Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Νίκη των φαντάρων στην ΕΛΔΥΚ:Μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σταμάτησε η βωμολοχία και η αισχρή συμπεριφορά των Αξιωματικών

Άμεσες ήταν οι βελτιώσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης παρέμβασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, των διαμαρτυριών των συνφάνταρων και των γονιών τους.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο Αξιωματικός που καταγγέλλεται για την βίαιη και άθλια συμπεριφορά του στους συναδέλφους, την Παρασκευή φέρεται "να μίλησε άψογα και η συμπεριφορά του ήταν σωστή"
Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι για να Υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και για να απαντήσουμε απέναντι στην τρομοκρατία και την Αυθαιρεσία των στρατιωτικών πρέπει να αγωνιζόμαστε συλλογικά, να τους αμφισβητούμε και να διεκδικούμε παλεύοντας με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στέλνοντας επιστολές καταγγελίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Οι στρατιωτικοί υπολογίζουν την Δημοσιότητα.
Πρέπει όμως να κρατήσουμε και ένα επιπλέον στοιχείο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε μια πολύ όμορφη έκφραση συναδελφικότητας καθώς όπως μας γράφουν οι συνφάνταροι "ότι κάναμε το κάναμε κυρίως για τα παιδιά που θα κάτσουν καιρό στην 5η ΕΜΑ. Ελπίζουμε ο συγκεκριμένος Αξιωματικός να έχει την ίδια συμπεριφορά όπως σήμερα και για τις υπόλοιπες μέρες".

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου