Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

424 ΓΣΝΕ: ένα στρατιωτικό νοσοκομείο εργασιακό κάτεργο για τους φαντάρους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 424 ΓΣΝΕ
Το ατελείωτο έχει η κατάσταση στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 
Πρωί πηγαίνουμε στα πόστα στα οποία ξεσκιζόμαστε στη δουλειά. 
Το μεσημέρι πηγαίνουμε σε αγγαρείες οι οποίες διαρκούν πέραν της ώρας που προβλέπεται να βγαίνουν οι εξοδούχοι και αυτό γιατί «είμαστε στρατόπεδο» όπως διατυμπανίζουν ανώτεροι αξιωματικοί του νοσοκομείου. Όλα αυτά στα πλαίσια μίας εμπλοκής η οποία έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο και ακόμα καλά κρατεί. 
Ελάχιστος χρόνος για ξεκούραση ο οποίος δεν επαρκεί για να ξεκουραστεί το ανθρώπινο σώμα. 
Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά υπάρχουν στρατιώτες οι όποιοι καρφώνουν τους συφάνταρους τους στα στελέχη του Λόχου για λάθη που προφανώς γίνονται λόγω κούρασης, αντί να βοηθάνε την κατάσταση.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Καταγγελίες που είναι συνεχείς.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκει στο πλευρό των συναδέλφων εδώ και μήνες, παρεμβαίνοντας και απαιτώντας τη βελτίωση των συνθηκών, να σταματήσει η εργασιακή εκμετάλλευση μας.
Γιατί η Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία είναι ο πιο χυδαίος αστικός μηχανισμός Επιβολής τεράστιας Εργασιακής και Οικονομικής Εκμετάλλευσης στην νεολαία.
Να Αντισταθούμε.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.gr  

1 σχόλιο:

  1. Στο στρατόπεδο βγαίνουν τα ις ώρες που πρέπει με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει με άλλα λόγια το Πόε,δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει δικαιολογία όταν υπάρχουν νοσηλευτές για την συγκεκριμένη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή