Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Ρωσικές πυραυλικές ομοβροντίες εναντίον βάσης NATOϊκού οπλισμού στην Δυτ. Ουκρανία: Νεκροί Αξιωματικοί & 180 μισθοφόροι

Ρωσικές πυραυλικές ομοβροντίες εναντίον βάσης NATOϊκού οπλισμού στην Δυτ. Ουκρανία: Νεκροί Αξιωματικοί & 180 μισθοφόροι – Σμήνη Shahed-136 σάρωσαν το Κίεβο!
Σκοτώθηκαν 180 μισθοφόροι & Ουκρανοί - 100 τραυματίες

Μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη ρωσική επίθεση έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα τόσο σε επίπεδο πληροφοριών όσο και σε επίπεδο στρατιωτικής μεθοδολογίας.

Οι Ρώσοι έπληξαν με τουλάχιστον 3 πυραύλους στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Χμελνίτσκι στην δυτική Ουκρανία. Κτυπήθηκε ο κόμβος μεταφοράς και αποθήκευσης δυτικού οπλισμού και η βάση των επίλεκτων ουκρανικών καταδρομέων. Υπάρχουν πληροφορίες για αρκετούς νεκρούς δυτικούς αξιωματούχους.

Η Ρωσία χρησιμοποίησε ένα “τρικ” για να δει που αποθηκεύονται τα δυτικά όπλα. Μόλις εντόπισε την βάση αποθήκευσης εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση.

Λίγο αργότερα, η Ρωσία εξαπέλυσε κύματα επιθέσεων με σμήνη drones “καμικάζι” Shahed-136 (Geran-2) σφυροκοπώντας το Κίεβο για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247, η Μόσχα αναβάθμισε τα ιρανικά drones προσθέτοντας πομποδέκτη σήματος Glonass για επιθέσεις ακριβείας.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, τα drones “καμικάζι” «Geran-2 » πέταξαν σε σμήνη από διαφορετικές κατευθύνσεις

Αναρίθμητα βίντεο από την Ουκρανία δείχνουν το Κίεβο να έχει παραδοθεί στο έλεος των Shahed-136 με την αεράμυνα των NASAMS, Gepards, IRIS-T και άλλων δυτικών συστημάτων να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Οι Ουκρανοί προσπαθούσαν με φακούς να δουν μέσα στο πυκνό σκοτάδι την πορεία των Shahed μήπως και καταφέρουν να τα καταρρίψουν.

Η Ρωσία έχει πατήσει “γκάζι” στις αεροπορικές επιδρομές. Από τις 24 Δεκέμβρη μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει μαζικές διαδοχικές επιθέσεις με drones και πυραύλους ετοιμάζοντας το έδαφος για “κάτι μεγάλο”

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έβαλαν στο στόχαστρο υποδομές καίριας σημασίας σε σειρά επιδρομών, κυρίως με UAVs-καμικάζι, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Κίεβο και στα περίχωρά του, σύμφωνα με ουκρανούς αξιωματούχους.

Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου