Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΚΥΣΕΑ Συγκάλυψης: η κυβέρνηση διατηρεί τον Φλώρο για έναν ακόμη χρόνο ως Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος ανταλλάσσει χειραψία με τον Υπουργό Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο που σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ χαρακτηρίζει Σαχλαμάρα!
Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη προκειμένου να παρατείνει τη θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου για ένα ακόμη έτος και την αποστρατεία των Αρχηγών ΓΕΣ αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και ΓΕΝ αντιναυάρχου Στέλιου Πετράκη.

Η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ), είχε ως μόνο αντικείμενο την παράταση θητείας του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) και την επιλογή νέων Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ).

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ομόφωνα:
1. Η παράταση για ένα επιπλέον έτος της θητείας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

2. Η επιλογή ως Αρχηγού ΓΕΣ του Αντιστρατήγου (ΠΖ) Άγγελου Χουδελούδη.

3. Η επιλογή ως Αρχηγού ΓΕΝ του Αντιναυάρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Γιατί τόσο βιασύνη από την κυβέρνηση της ΝΔ και ιδίως από τον Κ.Μητσοτάκη;
Η κυβέρνηση είναι τρομερά δύσκολη θέση καθώς δεν απαντά στο βασικό ερώτημα:
Γιατί η ΕΥΠ, που υπάγεται προσωπικά στον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, παρακολουθούσε τον ΑΓΕΕΘΑ Φλώρο;
Αυτό το ερώτημα μένει αναπάντητο από την κυβέρνηση και προκαλεί η στάση της κυβέρνησης νέες ερωτήσεις που οφείλεται να απαντηθούν.
Φυσικά η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να συσκοτίσει, να παραπλανήσει, να Αποφύγει να απαντήσει!


Η κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ όχι μόνο δεν απάντησε σε κανένα κρίσιμο ερώτημα που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης της ΕΥΠ αλλά επιχειρούν να Τρομοκρατήσουν όσους ασκούν κριτική στην πολεμοκάπηλη πολιτική τους, στις επιλογές της ελληνικής άρχουσας τάξης να ταυτιστεί με την επιθετική ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, να ξοδεύουν εν λευκώ  ασύλληπτα  ποσά σε πολεμικούς εξοπλισμούς και να στέλνουν στρατεύματα στο εξωτερικό προκειμένου να εξυπηρετήσουν επιχειρηματικά συμφέροντα και ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Το σύγχρονο κράτος Άμυνας/Ασφάλειας αποκαλύπτει τον αηδιαστικό, τρομοκρατικό και εχθρικό του χαρακτήρα και ρόλο,  για τον εργαζόμενο λαό μας και όχι μόνο.
Φυσικά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει να αγωνίζεται για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Στρατευμένων, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τα Ρουσφέτια και τις άθλιες πελατειακές σχέσεις, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου