Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Συντριβή F-4: Αγνοούνται οι χειριστές, δεν είδαν αλεξίπτωτα οι πιλότοι του δεύτερου F-4 που πετούσαν μαζί

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ
Ο Ελληνο-τουρκικός ανταγωνισμός σκοτώνει.
Ο Ελληνικός Στρατός Δολοφονεί.
Το δυστύχημα με την συντριβή του F-4 που πετούσαν ανοιχτά της Ανδραβίδας έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες απώλειες στον Στρατό, στα συνεχή ατυχήματα και τις Αυτοκτονίες φαντάρων.
Το αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας ενισχύεται με τεράστιους πολεμικούς εξοπλισμούς και δεκάδες χιλιάδες Μισθοφόρους Στρατιώτες, απειλώντας τον εργαζόμενο λαό μας που θεωρεί ασύμμετρη απειλή, υποστηρίζοντας ακόμη και με αίμα τον ελληνικό αστικό κόσμο στα πλαίσια του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού, εμπλέκεται-συμμετέχει στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στους επιθετικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Όλοι αυτοί, αστικά κόμματα εξουσίας, ΜΜΕ, επιχειρηματίες στρατιωτικό κατεστημένο ήρθε η ώρα να μαζέψουν τα δικά μας συντρίμμια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, εντοπίστηκαν στον Κυπαρισσιακό κόλπο συντρίμμια του μαχητικού. 
Τα πρώτα λεπτά μετά από τη συντριβή διαδόθηκε ότι έχει ληφθεί σήμα εγκατάλειψης. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι χειριστές του δεύτερου αεροσκάφους του σχηματισμού που πετούσαν μαζί με το F-4 το οποίο συνετρίβη είχαν αναφέρει ότι δεν εντόπισαν αλεξίπτωτα.
Άγνωστο προς του παρόν αν κατάφεραν να εγκαταλείψουν το F-4 ή όχι.
Άλλοι δύο νέοι άνθρωποι που έκαναν το λάθος να ενταχθούν ως Μισθοφόροι στρατιώτες στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις Αγνοούνται.
Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακρυά από τον Στρατό.
Καλούμε τον λαό μας να παλέψει ενάντια στους πολεμικούς εξοπλισμούς, τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Αξιωματικών-ΕΠ.ΟΠ.-ΟΒΑ και τις πολεμικές προετοιμασίες.
Το Αξιόμαχο και η Πολεμική προετοιμασία γεμίσει τα φέρετρα που τυλίγονται με την σημαία.
Οι λαοί σε Ελλάδα-Τουρκία πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στον ακήρυκτο ελληνο-τουρκικό πόλεμο στο Αιγαίο που σκοτώνει στο βωμό των συμφερόντων ελληνικής και τουρκικής άρχουσας τάξης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου