Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Καλούμε τους φαντάρους να εκφράσουν την Αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους λαούς Τουρκίας και Συρίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ

Οι λαοί Τουρκίας και Συρίας δοκιμάζονται από τις τεράστιες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι ισχυροί σεισμοί στη νοτιοανατολική Τουρκία, θύματα του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν και της Ιδιωτικής πρωτοβουλίας! 
Οι νεκροί είναι δεκάδες χιλιάδες, οι τραυματίες, τα ορφανά και οι ανέστιοι αμέτρητοι. Η πείνα και το κρύο τους Απειλούν, ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη αρνείται να στείλει βοήθεια στον λαό της Συρίας, ακολουθώντας την εγκληματική πολιτική κυρώσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ.  
Η καρδιά και το μυαλό μας βρίσκονται στους αδελφούς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Καλούμε τους Συνφάνταρους να συναισθανθούν την Αγωνία και τις τεράστιες Ανάγκες των Τούρκων φαντάρων και των οικογενειών τους, αυτών που υποχρεώθηκαν σε στρατιωτική θητεία όπως και εμείς, των Σύριων προσφύγων στην Τουρκία, των Κούρδων που υφίστανται καταπίεση και τα δεινά του πολέμου, όπως και οι υπόλοιποι λαοί της Συρίας.
Σε μια κίνηση πραγματικής Διεθνιστικής Αλληλεγγύης, τους καλούμε να εκφράσουν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας. 
Είναι μια κίνηση Ανθρωπιάς και ταυτόχρονα, καταδίκης της πολεμοκαπηλείας και της εθνικιστικής μισαλλοδοξίας, του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού δύο αστικών κρατών και τάξεων που μας απειλούν με θερμό επεισόδιο ή και διακρατική πολεμική σύγκρουση για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων και των εναέριων διαδρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. 
Είναι κίνηση καταδίκης του πολέμου εναντίον των προσφύγων που διεξάγουν ελληνικό και τουρκικό κράτος, εργαλειοποιώντας τους δυστυχισμένους των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στις οποίες συμμετέχουν ελληνικός και τουρκικός στρατός, ορθώνοντας τα Τείχη του Αίσχους και προβαίνοντας στις απάνθρωπες Επαναπροωθήσεις.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Συμπαραστεκόμαστε στους σεισμόπληκτους από τους μεγάλους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, εκφράζοντας τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα των γειτονικών χωρών. Συγκεντρώνουμε χρήματα για να τα στείλουμε σε εργαζόμενους και ανθρώπους που επλήγησαν και χρειάζονται υποστήριξη, χωρίς διαμεσολάβηση του τουρκικού και συριακού κράτους. 
Για να φτάσει βοήθεια μέσω των οργανώσεων του εργατικού κινήματος και της Αριστεράς
Οι καταθέσεις μπορούν να γίνονται με την ένδειξη για "Στήριξη σεισμόπληκτων Τουρκίας" στους λογαριασμούς στο όνομα Μαρξιστικό Πολιτιστικό Εργαστήρι - Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR6301101510000015100178175 και - Τράπεζας Πειραιώς με IBAN : GR6301710240006024151313688
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου