Τρίτη 5 Απριλίου 2022

25 ΤΘΤ Πετροχωρίου: Οργισμένοι γονείς καταγγέλλουν την στέρηση της ικανοποίησης βασικών καθημερινών αναγκών σε συφάνταρους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Σε επιστολή καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ οργισμένοι γονείς αποκαλύπτουν την Στέρηση της ικανοποίησης βασικών καθημερινών αναγκών σε φαντάρους της 25 ΤΘΤ Πετροχωρίου.

Στο κτήριο που στεγάζονται οι φαντάροι των Διαβιβάσεων και του Μηχανικού στην 25η ΤΘΤ στο Πετροχώρι, εδώ και ένα μήνα στερούνται βασικών αναγκών. 
Σήμερα συμπληρώθηκε ένας (1) μήνας από την έναρξη της ανακαίνισης των λουτρών και των τουαλετών. 
Εδώ και ένα μήνα τα παιδιά μας αναγκάζονται να πηγαίνουν σε άλλο κτήριο για τις βασικές τους ανάγκες εκτός της μονάδας τους, ακόμη και τις νυχτερινές ώρες. 
Η πρόοδος των εργασιών πηγαίνει με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς δίνοντας μας την εντύπωση, πως για την ολοκλήρωση τους θα χρειαστεί ένας ακόμη μήνας τουλάχιστον (υπόψιν ότι θα υπάρξει παύση των εργασιών σε περίπου 10 μέρες λόγω εορτών του Πάσχα, η οποία παύση θα διαρκέσει για διάστημα τουλάχιστον 20 ημερών). 
Οι τουαλέτες που τους έχουν δοθεί ως λύση ανάγκης είναι (2) και δεν είναι επαρκής για καλύψουν τις ανάγκες του μόνιμου προσωπικού και των οπλιτών, εν μέσω πανδημίας. 
Ακόμη το ντουζ που τους παρέχουν είναι ένα και πρέπει να καλύψει τις ανάγκες των οπλιτών και των εν υπηρεσία στελεχών. 
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά εδώ και 3 μέρες, τους έχουν στερήσει άλλη μια βασική τους ανάγκη, κόβοντας την παροχή νερού στους νιπτήρες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φροντίσουν την σωματική τους υγιεινή εν μέσω πανδημίας (πλύσιμο χεριών, προσώπου, δοντιών) χωρίς βέβαια να μεριμνήσουν για κάποια υδροφόρα. 
Η υπομονή η δική μας και των παιδιών μας έχει εξαντληθεί, ζητούμε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων, με σκοπό την παροχή κατάλληλων συνθηκών για την πραγματοποίηση των βασικών τους καθημερινών αναγκών. 
Αυτό θα επιτευχθεί με την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης των λουτρών και των τουαλετών καθώς και με την άμεση επίλυση της υδροδότησης στους νιπτήρες.
Επιβεβαιώνουν το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού όλες αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό συνφάνταρων και γονιών απαιτώντας την άμεση επίλυση των ακραίων προβλημάτων.
Καλούμε του συνφάνταρους να αγωνιστούν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Να βγούμε μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι και ζητούμε Ακρόαση από Διοικητή, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Καλούμε τους γονείς να σπάσουν τα τηλέφωνα των αρμοδίων Αξιωματικών της μονάδας, του Δ Σώματος Στρατού και του ΓΕΣ απαιτώντας  να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση. 
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου