Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Φαντάροι της 79-ΑΔΤΕ Σάμου: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑΣ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΡΩΣΙΑΣ!

Είμαστε φαντάροι της 79-ΑΔΤΕ και, όπως όλη η υπόλοιπη Ελλάδα, παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία. Οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστικών υπερδυνάμεων έχουν κλιμακωθεί σε επικίνδυνο επίπεδο για την ασφάλεια των λαών.

Ύστερα από 8 χρόνια καταπίεσης του λαού του Ντονμπάς από την ουκρανική κυβέρνηση, με την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ και μπροστάρηδες φασιστικά τάγματα, βρήκε αφορμή η Κυβέρνηση της Ρωσίας και έκανε πολεμική εισβολή στην Ουκρανία. 
Τα αποτελέσματα που βλέπουμε τώρα είναι ακριβώς αυτά που προκύπτουν όταν ο πόλεμος προετοιμάζεται και προϊδεάζεται όλο και πιο έντονα με τον καιρό. 
Με απλά λόγια όταν κολλάνε κούτελα, κάποια στιγμή θα πέσουν μπουνιές! Με τη διαφορά όμως ότι τα κούτελα τα κολλάνε οι αστικές τάξεις, οι κυβερνήσεις τους και οι πολεμικές ενώσεις τους, ενώ τις μπουνιές τις τρώνε οι λαοί, ο κόσμος που βρίσκεται είτε πίσω είτε μπροστά από τα κανόνια χωρίς να το θέλει!

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο λαό της Ουκρανίας και στο λαό του Ντονμπας! 
Πρέπει να σταματήσουν οι πολεμικές συρράξεις, καταρχάς η πιο άμεσα άδικη εισβολή στην Ουκρανία και προφανώς οι επιθετικές ενέργειες στο Ντονμπάς! 
Να βρεθεί μια ειρηνική λύση για να σταματήσει να υποφέρει ο κόσμος από τη φρίκη του πολέμου!

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει η ειρήνη να αποτελεί προτεραιότητα. Πράγμα που από ότι φαίνεται από καμιά μεριά δεν ισχύει και δυστυχώς ξεκάθαρα και από τη δική μας κυβέρνηση! 
Πήρε την επιλογή να στηρίξει εξοπλιστικά την Ουκρανία, πράγμα που δείχνει ότι δε θέλει να λήξει ο πόλεμος εκεί άμεσα, αλλά να συνεχίσει με την ευλογία μας! 
Μας φοβίζει η ευκολία της επιλογής αυτής, καθώς με την ίδια ευκολία μπορεί ξαφνικά να κληθούμε κι εμείς να πάμε να γίνουμε πιόνια στην τρομακτική σκακιέρα που έχει στηθεί αυτή τη στιγμή!

Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα για κανένα λόγο!

Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας!

Άμεση αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την Ουκρανία!

Τέλος στις εχθροπραξίες ενάντια στο λαό του Ντονμπάς!

Φαντάροι της 79-ΑΔΤΕ Σάμου

Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου