Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ελληνικά πυρομαχικά στα χέρια του Ρωσικού Στρατού στο Severodonetsk: Σάρωσαν αποθήκες με ΝΑΤΟϊκό οπλισμό

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Στα χέρια του ρωσικού στρατού εισβολής μέρος των πυρομαχικών που πρόσφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία.
Θυμίζουμε ότι παρά το γεγονός ότι ο λαός μας εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την άρνηση για την αποστολή όπλων και πυρομαχικών, η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφορεί και έχει στείλει τρεις (3) φορές, ακόμη και βαρύ οπλισμό, τα τεθωρακισμένα ΒΜΡ.
Οι κίνδυνοι τεράστιοι για τον λαό μας από τις πολεμοκάπηλες αυτές κυβερνητικές επιλογές εμπλοκής-συμμετοχής στον πόλεμο στην Ουκρανία


Ελληνικά πυρομαχικά στα χέρια του Ρωσικού Στρατού στο Severodonetsk: Σάρωσαν αποθήκες με ΝΑΤΟϊκό οπλισμό 
“Πυρομαχικά από Ελλάδα μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία και εξόπλισαν τις ουκρανικές δυνάμεις που πολεμούσαν στο Severodonetsk”. Ρώσοι ανταποκριτές μεταδίδουν εικόνες με λάφυρα των ρωσικών δυνάμεων από τo Severodonetsk.

Ρωσικές δυνάμεις εντόπισαν μεγάλη ποσότητα δυτικού οπλισμού κατά την διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στην βιομηχανική Ζώνη Azot του Severodonetsk.
Σε  βίντεο και την εικόνα που δημοσιεύουν οι Ρώσοι γράφει “Θεσσαλονίκη” και “Γερμανία”. Προφανώς πρόκειται για το σοβιετικό απόθεμα πυρομαχικών από που είχε σταλεί στην χώρα μας από την Γερμανία το 1990 και το μεταφέραμε στην Ουκρανία.

“Στο κέντρο εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο αεροδρόμιο του Severodonetsk, βρέθηκαν πολλά όπλα που στάλθηκαν από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης μιας ολόκληρης αποθήκης πυρομαχικών από την Τσεχική Δημοκρατία και κοντέινερ του ΝΑΤΟ.

“Bρέθηκαν κρύπτες με δυτικά όπλα, πυρομαχικά, πολυβόλα. Στο έδαφος του εργοστασίου Azot, τα ουκρανικά στρατεύματα πέταξαν παντού δείγματα όπλων που τους προμήθευε η Δύση. Η λαϊκή πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ τα έχει ήδη πάρει όλα και είναι πολύ ευγνώμονες στο Κίεβο και τη συλλογική Δύση για τη προσφορά των πυρομαχικών” αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου