Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

526 Μ/Κ ΤΠ: Λιώνουν και Αδικούν φαντάρους και στελέχη για να κάνουν Καριέρα Ανώτεροι Αξιωματικοί ως Διώκτες Προσφύγων-ΚΥΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από φαντάρους και στελέχη που υπηρετούν στο 526 Μ/Κ ΤΠ.
Τους τελευταίους μήνες βιώνουν ένα καθεστώς ενταντικοποίησης, αδικίας όπου ο Καριερισμός Ανώτερων Αξιωματικών, η Πολεμοκαπηλεία και το αδίστακτο κυνήγι προσφύγων, λιώνει φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη. Τους παντοτινούς αναλώσιμους που συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν τους υπολογίζει. Πιόνια των ανταγωνισμών, διώκτες προσφύγων που αντιμετωπίζονται με Αδιαφορία από το στρατιωτικό κατεστημένο, κρέας στα κανονία του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.  
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1. στους Αξιωματικούς μετά από 24ωρη υπηρεσία δεν δίνεται Απαλλαγή και συνεχίζουν με την συμμετοχή τους σε ασκήσεις, αφού προηγουμένως έχουν πάει στο ποτάμι για πολύωρες υπηρεσίες ΖΑΠ.
2. Οι Υπαξιωματικοί δίνουν τέσσερις (4) 24ωρες υπηρεσίες  εντός του στρατοπέδου -για να πάρουν Απαλλαγή όποτε βολεύει τον αρμόδιο Αξιωματικό-  και τρεις με τέσσερις (3-4) υπηρεσίες στο ποτάμι. Οι υπηρεσίες στο ποτάμι είναι 8ωρες αλλά στην πργματικότητα 12ωρες.
3. Οι συνφάνταροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη κάνουν συνέχεια διπλουπηρεσίες, π.χ. μετά από σκοπιά ή περίπολο θα συνοδεύσουν ως συνοδηγοί όχημα στο ΣΤΕΠ.
4. Αναρωτιούνται όλοι: οι Συνοριοφύλακες που είναι και τι κάνουν; Αυτοί ασχολούνται μόνο με τις άθλιες Επαναπροωθήσεις;
Το Υπουργείο Άμυνας αλλάζοντας τον ρόλο του Στρατού και αναθέτοντας του καθήκοντα αστυνόμευσης στο Έβρο ουσιαστικά επιβαρύνει τους φαντάρους και τους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς. Μετατράπηκαν σε Διώκτες προσφύγων και επίσης τσακίζονται καθημερινά, αναλαμβάνοντας την Περιφρούρηση της Ευρώπης Φρούριο. 
Με αυτό τον βρώμικο τρόπο, αλέθοντας τους πρόσφυγες και ενταντικοποιώντας στα όρια εξάντλησης φαντάρους και στελέχη αναβαθμίζεται ο στρατηγικός ρόλος του ελληνικού αστικού κόσμου.
5. Στέλεχος εστιάτορας Διατάχθηκε να ξεβουλώσει φρεάτια, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο μόλυνσης και ασφυξίας.
Αφού ξεβούλωσε τα βρώμικα φρεάτια, επέστρεψε στο εστιατόριο για να σερβίρει φαγητό!
Γιατί δεν ειδοποιήθηκε ο Δήμος να στείλει αποφρακτικό μηχάνημα και έπρεπε να ριψοκινδυνεύσουν την ζωή του στελέχους;
6. Σε στελέχη που βρίσκονται θετικοί στον κορονοιό ασκούνται αφόρητες πιέσεις να κρύβουν από τον γιατρό που επιχειρεί ιχνηλάτηση με ποιον ήρθαν σε επαφή, ώστε να μην μπαίνουν καραντίνα οι στενές επαφές και να συνεχίσουν οι υπηρεσίες να καλύπτονται κανονικά.   
7. Επίσης γίνεται συστηματικό μπούλινγκ, καλλιεργείται κλίμα τρομοκρατίας, υπάρχουν Απειλές από Αρμόδιο Αξιωματικό που διαφημίζει ότι "Έχει άκρες στο ΓΕΣ"  και άρα θα του "κλάσ@@ν τα αρχί@@@" να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται.

Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού όλες αυτές τις καταγγελίες;
Αυτές οι άθλιες καταστάσεις είναι ο συγκερασμός του Καριερισμού και της προσπάθειας οικοδόμησης του νέου Ελληνικού Στρατού.
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους συνφάνταρους  να βγουν μαζικά και αποφασιστικά παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Συνάδελφοι στηρίξτε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε και πρέπει να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να εναντιωθούμε στον εθνικισμό και ρατσισμό, τον πόλεμο και φασισμό, την κυβέρνηση του πολεμικού τυχοδιωκτισμού, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη.
Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου