Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

139 Α/Κ Πετροχώρι Ξάνθης: Όμηροι οι χαμηλόβαθμοι των Αξιωματικών που τους απειλούν με τις Αξιολογήσεις

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να προσλάβει δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες, αλιεύοντας από την Ανεργία και τα τεράστια οικονομικά αδιέξοδα που δημιουργεί στην νεολαία και τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα με την πολιτική της.
Τάζει Καριέρα στον Στρατό και επαγγελματική αποκατάσταση.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή κάλεσε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό.
Γιατί ο ΕΠ.ΟΠ. και ο ΟΒΑ καλούνται να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πλουσίων και των Αμερικανών, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Γιατί ουσιαστικά είναι Όμηροι των Αξιωματικών, που με τις Βαθμολογίες στις Αξιολογήσεις καθορίζουν που θα πάρουν Μετάθεση και κυρίως ανα θα παραμείνουν στον Στρατό.
Αφού ο Στρατός δεν τους θέλει παρά μόνο όσο είναι νέοι.
Θα τους Ανακυκλώνουν και θα τους πετούν στην Ανεργία λέγοντας τους ότι αυτοί φταίνε, θα προσλαμβάνουν νέους στη θέση τους.
Έτσι λειτουργεί και η Ψηφοθηρία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Όλα αυτά αποκαλύπτονται και από την Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από την 139 Α/Κ,  που βρίσκεται στο Πετροχώρι Ξάνθης. 
Μας γράφουν:
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο απειλούν τα χαμηλόβαθμα στελέχη της μονάδας ΕΜΘ και ΕΠΟΠ (κατά κύριο λόγο) πως στις ετήσιες εκθέσεις αξιολόγησης δεν πρόκειται να έχουν όλοι άριστα, δημιουργώντας μ' αυτό τον τρόπο δυσφορία, εκνευρισμό και άγχος. 
Να σημειωθεί πως αυτές τις δηλώσεις τις κάνουν σε Αναφορά Μοίρας παρουσία των φαντάρων. 
Οι χαμηλές βαθμολογίες στις Αξιολογήσεις σημαίνουν λιγότερα μόρια.
Που παίζουν ρόλο στη Μετάθεση, αφού μπορεί να ζητήσεις τοποθέτηση σε τόπο προτίμησης αλλά να επικαλεστούν τα λιγοστά μόρια για να σε στείλουν αλλού.
Αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος να καμουφλάρουν την Βυσματοκρατεία.

Επίσης με αστείες δικαιολογίες κόβουν πάρα πολλές άδειες, στελεχών και στρατιωτών, δημιουργώντας έτσι μεγάλο εκνευρισμό και πτώση του ηθικού. 
Επίσης δεν δίνονται σχεδόν ποτέ άγραφες τιμητικές άδειες, σε όσα στελέχη συμμετέχουν σε δραστηριότητες πέραν του ωραρίου.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ όλες αυτές τις καταγγελίες;
Καταγγελίες που ολοένα αυξάνονται και προέρχονται από ΕΠ.ΟΠ. και ΕΜΘ που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και θα αδικηθούν στις Μεταθέσεις.

Εμείς λέμε ΟΧΙ στην Ομηρεία, στην Εκμετάλλευση και την Καταπίεση που υφίσταται η νεολαία στον Στρατό.
Κανένας νέος να μη Καταταγεί στον Στρατό ΕΠ.ΟΠ. και ΟΒΑ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Για αυτο δεν περνουμε μεταθεσει ?,επειδη θεωρουν τους υπολοιπους αχρηστους?Δηλαδη εμεις που ειμαστε στα νησια καθομαστε?ελα εδω στο νησι και εμεις αριστα περνουμε ,απλα πες <> Τι λετε ρε ζωα ολοι ,εμεις δεν εχουμε κοσμο επειδη φορατε επιγονατιδες ολοι την ωρα και δεν μπορουμε να βλεπουμε τους γονεις μας ενω εσεις δεν μπορειτε να μεινης χωρις το γαλα για 48 ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή