Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

395 ΕΑΡΜΕΘ Ρόδου: χωρίς φαγητό και στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής αλλά με Βρισιές, Αυθαιρεσία και Κατάχρηση Εξουσίας των στρατιωτικών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μέρες μετά την πρώτη μας καταγγελία για το 395 ΕΑΡΜΕΘ Ρόδου, η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλαχτη. 
Ενώ την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φάνηκε να ίδρωσε το αυτί τους και να "αγχώθηκαν", ξεχάστηκαν λίγες μέρες μετά.
Οι τουαλέτες παραμένουν άθλιες, χωρίς λειτουργικά καζανάκια, μέσα στη βρωμιά, σπασμένες σωλήνες, κρύο να μπαίνει από παντού μέχρι και βροχή (!!!!) σε πολλά σημεία . 
Το φαγητό κάκιστης ποιότητας και οι μερίδες εξευτελιστικά μικρές. 
Στις εγκαταστάσεις καμιά ουσιαστική αλλαγή όσον αφορά την θέρμανση, με μοναδική προσθήκη ενός μικρού σώματος για ολόκληρο θάλαμο . 
Στο ίδιο κτήριο με μερικά μέτρα απόσταση στεγάζονται φαντάροι με covid και υποψήφια κρούσματα με κίνδυνο να κολλήσουν και όσοι είναι υγιείς. Στελέχη συνεχίζουν να είναι εριστικοί και προκλητικοί προς τους φαντάρους χωρίς να δείχνουν ίχνος σεβασμού , ταπεινώνοντας μας σε κάθε ευκαιρία. 
Κανονική κατάχρηση εξουσίας . 
Για κάθε πρόβλημα που αναφέρεται στην καλύτερη περίπτωση να ειπωθεί η γνωστή απάντηση " Θα το δούμε αύριο " . 
Ειδάλλως προσπαθούν με δικαιολογίες του τύπου " εδώ θέλουμε άντρες" " έτσι είναι ο στρατός" να σε βγάλουν τρελό και να σε πείσουν πως όλα λειτουργούν άψογα. 
Ο αρμόδιος Αξιωματικός δεν παίρνει θέση και στην τελευταία περιοδεία ΟΨΜ και ενώ του ανέφεραν τα κύρια προβλήματα τα βρήκε όλα ρολόι, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα " . 
Το θέατρο του παραλόγου. 
Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στο στρατόπεδο αυτό κουμάντο κάνει μια μερίδα στελεχών και υπάρχει Ομερτά!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συνφάνταρων "όποια χρηματοδότηση υπάρχει για καθαριστικά υλικά και τρόφιμα κάνουν φτερά και τη ζημιά επωμίζονται προφανώς μόνο οι φαντάροι" . 
Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.
Το ΓΕΣ και η ΑΣΔΕΝ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες;

Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία πρέπει να παρέμβει άμεσα.
Οι καταγγελίες είναι επαναλαμβανόμενες, αφορούν γεγονότα και καταστάσεις που έχουν δει και το φως της δημοσιότητας άρα η ΑΣΔΕΝ, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας γνωρίζουν τι συμβαίνει.
Είναι ευθύνη όλων ότι  συνεχίζονται όλα αυτά.
Ο στρατός που δαπανά 65 δις ευρώ για εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων στρατιωτών περικόπτει τα κονδύλια για τους φαντάρους, δεν εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ικανοποιητική σίτιση, αλλά και ούτε καθαριότητα, στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής.
Κυριαρχεί η Αυθαιρεσία, οι Βρισιές και η Επιθετικότητα των στελεχών. 
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά και απαιτείστε Ακρόαση από το Διοικητή και την Ιεραρχία.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν.
Συνάδελφοι, μόνο με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, με τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών και το Κίνημα μέσα και έξω από το Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στην Πολεμοκαπηλεία και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Μόνο Εμείς με την αγωνιστική μας προσπάθεια θα Υπερασπιστούμε την Αξιοπρέπεια, την Υγεία και Ζωή μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου