Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κατάθεση για το πώς στήθηκε η «οργανωμένη επίθεση» στον Φύσσα


Δίκη Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Κατάθεση για το πώς στήθηκε η «οργανωμένη επίθεση» στον Φύσσα
efsyn.grΣυνέχεια στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την κατάθεση του παιδικού φίλου τού δολοφονημένου μουσικού.

Ο Γιώργος Δούλβαρης απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν τυχαία όσα συνέβησαν τη νύχτα της δολοφονίας του Φύσσα. «Aντίκρισα τον Παύλο πεσμένο, χτυπημένο στην αγκαλιά της Χρύσας. Μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε», είπε στην κατάθεση του.

Ειδικότερα ο μάρτυρας καταθέτοντας στη δευτεροβάθμια δίκη της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε ότι την ώρα που ο ίδιος ο Παυλός Φύσσας και η παρέα τους κάθονταν στην καφετέρια Κοράλι, παρατήρησε δύο άτομα να τους κοιτούν επίμονα.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα να μας κοιτάνε επίπονα και απειλητικά. Γυρισα πίσω στην καφετέρια διότι δεν είχα πληρώσει και βγήκα έξω να βρω την παρέα μου. Ήταν 6-7 άτομα που μας απειλούσαν. Όλο αυτό κράτησε περίπου δέκα λεπτά ωστόσο ο ένας φίλος μας δεν μπορούσε να πάει να πάρει το αυτοκίνητο του. Νιώθαμε απειλές. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο. Είδα μηχανές δικάβαλες. Κράνη. Οπλισμένοι. Είχε δύο μηχανές ΔΙΑΣ. Δε μας βοήθησε κανένας. Όταν περάσαμε απέναντι, συνέχισαν να μας τρομοκρατούν, μας έβριζαν μανάδες και οικογένεια μας και μας έλεγαν πως θα μας σκοτώσουν», κατέθεσε ο μάρτυρας.

Εν συνεχεία περιέγραψε πως άρχισαν να τρέχουν, μπήκαν σε ένα στενό και τότε συνειδητοποίησε πως ο Παύλος έμεινε πίσω και γύρισε στο σημείο για να τον βρει. Τότε, όπως είπε, τον είδε χτυπημένο και ο Παύλος του είπε ότι τον μαχαιρώσανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου