Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Φύσσα-Τοπαλoύδη-Μάγγος-Ευαγγελάτος: Το παράδειγμα των γονιών που σηκώνουν τον αγώνα ενάντια στη Βαρβαρότητα και οι γονείς των Φαντάρων

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σήμερα στο στρατό γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν, ιδιαίτερα αν μετατεθούν σε κάποια μονάδα της παραμεθορίου.

Καθημερινά δημοσιεύουμε καταγγελίες για εξαντλητικά ωράρια και συνθήκες εργασίας που φθάνουν ακόμα και σε τραυματισμούς  βλάβη της υγείας, ύβρεις και προσβολές από στελέχη, πολύ κακές συνθήκες υγιεινής, καψόνια, απειλές  ή και μπούλιγκ από άλλους στρατιώτες που αισθάνονται ότι αντλούν αξία από το να το παίζουν παλιοί και να ταλαιπωρούν νέους, ιδίως σε ειδικά σώματα όπως οι Ειδικές Δυνάμεις και η Προεδρική Φρουρά, εν γνώσει βέβαια των ανώτερων που τους ενθαρρύνουν. 

Και εκεί βέβαια τα καψόνια και οι προσβολές απαγορεύονται.

Όλοι πλέον διαπιστώνουν ότι Στρατιωτική θητεία σημαίνει Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση, ότι η λαϊκή οικογένεια πρέπει να υποστεί μια πολύ σοβαρή έμμεση φορολόγηση καθώς αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος της θητείας.

Οι γονείς σήμερα πρέπει να πάρουν παράδειγμα από την Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, τη Μάγδα Φύσσα, το Γιάννη Μάγγο  και τους άλλους γονείς που όχι μόνο παλεύουν για να τιμωρηθούν αυτοί που δολοφόνησαν τα παιδιά τους, αλλά και για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. 

Από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο που αποφάσισε να ξεκινήσει έναν μεγάλο κοινωνικό και δικαστικό αγώνα, τον πρώτο για αυτοκτονία στρατιώτη, λόγω των καψονιών και του μπούλινγκ που υπέστη από το κράτος, που εκείνο ουσιαστικά τον οδήγησε στη μοιραία απόφαση, ο γιος του Κυριάκος. 

Ο αγώνας όλων αυτών θα ωφελήσει κυρίως τα δικά σας παιδιά, αφού τα δικά τους δεν υπάρχουν εξαιτίας των φασιστών, των νταήδων των άθλιων κακοποιητών.

Οι γονείς ωστόσο δεν πρέπει να περιμένουν να γυρίσει το παιδί τους στο φέρετρο τυλιγμένο με μια σημαία που κανέναν πόνο δεν μπορεί να ανακουφίσει.

Οι γονείς δεν πρέπει να αναζητούν την λύση στο βύσμα και την ατομική βόλεψη, δεν πρέπει να παρακαλούν τον κάθε αστό πολιτικό που κυνηγά ψήφους και τον κάθε στρατιωτικό, Ιεράρχη, δήμαρχο για να εξυπηρετήσει το δικό τους παιδί...., αδιαφορώντας για όλα τα άλλα παιδιά που έντυσαν υποχρεωτικά στο χακί.

Άλλωστε και άλλες προσβολές (π.χ. της σωματικής και ψυχικής ακεραιότητας, της προσωπικότητας) είναι ιδιαίτερα σοβαρές και πρέπει να αντιμετωπισθούν. 

Μην αφήνετε τα παιδιά σας έρμαια στα χέρια κανενός που παρανομεί. 

Η αντίδραση είναι η δικαίωμά σας, είναι η απαίτηση του να σταματήσουν παράνομες πράξεις σε βάρος των παιδιών σας.

Να σπάσετε τα τηλέφωνα στις διοικήσεις των μονάδων, των ανώτερων σχηματισμών, να καλέσετε στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων. 

Να δώσετε μαζί μας τον Αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. 

Εμπνευσθείτε από  τους γονείς που μέσα στον απέραντο πόνο τους βγήκαν το κουράγιο να αντιδράσουν. 

Αλλά αντιδράστε γρηγορότερα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου