Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Στρατόπεδο Βογιατζή μονάδα 110 Α/Κ ΜΜΠ: έβαλαν τραυματισμένο φαντάρο να κάνει Φρουρά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Στρατόπεδο Βογιατζή μονάδα 110 Α/Κ ΜΜΠ: έβαλαν τραυματισμένο φαντάρο να κάνει Φρουρά
Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, ενώ ο τραυματισμένος συνάδελφος είναι Ελεύθερος υπηρεσίας λόγω διαστρέμματος τον έβαλαν υπηρεσία θαλαμοφύλακα.
Επίσης, τον έστειλαν φρουρά με δεμένο πόδι.
Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού αυτές τις καταγγελίες;
Τι κάνει ο Διοικητής;
Τα γνωρίζει όλα αυτά;
Τα επιτρέπει;
Αναρωτιόμαστε, όλοι αυτοί οι Ανώτεροι Αξιωματικοί θα έδιναν παρόμοιες επικίνδυνες διαταγές αν πρόκειται για τα παιδιά τους ή τον γιο του Μητσοτάκη;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να σταματήσουν να παίζουν με την Υγεία των συνφάνταρων.
Απαιτούμε να απαλλάξουν από τις παράνομες και επικίνδυνες υπηρεσίες.
Για θέμα υγείας δεν κάνουμε πίσω με τίποτα!
Είναι μια ακόμη καταγγελία που αποδεικνύει την πλήρη περιφρόνηση του Υπουργείου Άμυνας για τους συνφάνταρους και το χαμηλόβαθμο στελεχικό προσωπικό.
Για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ήμαστε Αναλώσιμοι και μια τεράστια μάζα για να υποβληθεί σε οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση.
Και αυτοί που θέτουν την υγεία και την ζωή μας σε Κίνδυνο θα μας διατάξουν να πάμε στο ποτάμι για να κυνηγήσουμε πρόσφυγες, θα απαιτήσουν να εκτελέσουμε τις αισχρές και απάνθρωπες διαταγές τους γιατί μας έφεραν να υπηρετήσουμε Υποχρεωτικά σε έναν στρατό που συμμετέχει παρέα με τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ στους βρώμικους πολέμους τους.
Πρέπει να αγωνιστούμε.
Η συλλογική πάλη για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιπολεμικό αγώνα που απαιτεί η εποχή μας ενάντια στην τυχοδιωκτική κυβερνητική πολιτική, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Κανονικά πρέπει να ήτανε σπίτι του και όχι να κάθεται μέσα εάν έχει γυψω.Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το δέχεται αυτό και πόσο κολημενα μυαλά υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή