Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Τι βλακείες λέγονται από Καραβανάδες σε Ελλάδα-Τουρκία δεν λέγεται! Σύμβουλος Ερντογάν: «Με τα όπλα στα νησιά η Ελλάδα θα μας συντρίψει και θα μπει Ανατολία

Στόχος της Ελλάδας είναι η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης!
Το τελευταίο διάστημα συνταξιούχοι καραβανάδες έχουν κατακλύσει τα κανάλια και χύνουν άπλετα εθνικιστικό δηλητήριο. Βλέπεις οι δημοσιογράφοι, στρατιωτάκια των κυβερνήσεων για αυτό τους καλούν στις εκπομπές τους.
Καραβανάδες αστέρια της Ακροδεξιάς, φιλαράκια των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, που αφού έπαιξαν τον ρόλο του Μακεδονομάχου, τώρα ντύθηκαν Τουρκοφάγοι....  
Στην Τουρκία έχουμε άλλους καραβανάδες φασίστες, Γκρίζους Λύκους και σφαγείς της Αριστεράς, των κοινωνικών κινημάτων και των Κούρδων, Αξιωματικούς που πρωταγωνίστησαν σε εισβολές και φυσικά στις "ειρηνευτικές" αποστολές του ΝΑΤΟ!
Συνταξιούχοι όλοι αυτοί πλέον έχουν αναλάβει ρόλο οργανικού διανοούμενου του Βαθέος Κράτους, σημαντικά γρανάζια το Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας και βασικούς προπαγανδιστές ακραίων πολιτικών θέσεων που προβάλλουν με ακόμη πιο ακραία επιχειρήματα.
Που πληγώνουν όμως την ανθρώπινη Λογική!  
Όπως την πληγώνει ο Τούρκος απόστρατος αναλυτής και σύμβουλος του Ερντογάν, θεωρητικός της Γαλάζιας Πατρίδας, Τζιχάτ Γιαϊτζί, φοβάται μεγάλη τουρκική αιματοχυσία και ελληνική προέλαση μέχρι την Ανατολία.

Ο Τζιχάτ Γιαϊτζί τρέμει μήπως η Ελλάδα εφαρμόσει σταδιακά την “Μεγάλη Ιδέα” και να πάρει πίσω ότι της ανήκει.

Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθεί να πείσει την τουρκική κοινωνία γιατί η Ελλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει τα νησιά και ποιοι είναι οι στρατηγικοί στόχοι μας.

«Πώς θα εφαρμόσουν την Μεγάλη Ιδέα»

«Κύριε Αχμέτ (σ.σ. ο παρουσιαστής), η Ελλάδα είναι ένα άκρως επεκτατικό κράτος. Η Ελλάδα ιστορικά εργάζεται για την επίτευξη της Μεγάλης Ιδέας, για να γίνει μεγάλη χώρα», τονίζει.

Και προσθέτει:

Για να το πετύχουν αυτό κάνουν τα εξής:

1) Θέλουν να πάρουν όλα τα νησιά στη νησιώτικη θάλασσα, κάτι που το πέτυχαν εκτός από δύο νησιά

2) Δεύτερος στόχος τους είναι η πλήρης κατάληψη της Θράκης. Άλλωστε, τη μισή, τη Δυτική Θράκη την κατέλαβαν.

3) Τρίτος στόχος είναι η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Να καταστήσουν το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη οικουμενικό. Ώστε να διαμορφώσουν μία αυτόνομη δομή σαν το Βατικανό ή και ανεξάρτητη και θα είναι ηγετική για όλους τους ορθόδοξους του κόσμου.

4) Να καταλάβουν τη Δυτική Ανατολία. Κάτι που το έκαναν το 1922. Το έκαναν αλλά ως αποτέλεσμα του απελευθερωτικού πολέμου έπεσαν στη θάλασσα και έφυγαν.

«Η Τουρκία απειλείται»

«Αν λοιπόν εκεί (σ.σ. στα νησιά) υπάρχουν βαριά όπλα ο στόχος τους ένας είναι. Η Μεγάλη Ιδέα. Είναι μία ετοιμασία για κατάληψη της δυτικής Ανατολίας και επίθεσης στην Τουρκία» λέει ο κ. Γιαϊτζί.

Αναφέρει ότι «υπάρχουν πολλά μέτρα τα οποία μπορούν να ληφθούν πριν τα στρατιωτικά μέτρα. Υπάρχουν κάποιοι που λένε “Τώρα, να ληφθούν τώρα στρατιωτικά μέτρα”. Και αυτοί λοιπόν κάνουν προβοκάτσιες, να το πω αυτό».

Για να προσθέσει: «Ο εξοπλισμός εκεί και η στρατιωτικοποίηση, η τοποθέτηση στρατιωτών έχει ως στόχο να απειλήσει την Τουρκία, αυτό πρέπει να τονιστεί.

Η Τουρκία δεν είναι μία χώρα που απειλεί αλλά μία χώρα που απειλείται από την πλευρά της Ελλάδας. Αυτό πρέπει να το αποκαλύψουμε.

Η Ελλάδα δεν έχει ανεξαρτησία, δεν έχει εθνική συνείδηση ούτε και δημοκρατία» αναφέρουν τα tourkikanea.gr

Ακραία εθνικιστικά καθεστωτικά ΜΜΕ σε Ελλάδα και Τουρκία προβάλλουν τις ακραίες απόψεις της απέναντι μεριάς για να δικαιολογήσουν τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία που πλασσάρουν!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρεί ότι πρέπει να σταθούμε ενάντια στην μοιρολατρία και να αντισταθούμε σε όλους αυτούς που μας θεωρούν κρέας στα κανόνια των ανταγωνισμών τους.
Να περιφρονήσουμε τους συνταξιούχους Ακροδεξιούς στρατηγούς που από την άνεση του καναπέ και του τηλεοπτικού παραθύρου απαιτούν το θάνατο 18χρονων και 20χρονων παιδιών για το εθνικό μεγαλείο στους Άδικους πολέμους τους.
Να σταθούμε αντίθετοι σε όλου αυτούς που απαιτούν εθνική ενότητα, δηλαδή να θυσιαστούμε εμείς, Έλληνες και Τούρκοι φαντάροι για τα κρατικά συμφέροντα και τα κέρδη των Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.
Αλήθεια, οι πολιτικοί των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς βγάζουν πύρινους εθνικιστικούς λόγους, αλλά τα παιδιά τους και η κομματική τους πελατεία που υπηρετεί; Σε μονάδες της Πρώτης Γραμμής που θα χαθούν σε 15 λεπτά ή στα μετόπισθεν, στις πιο προνομιούχες θέσεις;

Ας αγωνιστούμε λοιπόν ενάντια στον Μητσοτάκη και τον Ερντογάν, να παλέψουμε ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσία-Κίνα που αιματοκυλούν, εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν τους λαούς.
Να παλέψουμε ενάντια στον Ελληνο-Τουρκικό Ανταγωνισμό.
Το όποιο θερμό επεισόδιο και η πιθανότητα ελληνο-τουρκικής πολεμικής σύγκρουσης είναι το αποτέλεσμα των αντιθέσεων δύο επιθετικών και επεκτατικών αστικών τάξεων και αστικών κρατών που επιδιώκουν να κατοχυρώσουν ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, να ελέγξουν θαλάσσια περάσματα και εναέριους διαδρόμους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Κανένα κράτος, ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία δεν έχει δίκιο. Το ελληνικό κράτος θεωρεί το Αιγαίο «ελληνική λίμνη» και το Τουρκικό κράτος ζητά το μισό Αιγαίο προβάλλοντας την στρατιωτική ισχύ του.
Οι επιδιώξεις του ελληνικού και του τουρκικού αστικού κατεστημένου αλληλοδιαπλέκονται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επηρεάζονται-αλληλοεπιδρούν στον εντεινόμενο ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ με την Ρωσία και την Κίνα.
Ελλάδα και Τουρκία επιχειρούν να αναβαθμίσουν τον ρόλο τους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη επενδύοντας στην συμμετοχή τους στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους (όπως η Ελλάδα που συμμετέχει στον πόλεμο της Ουκρανία και της Υεμένης), εισβάλλοντας σε γειτονικά κράτη (όπως η Τουρκία σε Συρία και Ιράκ), στέλνοντας στρατό σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (όπως η Ελλάδα και η Τουρκία στην Αφρική).
Και ενώ η Τουρκία προβάλλει τον Αυτόνομο ρόλο της, η Ελλάδα χτίζει συμμαχίες με ΗΠΑ-Γαλλία, συγκροτεί πολεμικούς άξονες με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο, ενώ και τα δύο κράτη προχωρούν σε τρομερές Αγορές όπλων επιβαρύνοντας τους λαούς τους που δοκιμάζονται από την Ακρίβεια, την Ανεργία και έχουν μπροστά τους την Απειλή Χρεωκοπίας και Μνημονίων.

Για τους Έλληνες και Τούρκους Φαντάρους, τον κόσμο της εργασίας και συνολικά την νεολαία το μεγάλο στοίχημα είναι να Μπλοκάρουν την Πολεμική Μηχανή και την Προοπτική του Πολέμου.
Αυτό σημαίνει Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Ένταση των Κοινωνικών αγώνων και λαϊκών διεκδικήσεων.
Αγώνα ενάντια στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων στρατιωτών.
Κοινό αγώνα του κόσμου της εργασίας ενάντια στις κυβερνήσεις Μητσοτάκη-Ερντογάν της εργατικής βαρβαρότητας, του κρατικού αυταρχισμού και της Πολεμοκαπηλίας, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
Με το Αντιπολεμικό Κίνημα που απαιτεί η εποχή μας Εργατικό-Διεθνιστικό-Αντικυβερνητικό-Αντιμπεριαλιστικό-Αντικαπιταλιστικό.

Η Αντιπολεμική κινητοποίηση που καλεί ο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ στις 29 Ιουνίου, με συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 19.00 εξαιτίας της Συνόδου του ΝΑΤΟ έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Είναι ένα σημαντικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου