Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Στρατό Χιος: Αηδιαστικός εστιάτορας έστελνε σαβούρα φαγητό στους συνφάνταρους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θυμάμαι, στην Χίο όταν υπηρέτησα και ήμουνα σε φυλάκιο, ένα μαγαζί έκανε ντελίβερι.
Ο ιδιοκτήτης μας έστελνε πάντα ότι πιο σάπιο είχε.
Μας είχε πει τότε ο αρχιφύλακας ότι το μαγαζί στέλνει σαβούρα και εμείς δεν το ακούσαμε.
Παραγγείλαμε, φάγαμε και δεν κοιμηθήκαμε.
Ήμασταν λες και είχαμε συναγερμό.
Και φυσικά εν τέλει 2022 ακόμα τα φαγητά στην Χίο δεν τρώγονται.
Απόδειξη, εάν οι μάγειρες δεν ήτανε κακοί ή οι πρώτες ύλες άθλιες, θα έτρωγαν και το φαγητό τους οι ίδιοι.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Αποδεικνύεται ότι η αιτία που ξοδεύουμε τόσα λεφτά στον στρατό και στις πλάτες μας κερδίζει ο κάθε άθλιος κερδοσκόπος παλιάνθρωπος που διατηρεί μαγαζί, είναι το ΓΕΣ, το Υπουργείο Άμυνας και οι Διοικήσεις των μονάδων που δεν προσφέρουν την αναγκαία σίτιση στους συνφάνταρους.
Πόσες ακόμη καταγγελίες συναδέλφων χρειάζονται για να κάνει κάτι το Υπουργείο Άμυνας;
Αλλά ξεχάσαμε, ο Μητσοτάκης και η ΝΔ διεξάγουν πόλεμο στον Πούτιν και αγοράζουν όπλα από τους Αμερικανούς, παραχωρώντας τους ταυτόχρονα βάσεις παντού, με τους φαντάρους θα ασχοληθούν;

 Στηρίξτε την αγωνιστική προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γα να αυξηθεί ο Μισθός μας και να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας το κόστος μετακίνησης.

Δίκτυο Σπάρτακος: Να αυξηθεί στο ύψος του Βασικού ο μισθός-κοροϊδία των φαντάρων
Να αυξηθεί ο μισθός του κάθε φαντάρου στο ύψος του Βασικού Μισθού, να εγγράφονται οι στρατεύσιμοι στο Ταμείο Ανεργίας αμέσως μετά την απόλυσή τους από τον στρατό, να αναγνωρίζονται τα ένσημα για τους μήνες της θητείας και να αναλαμβάνει το υπουργείο το κόστος μετακίνησης σε εξόδους και άδειες, ζητά το Δίκτυο Ελεύθερών Φαντάρων Σπάρτακος με πρόταση-ψήφισμα που ανάρτησε χθες στην ιστοσελίδα του ώστε να πάψει η «εξευτελιστική» αμοιβή των μόλις 8,7 ευρώ το μήνα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δαπανά 65 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών, δίνει το 2,4% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ, οργανώνει πανάκριβες διεθνείς ασκήσεις (ΗΝΙΟΧΟΣ 2022) πρόβα τζενεράλε για ιμπεριαλιστικούς πολέμους ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του ελληνικού αστικού κράτους ως περιφερειακή ιμπεριαλιστική δύναμη και παράλληλα να επωφεληθεί το ελληνικό κεφάλαιο από τις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν. Από την άλλη μεριά αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως αναλώσιμους, βαθαίνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, που πολύ συχνά οδηγεί σε ατυχήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το Δίκτυο όπου επισημαίνει ότι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια για τα πλοία τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία ΚΤΕΛ και τα κόμιστρα ταξί.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου