Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΕΚΕΜΣ: Αυτοί δεν είναι φαντάροι-είναι σκληρά εργαζόμενοι σε Σούπερ Μάρκετ χωρίς Μισθό! Κέρδη για τον Στρατό


Είναι η δεύτερη ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που φτάνει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αφορά το Ειδικό Κέντρο Εφοδιασμoύ Μονάδων Στρατού (ΕΚΕΜΣ).
Το ΕΚΕΜΣ είναι στρατόπεδο της Αττικής, το οποίο διαθέτει σούπερ μάρκετ, βενζινάδικο και πολυκατάστημα ( κομμωτήριο, είδη ρουχισμού, κτλ) και εφοδιάζει όλα τα στρατόπεδα της Αττικής με τρόφιμα και ποτά.
Οι συνφάνταροι που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα εκτός των στρατιωτικών υπηρεσιών στα πλαίσια λειτουργίας και φύλαξης της μονάδας εκτελούν και “υπηρεσίες” που αντιστοιχούν σε εργασία σε σούπερ μάρκετ ( αποθήκη, κάβα, κρεοπωλείο, ταμείο, κτλ).
2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ γονιού.
Η κατάντια του στρατού.

Οι φαντάροι δουλεύουν σε πόστα, τα εκμεταλλεύονται και συγχρόνως κάνουν τις υπηρεσίες.
Άϋπνοι, με φαγητό κονσέρβα.
Ένα χάλι.
Δεν υπηρετούν την πατρίδα όπως τους λένε, αλλά είναι δούλοι σε επιχειρήσεις του στρατού για να γεύονται κάποιοι τα οφέλη.
Είναι δυνατόν να μην αντιδρούμε εμείς οι γονείς τουλάχιστον των παιδιών σκλάβων εκεί;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Καταγγελία φαντάρων για στρατόπεδο ΕΚΕΜΣ: Σκλάβοι για να βγάζει Κέρδος ο Στρατός
Τι δουλειά έχουν οι φαντάροι με το Σούπερ Μάρκετ του Στρατού;
Αυτό είναι το υπέρτατο καθήκον στην πατρίδα, που μας λένε οι καραβανάδες;
Να δουλεύεις δωρεάν για να αγοράζουν φθηνά οι στρατιωτικοί;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να φύγουν τώρα όλοι οι φαντάροι από το ΕΚΕΜΣ.
Να γίνουν προσλήψει Πολιτκού Προσωπικού
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Το ΕΚΕΜΣ είναι στρατόπεδο της Αττικής, το οποίο διαθέτει σούπερ μάρκετ και εφοδιάζει όλα τα υπόλοιπα στρατόπεδα της περιφέρειας. 
Αξιωματικοί όμως, προκειμένου να βγει η δουλειά και να αυξήσει το κέρδος του Στρατού, πατάει επί πτωμάτων και θέτει σε κίνδυνο την σωματική και την ψυχική κατάσταση των φαντάρων.
Στις αλλεπάλληλες εγκλίσεις των φαντάρων δεν υπάρχει ουσιώδης απάντηση και αφήνουν να διογκώνεται μία κατάσταση, η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξοντώσει τους φαντάρους, οι οποίοι βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και φοβούνται ότι μέχρι το τέλος της θητείας τους θα συνεχίσουν να είναι οι «σκλάβοι» Αξιωματικών του στρατοπέδου, που βάζουν πάνω από όλους και όλα το χρήμα.

Ως φαντάροι του ΕΚΕΜΣ διεκδικούμε:

- Να τηρούνται οι κανονισμοί, που υπάρχουν σε όλα τα στρατόπεδα (ωράριο ύπνου, μεσημεριανό φαγητό, μεσημεριανή ξεκούραση κτλ).

- Να μην εξοντώνουν τους φαντάρους με ασταμάτητη εργασία από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και τις 10 το βράδυ συν τις υπηρεσίες τους το βράδυ.

- Να μεριμνήσει η διοίκηση ώστε να μετατεθούν φαντάροι από όλα στρατόπεδα στο ΕΚΕΜΣ, ώστε να μοιραστεί η δουλειά και να μην καλείται ένας φαντάρος να κάνει τη δουλειά πέντε!

- Να δίνονται οι άδειες που ζητούνται από τους φαντάρους και να μην απειλούνται ότι για να τις πάρουν, θα πρέπει να μένουν συνεχόμενες μέρες στο στρατόπεδο δίχως έξοδο.

- Να τηρηθούν τα γκρουπ αδειών των γιορτών (Χριστουγέννων).
Δεν δεχόμαστε  η θητεία μας να είναι ένα κολαστήριο.

Φαντάροι του ΕΚΕΜΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου