Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Η Φρεγάτα ΑΝΔΡΙΑΣ συνοδεία του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle: Πολεμοκαπηλεία και απίστευτες Βλακείες της Προπαγάνδας των καραβανάδων

Μα ποιος απίθανος στρατοκράτης γράφει αυτές προπαγανδιστικές βλακείες;
Η αποστολή CLEMENCEAU 22 στην οποία ηγείται το γαλλικό αεροπλανοφόρο ΝΤΕ ΓΚΩΛ αποσκοπεί επίσης στην ενίσχυση της συνεργασίας της Γαλλίας με τους παράκτιους συμμάχους της στη Μεσόγειο.
Ποιοι είναι αυτοί παράκτιοι σύμμαχοι στη Μεσόγειο;
Οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Βέλγιο, ο Καναδάς...
Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα.
Αυτές τις βλακείες γράφουν!!!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 η Φρεγάτα (Φ/Γ) ΑΔΡΙΑΣ εντάχθηκε στην «Δύναμη Κρούσης Αεροπλανοφόρου» (Carrier Strike Group – CSG) του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού, στο Στενό Σαρδηνίας – Κορσικής.


Εντασσόμενη στην εν λόγω Δύναμη, η Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ συμμετέχει στην Επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» που πραγματοποιείται στην θαλάσσια περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Μεσογείου.
Στο πλευρό του αεροπλανοφόρου, αναπτύσσεται η αεροναυτική δύναμη συνοδείας του: 3 φρεγάτες, ένα σκάφος ανεφοδιασμού και ένα πυρηνικό υποβρύχιο. 
Από την 1η Φεβρουαρίου, η Γαλλία αναπτύσσει την αεροναυτική δύναμη που συγκροτεί την Task Force 473 (TF 473), γύρω από το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle και τα αεροσκάφη του. Η αεροναυτική αυτή δύναμη θα επιχειρεί έως τον Απρίλιο του 2022, στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο της αποστολής CLEMENCEAU 22.
Στην Γαλλική Επιχείρηση «CLEMENCEAU 22» συμμετέχουν πλέον της Ελληνικής Φ/Γ και Γαλλικών πλοίων, ναυτικές μονάδες του Βελγίου, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μαρόκου.
Γράφουν οι Γάλλοι στρατοκράτες:
 Αδιαμφισβήτητο εργαλείο προβολής ισχύος και αυτόνομης εκτίμησης της κατάστασης, η αεροναυτική δύναμη θα αναπτυχθεί σε ένα περίπλοκο στρατηγικό περιβάλλον με αυξανόμενες περιφερειακές εντάσεις.
Συσσωρευτής διεθνών δυνάμεων εκ φύσεως, η αεροναυτική δύναμη θα εντάξει σκάφη από συμμαχικές ναυτικές δυνάμεις εντός της ΕΕ (Ελλάδα, Βέλγιο, Ισπανία) και του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, Καναδάς).
Η συμμετοχή τους προσφέρει μια ευκαιρία συντήρησης και εξέλιξης της ικανότητας μας να επιχειρούμε από κοινού με στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων της Ευρώπης, την ώρα που η Γαλλία έχει αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για έξι μήνες.
Η αποστολή CLEMENCEAU 22 αποσκοπεί επίσης στην ενίσχυση της συνεργασίας της Γαλλίας με τους παράκτιους συμμάχους της στη Μεσόγειο.
Σε συνέχεια των προηγούμενων αποστολών της, η αεροναυτική δύναμη θα συμμετάσχει στην επιχείρηση CHAMMAL, το γαλλικό σκέλος της επιχείρησης INHERENT RESOLVE, και θα συνεισφέρει στη μάχη κατά της ανασυγκρότησης του Ισλαμικού Κράτους στη Μέση Ανατολή.
Τέλος, θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις επιχειρησιακές δεσμεύσεις της Γαλλίας στο πλαίσιο της ΕΕ (EUNAVFORMED IRINI), του ΝΑΤΟ και της περιοχής ευθύνης του SACEUR (Supreme Allied Command for Europe), ή μιας άλλης συμμαχίας./.


Από την ανακοίνωση του γαλλικού ΓΕΕΘΑ αντιλαμβανόμαστε ότι η εν λόγω ναυτική δύναμη έρχεται να ικανοποιήσει πολύ ευρύτερες επιδιώξεις και σαφώς συνδέεται με την ένταση των ενδοιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.  
Στο πλαίσιο αυτό δίνει το παρών και το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΑΘ ξεκαθαρίζει:
Η συμμετοχή της Χώρας μας στην συγκεκριμένη Επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρόσφατης «Συμφωνίας για την Εγκαθίδρυση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για την Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια», η οποία σε επίπεδο Ενόπλων Δυνάμεων υλοποιείται σύμφωνα με τις «Κατευθυντήριες Οδηγίες για την Αναβάθμιση της Ελληνογαλλικής Στρατιωτικής Συνεργασίας» που υπεγράφησαν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό του Επιτελείου Άμυνας της Γαλλίας Στρατηγό, Thierry Burkhard, κατά την επίσημη επίσκεψή του στο ΓΕΕΘΑ την 21 Ιανουαρίου 2022.
Οι πολεμικές προετοιμασίες εντείνονται.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την πολεμοκαπηλεία, τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς και την εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
 Πρέπει να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να μην κυρωθεί η Ελληνο-αμερικανική πολεμική συμφωνία και η αντίστοιχη ελληνο-γαλλική.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου