Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

50 ΠΕΑ/ΑΠ Κουφόβουνο: σχίζουν τους φαντάρους και κλείνουν το τηλέφωνο στα μούτρα των γονιών!

Η καταγγελία από γονείς που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ περιγράφει την Αυθαιρεσία και την εκμετάλλευση των φαντάρων στον Στρατό, από Αξιωματικούς που Αδιαφορούν για την σωματική τους εξάντληση και ψυχολογική κατάρρευση, αλλά επίσης για τον επιθετικό τρόπο που φέρονται στους γονείς.
Οι επιστολές που στέλνουν οι Διοικητές στην οικογένεια των φαντάρων όπου τους ενημερώνουν ότι είναι στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών τους και μπορούν οι γονείς να επικοινωνούν μαζί τους όποτε το κρίνουν αναγκαίο, αποδεικνύεται ότι υπηρετεί τις δημόσιες σχέσεις και τον καριερισμό των Αξιωματικών, είναι παλιόχαρτο που δεν έχει καμιά αξία. 
Σύμφωνα λοιπόν με την Καταγγελία των γονιών οι φαντάροι που υπηρετούν στην 50 ΠΕΑ/ΑΠ στο Κουφόβουνο έχουν καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά.
Για μήνες υφίστανται απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση, αλλά και εμπαιγμό.
Για μήνες στέλνονται να κάνουν σκοπιά και αγγαρεία, με μόνη εναλλαγή το χώσιμο σε υπηρεσία στο Φυλάκιο στο Μεγάλο Δέρειο Έβρου.
Όπως μας λένε χαρακτηριστικά οι γονείς έχουν χάσει οι συνάδελφοι δέκα (10) κιλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Αιτία η ατελείωτες εργασίας, οι άθλιες συνθήκες  και του πανάθλιου φαγητού που δεν βελτιώνεται παρά τις διαμαρτυρίες φαντάρων και γονιών.
Μάλιστα, οργισμένοι οι γονείς αποκαλύπτουν ότι το καλοκαίρι υπήρξε πρόβλημα ακόμη και με το νερό.
Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με την καθαριότητα.  
Το μόνο που υπάρχει άφθονο είναι οι αυστηρές ποινές με το παραμικρό και η βυσματοκρατεία.
Από τη μια μεριά, φυλακίζουν τους φαντάρους προκειμένου να τους ρίξουν την ευθύνη για τις ανύπαρκτες Εξόδους.
Από την άλλη μεριά Άδειες δίνουν μόνο στα βύσματα.
Με δικαιολογία ότι "δεν υπάρχει κόσμος" κόβουν τις Άδειες, τις οποίες δίνουν πλουσιοπάροχα μόνο στα βύσματα.
Οι φαντάροι επαναλαμβάνουμε είναι σε άθλια κατάσταση.
Οι γονείς ανησυχούν και δεν κρύβουν την οργή τους.
Αιτία η συμπεριφορά των αρμόδιων Αξιωματικών που όταν διαπίστωσαν ότι οι δικαιολογίες τους δεν πείθουν κανέναν, έκλεισαν κατάμουτρα το τηλέφωνο στους γονείς που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη μονάδα.

Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει αυτές τις καταγγελίες;
Το ΓΕΣ και το Δ Σώμα Στρατού συνειδητοποιούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν;
 Εμείς καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από τον Διοικητή, τον Ταξίαρχο και τον Στρατηγό.
Καλούμε τους γονείς να καλέσουν τον Ταξίαρχο και το Δ Σώμα Στρατού ώστε να τους καλέσουν να πάρουν θέση και να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες βελτιωτικές κινήσεις.
Δεν ανεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν ως Δούλους που εργάζονται Άμισθα στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης και ως Αναλώσιμους στις χειρότερες μονάδες του Στρατού.
 Υπάρχει άμεση ανάγκη παρέμβασης του Αντιπολεμικού Κινήματος.
Πρέπει όλοι να ενισχύσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης Κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό.
Δεν θα Σκοτώσουμε και Δεν θα Σκοτωθούμε Έλληνες και Τούρκοι Φαντάροι για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν TOTAL, EXXON MOBIL, Έλληνες και Τούρκοι επιχειρηματίες, για τον έλεγχο των θαλάσσιων περασμάτων και των εναέριων διαδρομών σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Σε Ελλάδα και Τουρκία οι λαοί δηλώνουν ότι είναι ενάντια στον πόλεμο και δεν θεωρούν τον γείτονα τους Εχθρό.
Μαζί πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, την πολεμοκαπηλεία και τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό των αρχουσών τάξεων, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου