Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Η Κοροϊδία των φαντάρων από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: το 2011 ομολογούσε ότι ο μισθός των φαντάρων είναι κοροϊδία και ζητούσε αύξηση του για να μαζέψει ψήφους

Όταν η ΝΔ ομολογούσε ότι ο μισθός των φαντάρων είναι κοροϊδία και ζητούσε αύξηση του για να μαζέψει ψήφους:

Πολυετής είναι ο εμπαιγμός των φαντάρων και των οικογενειών τους για τον εξευτελιστικό τους μισθό. 
Πιο συγκεκριμένα, το 2011, με την υπ' αριθ. 12883/11-3-2011 ερώτηση, ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Μπεκίρης ρωτά εάν η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να αυξήσει το οικονομικό βοήθημα στους φαντάρους ή έστω να προβλέψει αφορολόγητο για το ποσό που δαπανούν οι οικογένειές τους για τη συντήρησή τους, υπολογίζοντάς το σε 3- 5.000 ευρώ. 
Χαρακτηρίζει τα 8,8 ευρώ το μήνα "αστείο ποσό", "κοροϊδία" και "πενιχρό χαρτζιλίκι", ενώ ενημερώνει πως πρόκειται για το χαμηλότερο ποσό που δίνεται σε φαντάρους σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τότε Κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ επέστρεψε και ξαναεπέστρεψε, ως Κυβέρνηση, αλλά δεν έκανε πράξη ό,τι απαιτούσε ως αντιπολίτευση για να μαζέψει ψήφους. 
Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Θ. Ντόκος σημερινός σύμβουλος του πρωθυπουργού είχε το 2019 προτείνει αύξηση του μισθού, ενώ αυτό είχε ανακοινώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, δίχως ποτέ να το εφαρμόσει.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου