Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ στέλνει πολεμικό υλικό με δύο C-130 στην Ουκρανία-ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

 
Η κυβέρνηση της ΝΔ βαφτίζει τα Πυρομαχικά, Τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και Εκτοξευτές που στέλνει στην Ουκρανία αμυντικό υλικό!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ Εμπλέκει ακόμη περισσότερο τον λαό μας στην Πολεμική Κρίση καθώς στέλνει πολεμικό υλικό με δύο C-130 στην Ουκρανία, ευθυγραμμισμένη απόλυτα με τις πιο επιθετικές πολιτικές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Η πολεμοκάπηλη αυτή απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. 
Με απόφασή του  αποστέλλει εντός της ημέρας, πολεμικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Καταδικάζει την επικίνδυνη αυτή απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που οδήγησαν στην πολεμική σύγκρουση που εξελίσσεται.
Καλούμε σε μαζική και αποφασιστική Ανυπακοή και Αντίσταση στις πολεμοκάπηλες αυτές πολιτικές επιλογές που εξυπηρετούν εκτός των άλλων την προσδοκία αναβάθμισης του ρόλο του ελληνικού αστικού κόσμου και κράτους, που μεταφράζεται εκτός των άλλων με τεράστια κέρδη των εφοπλιστών και επιχειρηματιών της ενεργειακής βιομηχανίας. 
Διαβάστε περισσότερα:

Οι επικίνδυνες επιλογές του Κ.Μητσοτάκη μας Εμπλέκουν στον Πόλεμο

 Να Αντισταθούμε στις Κυρώσεις και την Εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού-Υποδομών-Βάσεων που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη αναδεικνύει την πλήρη ταύτιση της με τις πιο επιθετικές ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, μετατρέπει τις υποδομές και τις Ένοπλες Δυνάμεις του ελληνικού αστικού κράτους σε βατήρα και Συμμέτοχο-Συνένοχο για την εκδήλωση όσων προβλέπουν οι πολεμοκάπηλοι σχεδιασμοί. Εξάλλου για αυτό συγκροτεί το Ισραήλ των Βαλκανίων, αγοράζει πολεμικούς εξοπλισμούς 65 δις ευρώ και προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του εξελισσόμενου ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.
«Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ συντονιζόμαστε με τους εταίρους μας, ώστε η αντίδρασή μας να μην είναι απλά κοινή, αλλά να είναι και αντίστοιχη της πρωτοφανούς ρωσικής προκλητικότητας», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη στο ΚΥΣΕΑ, χωρίς να διευκρινίσει βεβαίως τι εννοεί αντίδραση «αντίστοιχη της πρωτοφανούς ρωσικής προκλητικότητας»!
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που συγκλήθηκε εκτάκτως, μέσω τηλεδιάσκεψης και πρότεινε όλα τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ να δεσμευθούν ότι θα εφαρμόσουν το πλαίσιο κυρώσεων έναντι της Ρωσίας που αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Υπογράμμισε ακόμη ότι η ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία ανέδειξε την ανάγκη της ευρωπαϊκής στρατηγικής αυτονομίας και της ενίσχυσης του ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας του ΝΑΤΟ, κάτι που προϋποθέτει από κράτη-μέλη της ΕΕ να ξοδέψουν περισσότερα για την άμυνά τους. Εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αρκετοί από τους συμμάχους δήλωσαν την πρόθεσή τους να αυξήσουν τους αμυντικούς τους προϋπολογισμούς και να συνδράμουν περισσότερο τη Συμμαχία.
Διαπιστώνουμε ότι ο Μητσοτάκης κατοχυρώνει λόγο λαγού στην κούρσα των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ-Γαλλίας-ΝΑΤΟ, τόσο στον ανασχηματισμό του Δυτικού Στρατιωτικού στρατοπέδου που προωθούν οι ΗΠΑ με όρους επικυριαρχίας τους αλλά και τους γαλλικούς πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς που επιδιώκουν την Στρατιωτική και Κατασταλτική αναβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να επεμβαίνει παγκόσμια.
Χαίρεται ο Μητσοτάκης που αυξάνονται οι πολεμικοί προυπολογισμοί όπως απαίτησαν οι ΗΠΑ για να εξυπηρετήσουν την κερδοφορία των Αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών αλλά και για να αναδιατυπώσουν την κυρίαρχη θέση τους στην Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων που βάφεται με το αίμα των λαών ήδη, ως απότοκο της έντασης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.
Επίσης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky όπου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία και επανέλαβε ότι η Ελλάδα από την αρχή τάχθηκε υπέρ των πιο αυστηρών κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, δήλωσε έτοιμος να παράσχει βοήθεια προς την Ουκρανία σε τομείς που θα ζητηθεί....
Δηλαδή ο Κ.Μητσοτάκη προωθεί την Εμπλοκή της Ελλάδας με κάθε τρόπο στην πολεμική σύγκρουση, έχοντας διαλέξει στρατόπεδο και ρόλο εδώ και καιρό!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ
Όμως η στάση αυτή του Κ.Μητσοτάκη, της κυβέρνησης του και του συνόλου του αστικού κατεστημένου είναι συνεπής. Την ίδια στάση είχε κρατήσει και πριν τη διεξαγωγή των πολεμικών συγκρούσεων, με τον ρόλο που κράτησε στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που έφεραν την ρωσική εισβολή. 
Είναι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που συνεκπαιδεύονται με τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχοντας την Ρωσία ως Εχθρό, ακόμη και αυτές τις μέρες.  Είναι οι αμερικανικές βάσεις, οι προβλέψεις της 5χρονης ελληνο-αμερικανικής πολεμικής συμφωνίας, η επιδίωξη ελέγχου των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και ο γενικότερος σχεδιασμός που επιδιώκει την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους και κόσμου διαμέσου του πολέμου και της ταύτισης του με τους αμερικανικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, έχοντας ως παρανομαστή το ενεργειακό ζήτημα.

Να Αντισταθούμε στις Κυρώσεις και την Εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού και Υποδομών που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟς καλεί τους συνφάνταρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας να Αντισταθούμε σε όλα αυτά.
Η θέση μας είναι πολύ συγκεκριμένη και ξεκάθαρη:


KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού

Αιτία του πολέμου οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί

Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη

Να κλείσουν οι Βάσεις-Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ-Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά

Καμιά εμπλοκή της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου