Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

5η ΕΜΑ Μαθιάτης Κύπρος: Καλούμε όλους τους φαντάρους να ζητήσουν Επαναπατρισμό σε ένδειξη Αλληλεγγύης για τους Τιμωρημένους με 15ημερη φυλάκιση και Επαναπατρισμό συναδέλφους

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην ανακοίνωση του 5η ΕΜΑ Μαθιάτης Κύπρος: Εξοντωτική τιμωρία συνφάνταρων γιατί γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου!
αποκάλυψε ότι Αξιωματικοί Τιμώρησαν με 18ημερη φυλάκιση και Επαναπατρισμό τους συνφάνταρους που την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν πήγαν να κοιμηθούν ως καλά Στρατιωτάκια αλλά γιόρτασαν και αυτοί την αλλαγή του χρόνου.
Τιμώρησαν αυτούς με εξοντωτική ποινή ενώ σε όλο το στρατόπεδο και σε ολόκληρη την ΕΛΔΥΚ υπήρχε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα.
Εμείς καλούμε όλους τους συνφάνταρους στην 5η ΕΜΜΑ Μαθιάτης και στην ΕΛΔΥΚ να ζητήσουν τον Επαναπατρισμό τους σε ένδειξη Αλληλεγγύης με τους Τιμωρημένους συναδέλφους.
Να ζητήσουν Επαναπατρισμό καταδικάζοντας τον ρόλο της ΕΛΔΥΚ, της ΤΟΥΡΔΥΚ και την παρουσία ξένων στρατευμάτων στην Κύπρο.
Οι Έλληνες φαντάροι δεν έχουμε καμιά δουλειά στη Μεγαλόνησο.
Οι συμφωνίες που προέβλεπαν την παρουσία ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ δεν ισχύουν και τις έκαναν πατσαβούρι πρώτα οι Έλληνες Δικτάτορες της Χούντας του 1967 όταν επιχείρησαν να κάνουν Πραξικόπημα ανατρέποντας τον Μακάριο, όπως επίσης και το Τουρκικό κράτος κάνοντας εισβολή και Κατοχή.
Πάντα ΤΟΥΡΔΥΚ-ΕΛΔΥΚ είχαν επιθετικό και κατακτητικό ρόλο εναντίον των λαών της Κύπρου, επιδιώκοντας την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Ένωση μετά τη Διχοτόμηση της με τις "Μητέρες Πατρίδες".   
Αλήθεια, τι δουλειά έχει στη Μεγαλόνησο σήμερα ο Έλληνας φαντάρος που πληρώνεται ως Μισθοφόρος από το Κυπριακό κράτος, να προστατεύει ΑΟΖ, κρατικά συμφέροντα και ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν η EXXON MOBIL, TOTAL, Άραβες και Έλληνες Επιχειρηματίες;

Οι Έλληνες φαντάροι επιλέγουν τη θητεία στην ΕΛΔΥΚ μόνο για τα λεφτά!
Γιατί Υποχρεώνονται σε μια στρατιωτική θητεία που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν.
Οι φαντάροι δεν έχουν καμιά σχέση με τους Αξιωματικούς που επιδιώκουν να Υπηρετήσουν στην Κύπρο για να φτιάξουν κομπόδεμα με τον διπλό μισθό, για να πάρουν φθηνές οικοσυσκευές και να κάνουν Καριέρα.
Όμως αυτοί οι Αξιωματικοί θα μας θυσιάσουν με τις διαταγές τους υπερασπίζοντας οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.
ΣΥΝΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ-ΚΥΠΡΟΥ
Σταθείτε στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και δώστε μαζί αγώνα ενάντια στην Εργασιακή και Οικονομική μας Εκμετάλλευση κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας.
Απαιτούμε αμοιβή για κάθε φαντάρο στο ύψος του βασικού μισθού.
Ένσημα για τους 12 μήνες της στρατιωτικής θητείας.
Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας και Επίδομα για όλους αμέσως μετά την Απόλυση από τον Στρατό.
Συνάδελφλοι, πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό. Εξάλλου εμείς είμαστε τα πρώτα θύματα αυτού.
Να Απαιτήσουμε να φύγουν ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ-ξένες βάσεις απο την Κύπρο.
Πρέπει να φύγει η Ελλάδα, η Τουρκία από το ΝΑΤΟ και όλες οι αμερικανικές βάσεις Ορμητήρια πολέμου.
Απαιτούμε να μην μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου