Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ 526 Μ/Κ ΤΠ: Ποιος κάνει την ζωή όλων Κόλαση; Έχει πλάτες στο ΓΕΣ;

ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ 526 Μ/Κ ΤΠ
Τι συμβαίνει στο 526 Μ/Κ ΤΠ με το φεουδαρχικό-αυταρχικό-απολυταρχικό έως και δικτακτορικό θα τολμούσα να πω σύστημα ολιγαρχίας που ακολουθεί ο Αρμόδιος Αξιωματικός με το εν δυνάμει προσωπικό του;
Ο ανθρώπινος παράγοντας έχει εξαλειφθεί και δεν υφίσταται πλέον,για τα παράλογα πρέπει και θέλω του συγκεκριμένου Αξιωματικού.
Δημιουργώντας λοιπόν εντάσεις δίχως σοβαρούς λόγους και αιτίες και συνήθως όχι με τους καβατζομένους υποτακτικούς του έχει φτάσει υπαξιωματικός αλλά και αξιωματικός μετά από έντονη συζήτηση (πάντα μονόλογο από την πλευρά του επονομαζόμενου κυρίου) να φεύγουνε με δάκρυα στα μάτια και χωρίς αποτέλεσμα οι κατώτεροι σε βαθμό (άνθρωποι).
Με αθυροστομίες αλλά και ύβρεις εκφραζόμενος πολλές φορές δημόσια και μπροστά σε κατώτερους, το στέλεχος νοιώθει σκουπίδι.
Όποιος τολμήσει και έχει αντίθετη άποψη απ' αυτόν γίνεται το μαύρο πρόβατο.....
Κάνοντας εργασίες πέραν του ωραρίου και χωρίς υπηρεσιακό σημείωμα όπως προβλέπεται.
Αναιρώντας Υπουργική απόφαση ότι μετά από 24ωρη υπηρεσία δεν θα πάρετε απαλλαγή και όποιος τολμήσει να βγει από την πύλη θα απολογηθεί.
Ταλαιπωρεί το προσωπικό με προγραμματισμένες άδειες δίνοντας τες οπότε θέλει και χωρίς να λαμβάνει τον παράγοντα άνθρωπο αλλά και τις ανάγκες του κάθε στελέχους, όπου μπορεί να είναι π.χ οικονομικός και όχι μόνο. Δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας σε καιρούς χαλεπούς όπου ο covid-19 θερίζει. 
Λέγοντας ότι βρισκόμενο στέλεχος θετικό στον covid-19 να μην ομολογήσει ότι έχει έρθει σ' επαφή με άλλα στελέχη λέγοντας ψέμματα στα υγειονομικά κλιμάκια, με τον ίδιο κάποιες φορές να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα.
Βγάζoντας στέλεχος με την κατάλληλη ειδικότητα και βάζοντας άλλο στέλεχος στην θέση αυτή όπου είναι νευραλγικής σημασίας (αποφασίζομεν και διατάζομεν), κάνει ότι θέλει επειδή δεν πάει με τα νερά του.
Υπάρχει επίσης διάκριση προσωπικού στον αριθμό υπηρεσιών αλλά και το είδος αυτής, πάντα καβατζώνοντας τους δικούς του, λέγοντας ότι αυτοί προσφέρουν στην μονάδα σε σχέση με του υπόλοιπους που λέει ότι κάθονται και δεν κάνουν τίποτα (χαχαχα).
Παράκαμψη και κατάχρηση εξουσίας από συγκεκριμένο Γραφείο,  πέρνοντας πρωτοβουλία για το που θα βρίσκεται από την προηγούμενη για την επόμενη ο καθένας, πάντα με τις ευλογίες του Αρμόδιου Αξιωματικού.
Έρχεται σε ρήξη και προστριβές με στελέχη για τις υπηρεσίες στην γραμμή προκαλήψεως λέγοντας ότι είναι 8ωρα ενώ είναι 11 με 12 ώρες και φυσικά τα κάνουν οι μη καβατζομένοι, αδυνατώντας να το καταλάβει ο εν λόγω Αξιωματικός και βάζοντας το προσωπικό 05:00 ως είσοδο έως και 16:30 για την πρωινή βάρδια και χωρίς κάποιο αντίκτυπο.
Για όλα αυτά τα ερωτήματα αλλά και προβλήματα θα δώσει λύση η ιεραρχία ή τα λέμε σε αφτιά που κωφεύουν διότι ο συγκεκριμένος Αξιωματικός δηλώνει με υπερηφάνεια και φουσκώνοντας σαν γαλή ότι έχει στο ΓΕΣ τις κατάλληλες επαφές πάντα.
Αλήθεια, το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού επιβεβαιώνουν αυτές τις καταγγελίες;
Πότε θα παρέμβουν;
Είναι η τρίτη (3η) καταγγελία που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
526 Μ/Κ ΤΠ: Λιώνουν και Αδικούν φαντάρους και στελέχη για να κάνουν Καριέρα Ανώτεροι Αξιωματικοί ως Διώκτες Προσφύγων-ΚΥΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από φαντάρους και στελέχη που υπηρετούν στο 526 Μ/Κ ΤΠ.
Τους τελευταίους μήνες βιώνουν ένα καθεστώς ενταντικοποίησης, αδικίας όπου ο Καριερισμός Ανώτερων Αξιωματικών, η Πολεμοκαπηλεία και το αδίστακτο κυνήγι προσφύγων, λιώνει φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη. Τους παντοτινούς αναλώσιμους που συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν τους υπολογίζει. Πιόνια των ανταγωνισμών, διώκτες προσφύγων που αντιμετωπίζονται με Αδιαφορία από το στρατιωτικό κατεστημένο, κρέας στα κανονία του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού.  
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
1. στους Αξιωματικούς μετά από 24ωρη υπηρεσία δεν δίνεται Απαλλαγή και συνεχίζουν με την συμμετοχή τους σε ασκήσεις, αφού προηγουμένως έχουν πάει στο ποτάμι για πολύωρες υπηρεσίες ΖΑΠ.
2. Οι Υπαξιωματικοί δίνουν τέσσερις (4) 24ωρες υπηρεσίες  εντός του στρατοπέδου -για να πάρουν Απαλλαγή όποτε βολεύει τον αρμόδιο Αξιωματικό-  και τρεις με τέσσερις (3-4) υπηρεσίες στο ποτάμι. Οι υπηρεσίες στο ποτάμι είναι 8ωρες αλλά στην πργματικότητα 12ωρες.
3. Οι συνφάνταροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη κάνουν συνέχεια διπλουπηρεσίες, π.χ. μετά από σκοπιά ή περίπολο θα συνοδεύσουν ως συνοδηγοί όχημα στο ΣΤΕΠ.
4. Αναρωτιούνται όλοι: οι Συνοριοφύλακες που είναι και τι κάνουν; Αυτοί ασχολούνται μόνο με τις άθλιες Επαναπροωθήσεις;
Το Υπουργείο Άμυνας αλλάζοντας τον ρόλο του Στρατού και αναθέτοντας του καθήκοντα αστυνόμευσης στο Έβρο ουσιαστικά επιβαρύνει τους φαντάρους και τους χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς. Μετατράπηκαν σε Διώκτες προσφύγων και επίσης τσακίζονται καθημερινά, αναλαμβάνοντας την Περιφρούρηση της Ευρώπης Φρούριο. 
Με αυτό τον βρώμικο τρόπο, αλέθοντας τους πρόσφυγες και ενταντικοποιώντας στα όρια εξάντλησης φαντάρους και στελέχη αναβαθμίζεται ο στρατηγικός ρόλος του ελληνικού αστικού κόσμου.
5. Στέλεχος εστιάτορας Διατάχθηκε να ξεβουλώσει φρεάτια, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο μόλυνσης και ασφυξίας.
Αφού ξεβούλωσε τα βρώμικα φρεάτια, επέστρεψε στο εστιατόριο για να σερβίρει φαγητό!
Γιατί δεν ειδοποιήθηκε ο Δήμος να στείλει αποφρακτικό μηχάνημα και έπρεπε να ριψοκινδυνεύσουν την ζωή του στελέχους;
6. Σε στελέχη που βρίσκονται θετικοί στον κορονοιό ασκούνται αφόρητες πιέσεις να κρύβουν από τον γιατρό που επιχειρεί ιχνηλάτηση με ποιον ήρθαν σε επαφή, ώστε να μην μπαίνουν καραντίνα οι στενές επαφές και να συνεχίσουν οι υπηρεσίες να καλύπτονται κανονικά.   
7. Επίσης γίνεται συστηματικό μπούλινγκ, καλλιεργείται κλίμα τρομοκρατίας, υπάρχουν Απειλές από Αρμόδιο Αξιωματικό που διαφημίζει ότι "Έχει άκρες στο ΓΕΣ"  και άρα θα του "κλάσ@@ν τα αρχί@@@" να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται.

Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού όλες αυτές τις καταγγελίες;
Αυτές οι άθλιες καταστάσεις είναι ο συγκερασμός του Καριερισμού και της προσπάθειας οικοδόμησης του νέου Ελληνικού Στρατού.
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους συνφάνταρους  να βγουν μαζικά και αποφασιστικά παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Συνάδελφοι στηρίξτε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε και πρέπει να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να εναντιωθούμε στον εθνικισμό και ρατσισμό, τον πόλεμο και φασισμό, την κυβέρνηση του πολεμικού τυχοδιωκτισμού, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη.
Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.
Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων
Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων.
Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου