Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Και άλλη συνεκπαίδευση Ελληνικών μαχητικών με βομβαρδιστικά των ΗΠΑ B -52


Βαθαίνει η Εμπλοκή-Συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ.
Στο πλαίσιο της 5χρονης ελληνο-αμερικανικής πολεμικής συμφωνίας και της ένταξης του ελληνικού αστικού κράτους με αναβαθμισμένο ρόλο στην Αρχιτεκτονική ασφάλειας των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην περιοχή των Βαλκανίων-Μεσογείου-Μέσης Ανατολής-Αφρικής είχαμε μια ακόμη συνεκπαίδευση Ελληνικών μαχητικών με βομβαρδιστικά των ΗΠΑ B -52.
Την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και μετά από αίτημα του NATO Air Command (NATO AIRCOM), δύο Αμερικανικά Στρατηγικά Βομβαρδιστικά Β-52 της Bomber Task Force κατά την πτήση τους στο πλαίσιο της Διασυμμαχικής Επιχείρησης «ONYX KICK» πραγματοποίησαν στο FIR Αθηνών συνεκπαίδευση αναχαίτισης και συνοδείας από Ελληνικά Μαχητικά Αεροσκάφη (Α/Φ) F-16 και F-4.
Μετά την είσοδό τους το πρώτο από το FIR Σόφιας (Βουλγαρία) και το δεύτερο από το FIR Μπρίντιζι (Ιταλία), τα δύο Β-52 συνενώθηκαν άνωθεν της Λευκάδας όπου και παρελήφθησαν από δύο ζεύγη Ελληνικών F-16, τα οποία ανέλαβαν αποστολή συνοδείας τους εντός του FIR Αθηνών, πραγματοποιώντας κατά την διάρκεια της πτήσης επιχειρησιακή εκπαίδευση σε αντικείμενα προστασίας Μονάδων Υψηλής Αξίας [High Value Asset (HVA)]. Ο σχηματισμός των Α/Φ κατευθύνθηκε σε δρομολόγιο άνωθεν της Πελοποννήσου και βορείως Κρήτης και κινούμενος ανατολικά εισήλθε στο FIR Λευκωσίας, οπότε και έληξε η πρώτη φάση της συνοδείας των Ελληνικών Μαχητικών.
Μετά από μία ώρα, τα Β-52 επανήλθαν από το ίδιο σημείο στο FIR Αθηνών, και συνοδευόμενα από ένα ζεύγος F-16 και ένα ζεύγος F-4 κινήθηκαν παράλληλα με την νότια ακτογραμμή της Κρήτης και εξήλθαν από τα δυτικά όριά του FIR Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ "Η εν λόγω δραστηριότητα η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμβάλλει στην αναβάθμιση της πολυεπίπεδης στρατιωτικής συνέργειας των Ενόπλων Δυνάμεων των Κρατών – Μελών του ΝΑΤΟ, προάγοντας το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της μαχητικής ικανότητας και της συνεργασίας των συμμετεχόντων σε συμμαχικό πλαίσιο".
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
«Την Πέμπτη 7/4 Διαδηλώνουμε στο Πεντάγωνο ενάντια στην Ελληνική Εμπλοκή-Συμμετοχή στον Πόλεμο της Ουκρανίας»

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλες-όλους να διαδηλώσουμε την Πέμπτη 07/04 στις 19.00 μ.μ. στο Υπουργείο Άμυνας ενάντια στην Πολεμική Εμπλοκή-Συμμετοχή στον Πόλεμο της Ουκρανίας. Εναντία στην συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο της ιμπεριαλιστικής Συμμαχίας που ηγείται η Σ.Αραβία εναντίον της Υεμένης, προκαλώντας την γενοκτονία του λαού.

Την Πέμπτη 7/4 καλούμε σε αντικυβερνητική αντιπολεμική διαδήλωση. Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ γυρνά την πλάτη στα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας που καταδίκασε με απόλυτο τρόπο την Ρωσική ιμπεριαλιστική εισβολή στην Ουκρανία, όπως όμως και τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας που οδήγησαν τους λαούς της Ουκρανίας στον πολεμικό όλεθρο, θεωρώντας τον Πρόεδρο Β. Ζελένσκι συνυπεύθυνο στο δράμα των λαών της Ουκρανίας όντας επικεφαλής μιας αντιδραστικής κυβέρνησης, που έχει συνταχθεί με το στρατόπεδο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και εμπλέκει την Ελλάδα με πολλαπλό τρόπο. Στέλνει οπλισμό στον Ουκρανικό στρατό. Οι αμερικανικές βάσεις που λειτουργούν στο πλαίσιο της 5χρονης ελληνο-αμερικανικής αμυντικής συμφωνίας αποτελούν πολεμικά ορμητήρια. Από την Σούδα απογειώνονται συνεχώς αεροσκάφη που εμπλέκονται στον διεξαγόμενο Ουκρανικό πόλεμο. Η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται στην σοβαρότερη πύλη διέλευσης αμερικανικών και νατοϊκών στρατευμάτων για να υλοποιηθούν τα επιθετικά ιμπεριαλιστικά τους σχέδια στην Ανατολική Ευρώπη και τον Καύκασο. Ελληνικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου πετούν σε βαλκανικές χώρες και στη Μαύρη θάλασσα συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τα πολεμικά μέτωπα τις οποίες μεταβιβάζουν στο ΝΑΤΟ και ακολούθως στον Ουκρανικό στρατό.

Την Πέμπτη 7/4 διαδηλώνουμε ενάντια στις εντεινόμενες πολεμικές προετοιμασίες και τη Διεθνή Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2022. Μια τεράστια επικίνδυνη πολεμική προετοιμασία που εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, στην οποία συμμετέχουν εκτός των άλλων δύο αεροπλανοφόρα, το αμερικανικό Χ.ΤΡΟΥΜΑΝ και το γαλλικό ΝΤΕ ΓΚΩΛ, από τα οποία απονυώνται συνεχώς μαχητικά αεροσκάφη που περιπολούν μέχρι τη Βαλτική και ηλεκτρονικού πολέμου που εμπλέκονται στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Την Πέμπτη 7/4 διαδηλώνουμε ενάντια στο ΝΑΤΟ. Η νέα σύνοδος του στις 6-7 Απριλίου δεν θα εξετάσει μόνο την επέκταση της δράσης του, με την πυρηνική απειλή να επικρέμεται πάνω από τους λαούς, αλλά αποτελεί ένα σαφές δείγμα της επιθετικότητας των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ παγκόσμια. Στο πλαίσιο των εντεινόμενων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών προσκλήθηκαν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ κράτη που δεν ανήκουν στη συμμαχία όπως η Ουκρανία, η Γεωργία, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιαπωνία και Ν.Κορέα.

Την Πέμπτη 7/4 διαδηλώνουμε ενάντια στην κυβερνητική προσπάθεια που βρίσκει την συναίνεση της αντιπολίτευσης και ολόκληρου του αστικού κόσμου να δημιουργήσουν το Ισραήλ των Βαλκανίων. Συγκροτώντας έναν ελληνικό στρατό Χωροφύλακα των λαών για λογαριασμό των συμφερόντων των επενδυτών και των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, με εμπλοκή στους βρώμικους πολέμους τους. Τα 65 δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Επαγγελματιών Στρατιωτών εξυπηρετούν την προσπάθεια ικανοποίησης των στρατηγικών σχεδιασμών του αστών μέσω της αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κράτους σε περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

KATAΔIKAZOYME ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ είναι Συνυπεύθυνοι στο δράμα του λαού. Αιτία του πολέμου είναι οι Ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί.

Απαιτούμε την Απομάκρυνση των Αμερικανικών Στρατευμάτων από την Ευρώπη. Να κλείσουν οι Βάσεις. Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ. Να Απαγορευτούν τα Πυρηνικά Όπλα.

Καμιά εμπλοκή των βάσεων της Αλεξανδρούπολης/Σούδας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων. Κανένας φαντάρος, στρατιωτικός και στρατιωτικό μέσο εκτός των ελληνικών συνόρων. Καμιά παροχή υπηρεσίας στις πολεμικές προετοιμασίες και επιχειρήσεις.

Ο Διεθνιστικός Αγώνας των λαών εναντίον ιμπεριαλιστών-καπιταλιστών να Επιβάλλει την Ειρήνη

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου