλλικές πολεμικές βιομηχανίες, εκατομμύρια ευρώ σε εκσυγχρονισμό παλαιότερων όπλων!
Και από την άλλη μεριά η κυβέρνηση της ΝΔ κλείνει Νοσοκομεία, αρνείται προσλήψεις εκπαιδευτικών, πετσοκόβει τις συντάξεις, κατακλέβει τους μισθούς δίνοντας αυξήσεις 2% ενώ η αύξηση του Πληθωρισμού  είναι 5,1%, η Ακρίβεια στα ύψη...
Και όμως
H INTRACOM DEFENSE (IDE) υπέγραψε σύμβαση με την NSPA (NATO Support and Procurement Agency) για την αναβάθμιση των Ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
H σύμβαση αφορά στην εγκατάσταση και ενσωμάτωση όλων των τροποποιήσεων του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και τον λειτουργικό έλεγχο του συστήματος μέσω του αναβαθμισμένου λογισμικού στην πλέον σύγχρονη έκδοσή του για τα κέντρα ελέγχου, συντονισμού και επικοινωνιών (ECS, ICC, CRG), σε όλες τις Ελληνικές συστοιχίες PATRIOT.
O Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM DEFENSE, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, δήλωσε: "Tο έργο αυτό καταδεικνύει τη δυνατότητα της εταιρείας, σε συνεργασία με ένα πιστοποιημένο δίκτυο εγχώριων και διεθνών εταίρων, να προσφέρει στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αξιόπιστες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες παραγωγής, εν συνεχεία υποστήριξης και μελλοντικής αναβάθμισης των προμηθευόμενων οπλικών συστημάτων. Αυτό επιβεβαιώνεται εμπράκτως από την 15ετή υποστήριξη όλων των Ευρωπαϊκών συστημάτων PATRIOT μέσω διαδοχικών συμβάσεων της INTRACOM DEFENSE με το Agency του ΝΑΤΟ, όπως και από τις σημαντικές εξαγωγές της εταιρείας, υποσυστημάτων PATRIOT που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια, διασφαλίζοντας παράλληλα σημαντικό έργο και για άλλες ελληνικές εταιρείες".

Άρα και θα υπογράψουν συμβάσεις για μερικά εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας ανοικτό ζήτημα την υπογραφή και μελλοντικών, ενώ με βάση την τεχνογνωσία και τον πλούτο που συσσωρεύουν από τις ελληνικές πολεμικές προμήθειες, διεκδικούν πολεμικά συμβόλαια στο εξωτερικό...
Έτσι απλά ο Πόλεμος μετατρέπεται σε κέρδος! 

Είναι ανάγκη του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας να αντιταχθεί σε όλα αυτά.
Να πει όχι στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό και την εμπλοκή στους αμερικανικούς επιθετικούς σχεδιασμούς, στην αποστολή ελληνικού στρατού και πολεμικών μέσων σε Αφρική και Σαουδική Αραβία.
Ο ιδρώτας και τα αίμα μας είναι τα πλούτη τους.
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου