Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σούδα: το απόλυτο Πολεμικό Ορμητήριο των ΗΠΑ τώρα και με πολεμικά αεροσκάφη F-35

Ενώ την Πέμπτη 12/05/2022 η κυβέρνηση της ΝΔ με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και της Ακροδεξιάς θα ψηφίσει την ελληνο-αμερικανική πολεμική συμφωνία Διαιώνισης και Επέκτασης της παρουσίας των αμερικανικών βάσεων.
Αποκαλύπτεται ότι οι ΗΠΑ προωθούν την ακόμη μεγαλύτερη πολεμική τους αξιοποίηση. 
Στην έντονη παρουσία αμερικανικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας έρχεται να προστεθεί η ανάπτυξη 10 μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς τύπου F-35 και 14 τύπου F-15 στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα. 
Ήδη το αμερικανικό αίτημα έχει κατατεθεί στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας προκειμένου να εγκριθεί. Και φυσικά η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη θα απαντήσει θετικά.
Χρονικός ορίζοντας της ανάπτυξης των συγκεκριμένων μαχητικών αεροσκαφών είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, με προφανή σκοπό την εκτέλεση ασκήσεων αλλά και επιχειρήσεων από τα υπερσύγχρονα αμερικανικά μαχητικά. 
Το σύνολο των στελεχών της αμερικανικής αεροπορίας που θα συνοδεύει την αποστολή των αεροσκαφών υπολογίζεται σε περίπου 500 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται ιπτάμενοι, μηχανικοί και προσωπικό υποστήριξης. Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων από τις ΗΠΑ για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στη Σούδα, οι οποίες προφανώς είναι σε θέση να φιλοξενήσουν, έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αεροσκάφη επόμενης γενιάς όπως τα F-35.

Η συμμετοχή του ελληνικού κράτους στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και των ΝΑΤΟ είναι τεράστια. Η Ελλάδα είναι το πιο σημαντικό τους πολεμικό ορμητήριο στην Ευρώπη, ο τόπος που διεξάγονται οι περισσότερες και σπουδαιότερες πολεμικές προετοιμασίες, ενώ πλέον συστηματικά στέλνονται ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα:

ΒΙΝΤΕΟ-Άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος 2022»: Μια ακόμη πολύ σημαντική Συνεκπαίδευση Ελληνικών και Αμερικανικών δυνάμεων με το βλέμμα στη Μαύρη Θάλασσα ενάντια στην Ρωσία


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκει απέναντι σε όλες αυτές τις πολεμικές προετοιμασίες.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τα μόνιμα στελέχη να Αρνηθούν την συμμετοχή τους σε αυτές τις πολεμικές προετοιμασίες που μας θέλουν κρέας στα κανόνια για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ελληνικού κεφαλαίου που επιδιώκει την γεωστρατηγική του αναβάθμιση μέσω της πολεμικής Εμπλοκής-Συμμετοχής στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σχεδιασμούς, αλλά και τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ΗΠΑ.
Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν μετατρέψει όλοκληρη την ελληνική επικράτεια σε ένα απέραντο Πολεμικό Ορμητήριο των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι περισσότερες Πολεμικές προετοιμασίες των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας και των λαών σε Βαλκάνια, Μεσόγειο, Αφρική και Μέση Ανατολή.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή τους.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου