Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην Πολυεθνική Άσκηση ADRION LIVEX 2022

Όλη η Μεσόγειος ένα τεράστιο πεδίο Πολεμικών Προετοιμασιών για το ΝΑΤΟ και τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις της Δύσης.
Με την δεδομένη πάντα συμμετοχή των Ελληνικών Ελόπλων Δυνάμεων.
Διαβάζουμε:
Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην Πολυεθνική Άσκηση ADRION LIVEX 2022Από την Πέμπτη 02 Ιουνίου έως την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΡΙΤΣΟΣ, συμμετείχε στην πολυεθνική άσκηση «ADRION LIVEX 2022» η οποία διοργανώθηκε από την Κροατία, στην περιοχή της Αδριατικής Θάλασσας. 

Στην εν λόγω άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού της Κροατίας, της Ιταλίας, της Σλοβενίας, της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου.
Σκοπός της Aσκήσεως ήταν η προαγωγή του επιπέδου διαλειτουργικότητας και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων, με έμφαση στην αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου Πελάγους.
Είναι αυτός ο διευρυμένος βρώμικος πολεμικός ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους που αναζητά αναβάθμιση του περιφερειακού του ρόλου με το αίμα, την καταστροφή και την προσφυγιά των λαών.
Μόνο με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό μπορούμε να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, πρέπει να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, την φιλοπόλεμη κυβέρνηση του Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου