Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Το ΓΕΝ απαντά ότι δεν υπάρχουν βύσματα στο Πολεμικό Ναυτικό και όλα είναι προβλεπόμενα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έκανε πολύωρη προσπάθεια προκειμένου να απευθυνθεί στο ΓΕΝ θέτοντας το ζήτημα των καταγγελιών γονιών για τα όσα συμβαίνουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.

Μετά από ώρες το ΓΕΝ μας απάντησε ότι οι καταγγελίες για την άγρια βυσματοκρατία στο Πολεμικό Ναυτικό που φτάνει μέχρι του σημείου ο γιος πρώην Υπουργού Άμυνας να σιτίζεται και κοιμάται στους κοιτώνες των Αξιωματικών  δεν ισχύουν.
Το ΓΕΝ υποστηρίζει ότι όλα βαίνουν καλώς και όπως προβλέπονται για όλους τους ναύτες.
Θυμίζουμε:
Ποιανού Δεξιού Υπουργού Άμυνας ο γιος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό μένοντας σε κοιτώνες στελεχών και όχι σε θαλάμους ναυτών;

  

Κατά καιρούς έχουμε μάθει διάφορα για το καμάρι των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το αξιόμαχο Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι γνωστό ότι επικρατεί κατά κόρων βυσματοκρατία και η μεγάλη πλειοψηφία των ναυτών αξιοποιείται σαν φαντάσματα ή στελεχώνουν Ναυσταύθμους δίπλα στο σπίτι τους.
Εκτός εάν είσαι παιδί κατώτερου θεού και σε στείλουν σε πλοίο όπου και τα πράγματα δυσκολεύουν.
Φυσικά μιλάμε για ελάχιστους ναύτες, καθώς τα εκατοντάδες υπόλοιπα ρουσφέτια της ΝΔ και γόνοι πλουσίων απολαμβάνουν  μια απίστευτα προνομιακή θητεία.
Αλλά εάν είσαι γόνος Υπουργού, Στρατιωτικού και Επιχειρηματία;
Αν ο πατέρας σου έφτασε τόσο ψηλά που κάποτε καθόριζε την πολιτική για την Άμυνα της χώρας;
Και μάλιστα έχουν να λένε όλοι για την τρομερή φιλία του με τους Αμερικανούς, τα παροιμιώδη ακροδεξιά και μιλιταριστικά επεισόδια της παρουσίας του στο Πεντάγωνο.
Για γόνους λοιπόν όπως του συγκεκριμένου πρώην Υπουργού Άμυνας μήπως η στρατιωτική θητεία δε μοιάζει και τόσο για θητεία;
Όταν μπορείς να κοιμάσαι μαζί με τους αξιωματικούς (που μπορεί η καριέρα τους να κρέμεται και από ένα τηλεφώνημα σου), να τρως μαζί τους και να μένεις στα κτήρια τους;
Να κοιμάσαι σε πολύ καλύτερο κρεβάτι, να τρως καλό φαγητό.
Άλλωστε δεν ανήκεις με τους υπόλοιπους....

Επιβεβαιώνει το ΓΕΝ και το Υπουργείο Άμυνας αυτές τις καταγγελίες;
Γιατί αυτοί σήμερα λαμβάνουν αυτές τις άθλιες αποφάσεις και εξασφαλίζουν αυτά τα αισχρά προνόμια.
Περιμένουμε τις απαντήσεις της Διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης.
Και να φανταστεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος Υπουργός Άμυνας όταν είχε αναλάβει είχε υποσχεθεί να κυνηγήσει τα βύσματα!!!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου