Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ο Μητσοτάκης-ΝΔ θα στείλουν Στρατό στην Ουκρανία: Διαταγή του ΓΕΕΘΑ και Σήμα στην 1η Στρατιά

Η Ελλάδα ετοιμάζει να στείλει Στρατό στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία.
Αυτό αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη στο σαιτ Armyvoice.gr.
Σε πολεμική προετοιμασία μπαίνει η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να εμπλακεί στην ουκρανική κρίση και με αποστολή στρατευμάτων.
Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει σήμα από την 1η Στρατιά με διαταγή ΓΕΕΘΑ να προετοιμαστεί μια διμοιρία από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για να μεταβεί στην εμπόλεμη περιοχή.
Για τον λόγο αυτό συλλέγονται πληροφορίες για συγκεκριμένη περιοχή ώστε να γίνει και η ανάλογη προετοιμασία και ο εξοπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών που θα λάβουν ουσιαστικά μέρος στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ζητηθεί να συλλεχθούν δεδομένα για τον εξοπλισμό των Ρώσων στρατιωτικών, τη μορφολογία του εδάφους καθώς και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ώστε να λάβουν και τα ανάλογα εφόδια από την Ελλάδα.
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τη διμοιρία Στρατονομίας που υπάγεται στην ΝΑΤΟϊκή NRF, αν και τα στοιχεία για αυτό είναι συγκεχυμένα.
Γεγονός είναι ότι υπάρχει προετοιμασία, και ενδεχομένως να μην έχει ακόμα δοθεί το πράσινο φως για αποστολή στρατευμάτων.
Ανεξάρτητα βέβαια από το που υπάγεται η διμοιρία θα πρέπει να σημειωθεί ότι γίνεται σχετική προετοιμασία χωρίς να υπάρχει έγκριση της Βουλής για αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό.
Κανονικά θα έπρεπε να εισηγηθεί το ΣΑΓΕ και να φθάσει το αίτημα στην Βουλή για έγκριση.

Αυτά αποκαλύπτει και επισημαίνει η δημοσιογράφος.
Το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες;
KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη.
Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
Καταδικάζουμε τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό.
Δεν θα Σκοτώσουμε-Δεν θα Σκοτωθούμε εμείς για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, για εθνικά-αστικά συμφέροντα και κρατικά κυριαρχικά δικαιώματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει καταγράψει το μέγεθος, την ποιότητα και τους κινδύνους της Εμπλοκής του ελληνικού κράτους στον πόλεμο στην Ουκρανία
O K.Μητσοτάκης θα στείλει στρατό στην Ουκρανία-Βαθαίνει καθημερινά η Πολεμική Εμπλοκή της Ελλάδας
Βαθαίνει καθημερινά η εμπλοκή του ελληνικού αστικού κράτους στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Μετά τις Νατοϊκές ασκήσεις και τις Συνεκπαιδεύσεις με τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και ευρωπαϊκών δυνάμεων.
Την παραχώρηση των κρατικών υποδομών -δρόμοι, λιμάνια, τρένα- για την μεταφορά Νατοϊκού και Αμερικανικού οπλισμού, στρατευμάτων και πολεμικών μέσων, με ιδιαίτερο τον ρόλο της Αλεξανδρούπολης.
Τη δραστηριοποίηση των Αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, όπου από την βάση της Σούδας απογειώνονται τα κατασκεπευτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, τη βάση στο Στεφανοβίκειο μεταφέρθηκαν τα αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα APACHE στην Πολωνία.
Την αποστολή στον Ουκρανικό Στρατό του κατασχεθέντος ουκρανικού οπλισμού που μεταφέρονταν λαθραία στην Λιβύη, παραβιάζοντας την Απαγόρευση του ΟΗΕ για τη προμήθεια όπλων στις αντιμαχόμενες δυνάμεις της εμφύλιας σύρραξης και των ρωσικών όπλων από τις αποθήκες του ελληνικού στρατού...

Έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ με την κατάπτυστη Συμφωνία για τις βάσεις, την περασμένη Κυριακή διατέθηκε ακόμα και πολιτική υποδομή, το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» για μεταστάθμευση αμερικανικών ιπτάμενων τάνκερ, η αποστολή των οποίων ήταν ο εναέριος ανεφοδιασμός ευρωατλαντικών μαχητικών που περιπολούσαν στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία!
Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσιεύματα και φωτογραφίες του τοπικού τύπου, ΝΑΤΟϊκά ελικόπτερα που ανήκουν στη δύναμη που σταθμεύει στην Αλβανία συνοδεία ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων και αστυνομίας μπήκαν πρόσφατα στην Ελλάδα από την Αλβανία, και κατευθύνθηκαν προς τον Προμαχώνα για να διεκπεραιωθούν όπως λέγεται στην Πολωνία… για συντήρηση.
Στο πλαίσιο επομένως αυτής της πολύ σοβαρής πολεμικής εμπλοκής ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να στείλει στρατό στην Ουκρανία.
Είχε προηγηθεί βέβαια η δημόσια τοποθέτηση του ότι θα στείλει ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη F 16 και Έλληνες πιλότους στον Πολωνία, ενώ υπάρχουν διαρροές που κάνουν λόγο για την αποστολή ελληνικών  επιθετικών ελικοπτέρων APACHE στην Ρουμανία! 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα στείλει η Ελλάδα στρατό στην Ουκρανία: 
«Εάν μας ζητηθεί στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, θα στείλουμε βοήθεια, ωστόσο, η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο».
Ερωτηθείς για την απόφαση να στείλει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, ο Κ.Μητσοτάκης χαρακτήρισε ηθικά σωστή την απόφαση, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 
Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η Ελλάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποιο δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρωσία στο ανώτατο επίπεδο. 
«Αυτόν τον πόλεμο τον επέλεξε προσωπικά ο Βλαντίμιρ Πούτιν και θα υποστεί τις συνέπειες ο ίδιος και ο ρωσικός λαός», σημείωσε.
Ο Κ.Μητσοτάκης παπαγαλίζει τις πιο επιθετικές δηλώσεις της αμερικανικής πρεσβείας, ταυτίζεται με τα πιο αισχρά και πολεμοκάπηλα σχέδια του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
Είναι χαρακτηριστική η αποκάλυψη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – Ουκρανίας: μια ακόμη επιθετική κίνηση ενάντια στην Ρωσία για λογαριασμό του ΝΑΤΟ
Στις 21 Νοεμβρίου 2021, σε ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλονταν η συνεκπαίδευση μεταξύ Ουκρανικών και Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων στην Ελλάδα.
Η Ουκρανία δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ.
Και όμως η Ελλάδα εκπαιδεύει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.Και μάλιστα τις πιο επιθετικές, τις πιο κρίσιμες για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Αποκαλύπτεται επομένως ότι όχι μόνο η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη δεν κρατά ίσες αποστάσεις, αλλά εμπλέκεται με συστηματικό τρόπο τόσο στις πολεμικές προετοιμασίες, όσο και στις πολεμικές επιχειρήσεις μέσω των βάσεων, την αποστολή πολεμικού υλικού, τον ευρύτερο ρόλο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και την προσφορά των κρατικών υποδομών στη διάθεση των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ για να μεταφέρουν στρατεύματα και πολεμικά μέσα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑΣ
Θυμίζουμε:

Συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – Ουκρανίας: μια ακόμη επιθετική κίνηση ενάντια στην Ρωσία για λογαριασμό του ΝΑΤΟ

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ελληνικός στρατός αναλαμβάνει να κάνει τη βρώμικη δουλειά για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Αυτή τη φορά ήταν η Συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας – Ουκρανίας.
Μιας χώρας που επιθυμεί διακαώς να μπει στο ΝΑΤΟ, μια κίνηση που θα φέρει τις δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις δίπλα στα ρωσικά σύνορα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην περικύκλωση.
Μια επιθετική στρατηγική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που έφερε τον πόλεμο στον Καύκασο ξανά και ξανά.
Το ελληνικό κράτος έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο στο πλαίσιο αυτών των σχεδιασμών.
Δεν είναι μόνο το πιο σημαντικό πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ στην περιοχή, Χωροφύλακας των λαών από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Έχει αναλάβει τον έλεγχο του εναέριου χώρου όλων σχεδόν των βαλκανικών κρατών για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και εκπαιδεύει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις.  
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αποκαλύπτεται ότι ετοιμάζει τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας για να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Ουκρανίας στο ΝΑΤΟικό «Σχολείο Σχεδίασης Ειδικών Επιχειρήσεων» (Special Operations Task Groups Staff/ Planning Course – SOTG/Planning Course).
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη» στη Νέα Πέραμο Αττικής, από τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη έως την Παρασκευή 5 Νοέμβρη. Το «Σχολείο» πραγματοποιήθηκε υπό τη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, με τη συμμετοχή 15 στελεχών της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ «η εν λόγω εκπαίδευση αφορά στη διαδικασία λήψης απόφασης κατά την σχεδίαση Ειδικών Επιχειρήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, και αποσκοπεί στην επαύξηση του επιπέδου της συνεργασίας και της συναντίληψης των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας με αυτές φίλων, εταίρων και συμμάχων καθώς και στην προβολή των διαρκώς αναβαθμισμένων δυνατοτήτων τους».

Πρέπει όμως να ξέρουμε ότι όποιος γίνεται η αιχμή του Δόρατος εναντίον τη Ρωσίας, αυτόματα γίνεται και Στόχος.
Ο εργαζόμενος λαός μας πρέπει να αντιδράσει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου