Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης: Με κάμερες καταγράφουν και τρομοκρατούν τους φαντάρους

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζουν να φτάνουν Επιστολές με τις Καταγγελίες των συνφάνταρων που υπηρετούν στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.
Πότε επιτέλους θα πάρουν μέτρα;
Πότε επιτέλους θα παρέμβουν το ΓΕΣ και το Γ Σώμα Στρατού;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στην ΛΑΦ Θεσσαλονίκης  πριν δυο χρόνια, με δικαιολογία την πυρασφάλεια του κτιρίου, τοποθετήθηκαν κάμερες οι οποίες θα παρακολουθούνταν από τα αρμόδια όργανα υπηρεσίας και τον εκάστοτε ΑΥΔΜ τις ώρες που η Λέσχη δεν θα δούλευε. 
Όμως Αξιωματικός σε κρίσιμο πόστο και με καθημερινή τριβή με τους συνφάνταρους, απειλεί όλους στη Λέσχη, είτε στελέχη, είτε στρατιώτες, με τιμωρίες αν τους δει από τις κάμερες να κάνουν κάτι που τον δυσαρεστήσει. Δεδομένου ότι οι απειλές εκτοξεύονται και σχετικά με περιστατικά που συμβαίνουν ακόμη και όταν ο εν λόγω αξιωματικός απουσιάζει από την Λέσχη το ερώτημα είναι: 
από πού έχει πρόσβαση ο αξιωματικός στις κάμερες πυρασφάλειας; Δικαιούται να παρακολουθεί το προσωπικό με βάση την υπηρεσία που ο ίδιος εκτελεί ή απλά λέει ψέματα για να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Εμείς απαιτούμε τον σεβασμό των Δικαιωμάτων των συναδέλφων.
Να παύσουν τώρα οι Επιθέσεις και να σταματήσουν οι Παρακολουθήσεις από τις κάμερες.
Αλήθεια, αν ισχύουν αυτές οι καταγγελίες, ποιος Επιτρέπει και Ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές;
Και κυρίως γιατί;
Στις καταγγελίες αναφέρεται ότι "υπάρχουν χάρες" σε Αξιωματικούς και τις Γυναίκες τους.
Ισχύουν οι καταγγελίες;
Υπάρχει Ομερτά προκειμένου να γίνονται Δεξιώσεις και να συντηρούνται Προνόμια;
Αυτά μας καταγγέλλονται.
Εμείς Απαιτούμε την παρέμβαση του Αντιστράτηγου Σ.Κωστάκογλου, Διοικητή στο Γ Σώμα Στρατού, που ανήκει η ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Βασικά είναι μπούρδες και από την άλλη είναι καλό ,πχ ταμειακή μηχανή θέλει να έχει κάμερες και δεν ξέρεις εάν έναν μεθυσμένος αξιωματικό θα κάνει χρήση βαθμού το ίδιο και στα τραπέζια για τυχόν λογομαχία και στους διαδρόμους.Τωρα εαν τους χρονομέτρου στο σερβίρισμα ει άι αρκετά ηλίθιο,γιατί και στα 3 αστέρια Μισέλ. Πώς λένε έστιατοριο τα 30 και 40 είναι σίγουρο .Το ισινκαι στην λέσχη υποτίθεται ότι εκείνη την ώρα τα βάζουν άρα περιμένει οποίος και να είναι.Αν η κάμερες μπήκαν μόνο κιαα μόνο για χρονομέτρου και τα ποσά διαλείμματα κάνουν είναι βασικά ηλίθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή