Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

115 ΠΜ: Ποντίκια, Κατσαρίδες και ένας Αξιωματικός που παίρνει το περίσσευμα του συσσιτίου για να ταΐσει τα ζώα του αντί να προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Στην Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, γονιός μας καταγγέλλει την σκοτεινή, άθλια και αισχρή πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας.
Από τη μια μεριά λοιπόν έχουμε τις πανάκριβες αγορές πολεμικών αεροσκαφών F 16, RAFALE, F 35, έχουμε τις συνεχείς πολεμικές προετοιμασίες με τους Αμερικανούς και την Εμπλοκή-Συμμετοχή στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην Ουκρανία και Υεμένη.
Από την άλλη μεριά, όπως μας καταγγέλλουν οι γονείς, στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Κρήτη, κυριαρχεί η Αδιαφορία για τους σμηνίτες που θεωρούνται δωρεάν εργατικό δυναμικό για τις Στρατιωτικές Λέσχες-ΚΕΔΑ στο Τυμπάκι και στον Άγιο Ονούφριο.  
Στο Θάλαμο των σμηνιτών δεν υπάρχει πόρτα.
Τα ποντίκια και οι κατσαρίδες είναι παντού.
Η Μονάδα δεν κάνει απεντόμωση όπως είναι υποχρεωμένη για να διασφαλιστεί ένα στοιχειώδες επίπεδο υγιεινής.
Οι σμηνίτες Υποχρεώνονται να αγοράζουν διάφορα προϊόντα για να αντιμετωπίσουν τα τρωκτικά και τα έντομα.
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022....

Όποιοι μπουν στο μάτι συγκεκριμένου Αξιωματικού φεύγουν με Μόνιμη Απόσπαση στα ΚΕΔΑ για να εργαστούν 14-15 ώρες ως Υπηρέτες στους Αξιωματικούς.
Υπάρχει όμως και μια άλλη καταγγελία των γονιών που πρέπει να διερευνηθεί από το ΓΕΑ καθώς αποτελεί τεράστια κοινωνική πρόκληση.
Μας καταγγέλλεται λοιπόν ότι το περίσσευμα από το συσσίτιο το παίρνει συγκεκριμένος Αξιωματικός προκειμένου να ταΐσει τα ζώα του. 
Αλήθεια, δεν θα μπορούσε ο Διοικητής να συνεννοηθεί με κοινωνικές δομές που ασχολούνται με συνανθρώπους μας που έχουν τεράστια ανάγκη και να το προσφέρει η 115 ΠΜ;
Είναι δυνατόν αυτές τις εποχές Ανέχειας, δυστυχίας και απίστευτης Ακρίβειας, το περίσσευμα από το συσσίτιο των σμηνιτών να δίνεται στα ζώα στρατιωτικού αντί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΑ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση τους.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου